Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more

ASUS US Invites Developers at XDA to Special Event

ASUS has built a solid name over the years for their computer components, but in the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

oh the insanity

3rd April 2012, 05:08 AM   |  #21  
5[Strogino]'s Avatar
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 192
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
It looks like you did not create goldcard properly. Recreate it again, read twice, there are some confusing things.

Sent from my A7-040 using Tapatalk
3rd April 2012, 09:54 PM   |  #22  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Cool I will try it again when I get home. Will keep you posted thanks

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
8th April 2012, 03:09 PM   |  #23  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
ok made a gold card via the unlocker.com directions i got the same error, dont know what going on. is there another guide i can try?
9th April 2012, 08:56 AM   |  #24  
5[Strogino]'s Avatar
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 192
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tlipur

ok made a gold card via the unlocker.com directions i got the same error, dont know what going on. is there another guide i can try?

I don't know why did you get error, but read this dialog between Geobot and crypysmoker...
http://forum.xda-developers.com/show...94#post6141094

May be you need another sdcard... Kingston and Transcend work great, Sandisk - not always
14th April 2012, 03:32 PM   |  #25  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by 5[Strogino]

I don't know why did you get error, but read this dialog between Geobot and crypysmoker...
http://forum.xda-developers.com/show...94#post6141094

May be you need another sdcard... Kingston and Transcend work great, Sandisk - not always

i checked out the post it talked about cid. i used the verizon driod to make the gold card how can i change the cid so it can be used with the mytouch?
17th April 2012, 01:11 AM   |  #26  
Senior Member
Flag Copenhagen
Thanks Meter: 629
 
1,271 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Is this still a problem?
20th April 2012, 12:16 AM   |  #27  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Yes sir ssorry for the late responce. till get id check fail. Going to try to make a gold card using another mytouch. Will try sat

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
11th May 2012, 03:54 PM   |  #28  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
hey i tried again with the droid incredible to make a gold card and nothing is happening.
could you upload a gold card for the mytouch3g so i can see if it works.

thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes