Post Reply

[Q] need help ics v1.5 missing input config

OP htc2018

6th April 2012, 06:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
ics v1.5 missing input config . every time i changed the input method, after reboot. the input method restore to default . does any body know where is the problem or not ?
6th April 2012, 07:25 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Question
no one can solve this problem ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes