Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,820 Members 48,250 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[BUILD] **Complete FroYo Bundle** FRX07.1 - Maintenance Release

Tip us?
 
mfsr98
Old
#561  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Question SDCard

Which is the best SDCard for this build?
Youtube doesn't work at all, and the .apk that comes with the build doesn't work.
 
arrrghhh
Old
#562  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3473
Posts: 11,110
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
Which is the best SDCard for this build?
Youtube doesn't work at all, and the .apk that comes with the build doesn't work.
HQ YouTube had some issues, but I thought those were mostly resolved.

Best SD Card? I'd say one with high random read/write performance - which they don't really provide outwardly. Usually Sandisk's are best, Class 4 or lower.
The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
#563  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Well, I have a sandisk 8 gb card, class 2, I guess it will do it.
About youtube, it really doesn't work, I can only hear the sound (no image) and even if I close the youtube app, all the loaded video will play in the background .
 
arrrghhh
Old
#564  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3473
Posts: 11,110
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
Well, I have a sandisk 8 gb card, class 2, I guess it will do it.
About youtube, it really doesn't work, I can only hear the sound (no image) and even if I close the youtube app, all the loaded video will play in the background .
Hrm. Have you tried disabling HQ? You have to do it in the app's settings.
The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
(Last edited by mfsr98; 31st March 2012 at 10:15 PM.)
#565  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
lol didn't know that. I'll tell you if it worked later cause I need to charge the phone and I don't have the charger with me :
EDIT 1: it was already disabled...
 
mfsr98
Old
#566  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
it was already disabled... ideas?
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
arrrghhh
Old
#567  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3473
Posts: 11,110
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
it was already disabled... ideas?
No YouTube videos work, ever?

Have you changed the screen resolution from the default at all? Messed with lcd.density in the startup?

Not sure. Keep in mind, I don't have a Blackstone. I have a RAPH and a RHOD, they both work fine. The RHOD definitely works better all around than the RAPH...
The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
#568  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by arrrghhh View Post
No YouTube videos work, ever?

Have you changed the screen resolution from the default at all? Messed with lcd.density in the startup?

Not sure. Keep in mind, I don't have a Blackstone. I have a RAPH and a RHOD, they both work fine. The RHOD definitely works better all around than the RAPH...
ok thanks anyways...
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
mfsr98
Old
#569  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,204
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
(I am using this package right now,'cause it's the best and I need one for daily use.)
How to disable HQ? I went to options(miss call button) and unchecked the first option, but it still go HQ. Any solutions?
(I'm using wifi)
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
arrrghhh
Old
#570  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3473
Posts: 11,110
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
(I am using this package right now,'cause it's the best and I need one for daily use.)
How to disable HQ? I went to options(miss call button) and unchecked the first option, but it still go HQ. Any solutions?
(I'm using wifi)
I thought there was a button on the top right on the screen that allows you to dynamically turn HQ on/off...

The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes