Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][2.3.7]MIUI - v7 (4 Sept 2012)

OP ajrty33

6th April 2012, 02:26 PM   |  #71  
ajrty33's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 322
 
597 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by goliath714

Yeah it still didn't work. Here's the recovery log.

Did you flash gapps then report error?

ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Tue Aug 9 22:24:52 PDT 2011
ro.build.user=dorian
ro.build.host=dorian-VirtualBox
ro.product.name=cyanogen_heroc

This isn't this rom.....?
Sent from my HERO200 using XDA
6th April 2012, 05:19 PM   |  #72  
Member
Flag New York *Brooklyn*
Thanks Meter: 8
 
77 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Im having a problem where I download apps off the market and when they start installing the phone freezes and restarts the os. The apps basically dont install at all.
6th April 2012, 06:16 PM   |  #73  
Senior Member
Flag Lynnwood
Thanks Meter: 114
 
228 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by ajrty33

Did you flash gapps then report error?

ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Tue Aug 9 22:24:52 PDT 2011
ro.build.user=dorian
ro.build.host=dorian-VirtualBox
ro.product.name=cyanogen_heroc

This isn't this rom.....?
Sent from my HERO200 using XDA

Yeah I did...that's really weird. I flashed the latest miui rom, booted, power off, boot to recovery, flash gapps, booted, didn't work, power off, boot to recovery, report error, and copy recovery.log to my computer and post it here. And I also tried jaybob's latest teamheroc 7.2.0 with the same gapps package I used and it flashed with no problems so I know it's not a bad zip. Am I going to have to ruu or something? I'll try getting another recovery.log.
6th April 2012, 06:28 PM   |  #74  
ajrty33's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 322
 
597 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by goliath714

Yeah I did...that's really weird. I flashed the latest miui rom, booted, power off, boot to recovery, flash gapps, booted, didn't work, power off, boot to recovery, report error, and copy recovery.log to my computer and post it here. And I also tried jaybob's latest teamheroc 7.2.0 with the same gapps package I used and it flashed with no problems so I know it's not a bad zip. Am I going to have to ruu or something? I'll try getting another recovery.log.

Flash gapps > andvanced > report error.... don't reboot
If you did all of that then reported error and your phone has a different build.prop than what you flashed..... then uhhhh

Sent from my HERO200 using XDA
6th April 2012, 06:32 PM   |  #75  
ajrty33's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 322
 
597 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shawn1482

Im having a problem where I download apps off the market and when they start installing the phone freezes and restarts the os. The apps basically dont install at all.

That sucks.

Just kidding, not really. Try holding your phone at a 45 degree angle while downloading. OR pastebin a logcat.

What do you mean "restarts the os?" Reboots? What market are you on? Are you sure your market isn't trying to update and home is redrawing?

Sent from my HERO200 using XDA
Last edited by ajrty33; 6th April 2012 at 06:36 PM.
7th April 2012, 12:45 AM   |  #76  
Senior Member
Flag Lynnwood
Thanks Meter: 114
 
228 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by ajrty33

Flash gapps > andvanced > report error.... don't reboot
If you did all of that then reported error and your phone has a different build.prop than what you flashed..... then uhhhh

Sent from my HERO200 using XDA

Lol yeah I'm not quite sure why it said that...I'll try one more time...

Here's the new recovery; flashed miui, booted, reboot recovery, flash gapps, got recovery.log, booted, still no gapps, but the recovery.log should be correct....
Attached Files
File Type: zip recovery.zip - [Click for QR Code] (2.0 KB, 3 views)
Last edited by goliath714; 7th April 2012 at 01:43 AM.
7th April 2012, 03:15 AM   |  #77  
Junior Member
Oregon
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by ajrty33

That sucks.

Just kidding, not really. Try holding your phone at a 45 degree angle while downloading. OR pastebin a logcat.

What do you mean "restarts the os?" Reboots? What market are you on? Are you sure your market isn't trying to update and home is redrawing?

Sent from my HERO200 using XDA

Mine is doing the same thing, I flashed gapps and then rebooted. The only application that seems to be flashed is the market. If I, say, try to download gmail for instance, it takes quite a while to start the download. Once downloaded, it starts to install it and then the screen goes black. After which you get the boot animation. Also, rom manager force closes every time. My market appears to be the new one. Aside from that, this rom seems fairly fast and smooth. I liked it on my nookcolor and was excited to see it for the hero.

4/8/12 - as it turns out I didn't have the new play store. I redid everything, let the market update and everything works perfect now.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
Last edited by Luckydog666; 8th April 2012 at 07:14 PM.
7th April 2012, 06:14 PM   |  #78  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Problem restoring applications
Whenever I try to restore in titanium backup, the rom restarts and nothing gets restored. I was using FR but I stopped to try it completely stock and it was still doing it. Has anyone else had this problem? I didn't see it anywhere else in the thread, thanks for your hard work on this, apart from this issue, it is an excellent rom.
10th April 2012, 06:05 AM   |  #79  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: May 2010
Tried to install this. Mid-install it says:

E: wrong digest: META-INF/com/google/updater-script
E: Verification failed

Installation aborted.

---

What did I do wrong?
10th April 2012, 06:15 AM   |  #80  
ajrty33's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 322
 
597 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rizzy6

Tried to install this. Mid-install it says:

E: wrong digest: META-INF/com/google/updater-script
E: Verification failed

Installation aborted.

---

What did I do wrong?

what recovery are you using?
try toggling signature verification

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes