Post Reply

[ROM][WWE][8.Sep.12] EDGE Rom - Premium/Swift V4.6 -6.5.x 29022- Sense 2.5.2021

OP ypsmav

4th April 2012, 10:55 AM   |  #691  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
142 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ypsmav


Hi Mohgaza, Please let me know what you want to change:
a) If you want to change your time zone, just go to startmenu -> settings -> clock and alamrs, and change it.
b) If you refer to weather my location. it is enabled by default. if you want to disable it you need to modify the following reg key:
HKCU\Software\HTC\Manila\Weather.EnableCurrentLoca tion and change it from 1 to 0
Now you can choose a city by clicking on the clock and adding a city.

Thank you ypsmav.
I've downloaded cab file that disabled the weather animation,
For the location, after some tests, i get it . Thank you.

Generally about editing the registry, how to do it, through witch tool?

BRGRDS
4th April 2012, 01:10 PM   |  #692  
Senior Member
Thanks Meter: 625
 
1,194 posts
Join Date:Joined: May 2010
I use CeRegEdit on my PC. It uses Active Sync to connect to the phone.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-...regeditor.html
4th April 2012, 02:39 PM   |  #693  
Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Can I ask why you decided to change the 'X' close buttons?
For me, it's naturally intuitive that a LongPress is close and a ShortPress is a minimise.
Is it possible for me to manually change these back to how they were?

Was there also a reason to remove the Overclocking tool? I know you've posted a link to a .CAB of the WinMoSpeed tool, but I already know this tool doesn't seem to work as well as your integrated version, for some reason.

I'm still using SWIFT v3.6 and the battery life is amazing . I can get 6 or 7 days out of it on standby.
I'm not hearing good things about the battery life in SWIFT v4.3.1 so I'm tempted to wait. When will the next release be?
4th April 2012, 03:29 PM   |  #694  
ruzan's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 3
 
392 posts
Join Date:Joined: May 2009
Smile
Quote:
Originally Posted by ypsmav


Hi Ruzan, Thanks for the detailed feedback.
- Album integration with FB. You are rigth. I'll post a cab to sort this out.
- Active sync: In order to avoid activesync autoactivation I've included a tweak. After you turn the phone off, you have to sync email manually one time and then it will start normally. I'll remove this tweak on next release.
- I have no issues playing music at all.

thanks.. awaiting the new version with stuff sorted out.
5th April 2012, 05:53 AM   |  #695  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hello
I use Rom Swift
I want to in the Action Screen with xdashutdown .Cab
And Facebook .Cab
thanks
5th April 2012, 08:08 AM   |  #696  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
142 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
@ HTC0017

Thanks for quick replay, I'll check it.

Other 2 questions please:
1) how to take screen snapshot from the blackstone?
2) What is the ( radio ) and it's versions .. 1.13, 1.17 .. etc )
[When i power on my blackstone, i get 3 red lines in the right bottom corner indication radio 1.13.. ]

I use {Premium EDGE V4.3.1 (26.Mar.12) ROM}

BRGRDS
5th April 2012, 08:36 AM   |  #697  
Senior Member
Thanks Meter: 625
 
1,194 posts
Join Date:Joined: May 2010
Snapshot: You can use the remote display and input tool: http://mymobiler.com/?p=72

Radio: Post 2 , - Radio 1.17.25.09 radio is recommended for this ROM.
No radio is included in the NBH file. It keeps the one which is already on your phone.

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

See XDA:

Facebook: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630992

xdaShutdown http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544016

actionscreen: http://rapidshare.com/files/40655000..._Screen_V3.cab
I include the reg from the actionscreen cab so you can see where to put the missing files.

Another actionscreen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587493
Attached Files
File Type: zip action.zip - [Click for QR Code] (773 Bytes, 6 views)
Last edited by HTC0017; 5th April 2012 at 08:51 AM.
The Following User Says Thank You to HTC0017 For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 09:02 AM   |  #698  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
142 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
@ HTC0017 , n!ce and quick replay, thank you, I'll check the links.

For the radio, what is it for? is it the FM Radio, or other use?

Regards
5th April 2012, 09:17 AM   |  #699  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 36
 
940 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Radio controls phone communication (GSM/3G), Bluetooth, WiFi and GPS.
Probably FM too...
Minimal recommended version is 1.14, which might (or might not) be more suitable for your needs than 1.17
5th April 2012, 09:31 AM   |  #700  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
hi HTC0017
Quote:
Originally Posted by HTC0017

Snapshot: You can use the remote display and input tool: http://mymobiler.com/?p=72

Radio: Post 2 , - Radio 1.17.25.09 radio is recommended for this ROM.
No radio is included in the NBH file. It keeps the one which is already on your phone.

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

See XDA:

Facebook: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630992

xdaShutdown http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544016

actionscreen: http://rapidshare.com/files/40655000..._Screen_V3.cab
I include the reg from the actionscreen cab so you can see where to put the missing files.

Another actionscreen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587493

Thank you very much HTC0017
Is it possible to give me value for the cancellation of voice START boot

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes