Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,105 Members 51,943 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]AOSP*****EaglesBlood™*****ICS [4.0.4][NO MORE DATA DROPS]

Tip us?
 
jkhrist
Old
#271  
jkhrist's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 281
Join Date: Jun 2010
In is there an option to change /emmc to /sdcard because I have no external SD and would.like to be able to download. I am using hfs 1.4 because you can change storage locations. It seems no other builds I have tried have this option. Does anyone know if this aosp build has that option ?

Sent from my LG-P999 using XDA App
 
maxesxp
Old
#272  
maxesxp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 472
Join Date: Nov 2011
Location: calgary

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jkhrist View Post
In is there an option to change /emmc to /sdcard because I have no external SD and would.like to be able to download. I am using hfs 1.4 because you can change storage locations. It seems no other builds I have tried have this option. Does anyone know if this aosp build has that option ?

Sent from my LG-P999 using XDA App
im not too sure on this rom because i am not currently on it, but i would say settings>storage hit menu and go from there... sry i cant help much bcuz i am currently on aokp but i think u should be able to go from here
PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED
______________________________
MY CURRENT LAYOUT:
Phone:rooted lg g2x clockworkmod 5.0.2.8
Rom: GB:kang banger OR ICS: owains cm9 kangs
KERNEL: GB: stock cm7 kernel OR ICS: harsh kernel




MY PROJECTS
WP7 Dark Modded Theme
 
chris_sd
Old
#273  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Oct 2007
There is no such option unfortunately. Can this be added in the next release?

Sent from my LG-P999 using XDA
 
candleworth7808
Old
#274  
candleworth7808's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 363
Join Date: Jul 2011
Location: Ft. Lauderdale
storage configuration allows you to use your internal storage for apps or media, can that be added? Just curious, not requesting.

Sent from my LG-P999 using xda premium
 
owain94
Old
#275  
owain94's Avatar
Recognized Developer / Contributor
Thanks Meter 6060
Posts: 3,532
Join Date: Sep 2010
Location: The Hague
8mp camera after all ?
My pm is NOT tech support. Those messages are redirect to the trash can



If my post helped you please click the Thanks buttton
 
Dj-Dubster_TN
Old
#276  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 693
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by owain94 View Post
8mp camera after all ?
Yeeeee

Sent from my LG-P999 using xda premium
 
Hiyatsu
Old
#277  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 63
Join Date: Sep 2011
Default To Boxer.

Really nice job on the site. I was officially blown away at the mobile version when looking at it on my phone.
 
Sherio1000
Old
#278  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 45
Join Date: Nov 2007
Smile Bluetooth file transfer

I tried to send a apk file from my laptop but didnt work until i changed the file ext and it worked. Is there something in settings to fix this? Thxs great ROM
 
psychoace
Old
#279  
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 931
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Sherio1000 View Post
I tried to send a apk file from my laptop but didnt work until i changed the file ext and it worked. Is there something in settings to fix this? Thxs great ROM
What method were you using to send the file?

Sent from my LG-P999 using xda premium
 
alias503
Old
#280  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 164
Join Date: Jun 2011
Location: L.I.T.H.
Default mms issues.

Quote:
Originally Posted by Flyingpilot View Post
I like this rom so much!
But my text messages are not working. I am able to send them but not receive them. Please help, Thank you!
OK, billing cycle restarted today and was unable to retrieve mms (pic messages). I restored a CM7 backup. I created a new folder and did a Ti backup on a few things. I believe that the files [SMS/mms/ prefs] and [SMS/mms/apn] where the 2 that may have fixed my issue with not receiving picture messages. i only did a data restore. I am only reporting what fixed my issue and can not say it will work for you. I may have missed something as well. please let me know if this helps.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes