Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Flashable] CWM Flash-Counter Reset SGH-T989D (Telus) and SGH-T989 (Tmo)

OP -Mr. X-

7th April 2012, 04:49 PM   |  #31  
-Mr. X-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Ontario
Thanks Meter: 2,169
 
1,674 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Just updated the binaries to use write_raw_image rather then dd, i feel its safer.
The Following User Says Thank You to -Mr. X- For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 04:10 PM   |  #32  
Senior Member
Flag Southern Indiana
Thanks Meter: 29
 
161 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Mr. X, after many, many rom flashes in CWM recovery and one through Odin, my counter was at 1. After flashing your reset zip, I am now back to zero! Thanks so much.

TMO T989
22nd April 2012, 10:19 PM   |  #33  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
377 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
link is dead..
just so you know the link is dead...


-rastlin

Quote:
Originally Posted by yoft1

I have the sbl1 file posted in this post on the other thread for the Tmobile T989:

http://forum.xda-developers.com/show...11&postcount=6

23rd April 2012, 02:46 AM   |  #34  
-Mr. X-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Ontario
Thanks Meter: 2,169
 
1,674 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rastlin

just so you know the link is dead...


-rastlin

it doesn't matter, it was for me to look before i made the sips. its useless to any one else.
26th April 2012, 01:00 AM   |  #35  
sebmw's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
188 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
After I flashed the Counter Reset the counter shows "NO" however after the reset I flashed 3 separate ROMS with CWM and one with Odin still the count show "NO" something is wrong here or what.
28th April 2012, 07:13 AM   |  #36  
Member
Thanks Meter: 10
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Just a question (even though mine's always said no since day 1).

What is the function of this in Odin if we need the .zip file you've sent us? Just curious. Thanks!

28th April 2012, 04:06 PM   |  #37  
-Mr. X-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Ontario
Thanks Meter: 2,169
 
1,674 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XxGoKoUxX

Just a question (even though mine's always said no since day 1).

What is the function of this in Odin if we need the .zip file you've sent us? Just curious. Thanks!

I wont claim i know exactly what that does. But i know it does nto reset the download mode counter, maybe it had in the past if thats what you are asking. but it does not now.
29th April 2012, 12:32 PM   |  #38  
Member
Thanks Meter: 10
 
93 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
gotcha, thanks for the insight It DID say F. Reset Time lol, so i figured flash reset time
1st May 2012, 01:00 PM   |  #39  
curry67's Avatar
Senior Member
Flag Calgary, AB
Thanks Meter: 11
 
104 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
will this help me get my Telus phone able to update via kies i was before on stock rom but now no matter which rom i have it doesnt let me maybe this is making it like this ill try and let you guys know
1st May 2012, 04:00 PM   |  #40  
-Mr. X-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Ontario
Thanks Meter: 2,169
 
1,674 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by curry67

will this help me get my Telus phone able to update via kies i was before on stock rom but now no matter which rom i have it doesnt let me maybe this is making it like this ill try and let you guys know

No, there are no updates for the telus t989d yet thats why it wont update.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes