Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

oh the insanity

OP tlipur

3rd April 2012, 06:08 AM   |  #21  
5[Strogino]'s Avatar
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 185
 
1,041 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
It looks like you did not create goldcard properly. Recreate it again, read twice, there are some confusing things.

Sent from my A7-040 using Tapatalk
3rd April 2012, 10:54 PM   |  #22  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Cool I will try it again when I get home. Will keep you posted thanks

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
8th April 2012, 04:09 PM   |  #23  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
ok made a gold card via the unlocker.com directions i got the same error, dont know what going on. is there another guide i can try?
9th April 2012, 09:56 AM   |  #24  
5[Strogino]'s Avatar
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 185
 
1,041 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tlipur

ok made a gold card via the unlocker.com directions i got the same error, dont know what going on. is there another guide i can try?

I don't know why did you get error, but read this dialog between Geobot and crypysmoker...
http://forum.xda-developers.com/show...94#post6141094

May be you need another sdcard... Kingston and Transcend work great, Sandisk - not always
14th April 2012, 04:32 PM   |  #25  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by 5[Strogino]

I don't know why did you get error, but read this dialog between Geobot and crypysmoker...
http://forum.xda-developers.com/show...94#post6141094

May be you need another sdcard... Kingston and Transcend work great, Sandisk - not always

i checked out the post it talked about cid. i used the verizon driod to make the gold card how can i change the cid so it can be used with the mytouch?
17th April 2012, 02:11 AM   |  #26  
Senior Member
Flag Copenhagen
Thanks Meter: 625
 
1,270 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Is this still a problem?
20th April 2012, 01:16 AM   |  #27  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Yes sir ssorry for the late responce. till get id check fail. Going to try to make a gold card using another mytouch. Will try sat

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
11th May 2012, 04:54 PM   |  #28  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
hey i tried again with the droid incredible to make a gold card and nothing is happening.
could you upload a gold card for the mytouch3g so i can see if it works.

thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes