Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Do you run this rom in Hybrid (both mods) in Phone, Tablet mod or Neither ?
Hybrid (sometimes phone sometimes tablet) 35 27.78%
Phone 23 18.25%
Tablet 54 42.86%
I don run this rom (please post why) no flaming! 14 11.11%
Voters: 126. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM][UCLF6][Friday the 13th] The Hybrid RCVII is LIVE .

OP DAGr8

5th April 2012, 07:38 PM   |  #871  
Rocket42's Avatar
Senior Member
Flag Red Bluff, Ca
Thanks Meter: 1,094
 
2,814 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by mathman76

How does one tether? I tried using the stock app but it won't connect.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk

This was posted somewhere...sorry dont remember who posted but thank you.....

You can enable tethering by following the UltraCfg install instructions on this post.





http://forum.xda-developers.com/show...php?p=24291503

Make sure you reboot after you copy the apk, then launch UltraCfg enable tethering ON.

It may seems to freeze, just wait..

After the app sets the setting start tether you will see the blue icon in notification bar, and bam you have tether back

Just press the home verify if it still shows verifying, after your see the blue icon.
5th April 2012, 07:41 PM   |  #872  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 19
 
86 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Haven't installed this yet, but hopefully GenieWidget (News and Weather) was not removed again. It's a huge pain in the ass to install.
5th April 2012, 08:04 PM   |  #873  
Member
Flag near Toronto, Ontario
Thanks Meter: 4
 
76 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by justinmcnairy

Factory reset/wipe, dalvik cache, etc, then update to Alpha 2, then setup Google account, went to market, and most app that I purchased, didn't show as "Purchased". I click on that app, yes I have to re-purchase, so I flash back to stock gingerbread, set it up, I can re-download it without re-purchasing it.

I love that Alpha 2, so smooth and fast, but have to wait...

I have had that problem with periodic builds of GB too, just clear Market or Play Store data in Manage Applications.
5th April 2012, 08:09 PM   |  #874  
technillion's Avatar
Senior Member
Flag Elgin, Illinois
Thanks Meter: 14
 
281 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Thumbs up i had that too...easy fix!
Quote:
Originally Posted by martyr2k6

**EDIT: What I mean by "not working" is that when I tap on either gallery or camera, they immediately act like they are going to launch then say "media scanner running" then they stop... no FC message or anything like that, they just simply don't work...

just go to SETTINGS/STORAGE and let it calculate the internal SDCARD and EXT CARD (if you have one). Once it's done, reboot and retry the Camera app. Worked for me...
The Following User Says Thank You to technillion For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 08:14 PM   |  #875  
Senior Member
Flag Gulf Breeze, FL
Thanks Meter: 167
 
668 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by tonyc0642

I agree, but what do you expect, it's been out for ~48 hours... it's an Alpha release, and a pretty good one IMHO. Definitely daily driver material. If we can get Sammy to kick down some kernel source for this, it will make all the difference. Just be patient, I'm sure this time next week this will look a lot different

It's now my daily driver. This is ridiculously good.


Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
5th April 2012, 08:14 PM   |  #876  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
321 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
AHHH CRAP..

Changed my DPI to 240 now the phone won't boot.

Made a .bak copy of build.prop but how can I restore it, can I do with via CWM?

Oooopsie, please HELP
5th April 2012, 08:19 PM   |  #877  
Senior Member
Flag rosamond
Thanks Meter: 7
 
458 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Ok so i booted into recovery and wiped and all of a sudden my phone roboot and now i loss root any suggestions

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
5th April 2012, 08:23 PM   |  #878  
technillion's Avatar
Senior Member
Flag Elgin, Illinois
Thanks Meter: 14
 
281 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
thanks!
Quote:
Originally Posted by SkipKelley

No, I am saying I first downloaded the file on my phone and installed it. that did not give me root. Then I downloaded it on my pc, then copied it to my phone and installed it. That worked. Both times I used CWM to flash it.

a quick clear cache, clear dalvik and REFLASH did the trick! Now I have root!

woot!!

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

Quote:
Originally Posted by rtubbs85

Ok so i booted into recovery and wiped and all of a sudden my phone roboot and now i loss root any suggestions

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

see the VERY NEXT POST...
5th April 2012, 08:37 PM   |  #879  
Senior Member
Flag ATL
Thanks Meter: 49
 
307 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Out of all the ICS roms I've tried (Alpha 1, Alpha 2 and Collective base) DAGr8's Alpha 1 has worked the best for me. They all worked fine but, each had app crashes and other minor things. I'm restoring the Alpha 1 and will stick with it for a while.
5th April 2012, 08:40 PM   |  #880  
synergeticink's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1,057
 
4,226 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Can't add widgets from the app drawer in Apex launcher. Anyone else having this problem?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes