Post Reply

[ROM][19.06.2012]MS2Ginger Gingerbread 2.3.6 for Milestone 2

1st April 2012, 05:27 AM   |  #781  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 151
 
298 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by hawkstorm

Tried that... still stuck in boot loop. I also flashed bootloader 70.13 cause it said bootloader corrupt at one point. But i think I need bootloader 70.12. Is there anywhere I can get it?


Sent from my MZ601 using XDA

After upgrade to 13, you can't downgrade.
Try flash bl again, and flash 2.3.4 to, so try wipe data again

Sent from my MotoA953 using XDA
The Following User Says Thank You to Motodoido For This Useful Post: [ View ]
1st April 2012, 07:16 AM   |  #782  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 22
 
235 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by Motodoido

After upgrade to 13, you can't downgrade.
Try flash bl again, and flash 2.3.4 to, so try wipe data again

Sent from my MotoA953 using XDA


I've tried this 3 times. Still not booting. When I'm on RSD Lite it doesn't display the IMEI etc. It just recognises the device as a flash 4g OMAP.... is that normal? And the Moto Logo doesn't appear anymore. It's just blank. But it still detects it when i plug it in.
Last edited by hawkstorm; 1st April 2012 at 07:29 AM.
1st April 2012, 01:40 PM   |  #783  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 151
 
298 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by hawkstorm

I've tried this 3 times. Still not booting. When I'm on RSD Lite it doesn't display the IMEI etc. It just recognises the device as a flash 4g OMAP.... is that normal? And the Moto Logo doesn't appear anymore. It's just blank. But it still detects it when i plug it in.

whats your default android version,and whats version you tried flash?

Sent from my MotoA953 using XDA
2nd April 2012, 08:16 AM   |  #784  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 22
 
235 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I had the stock froyo for uk upgraded to oem gb. I tried flashing the stock gb for uk,.

Sent from my MZ601 using XDA
5th April 2012, 01:46 PM   |  #785  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
175 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
does this rom based on Cyanogen or the original stock rom ? I wonder whether this support OpenVPN or not ?
5th April 2012, 04:11 PM   |  #786  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 22
 
235 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Its based on the defy rom. Works like a charm

Sent from my MZ601 using XDA
7th April 2012, 12:16 AM   |  #787  
Member
Thanks Meter: 2
 
44 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by sm4rty

got it working.
the magic trick was to wipe / factory reset in stock recovery and not in CWM / custom recovery!

worked for me too!
7th April 2012, 04:29 PM   |  #788  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Motodoido

Fixed SBF = CH Kernel
If I'm not wrong, choose 4.5.2-109-DHT-22-fixed.sbf
After restore msginger with CWM, before the first boot, enter in boot mode ( hold up button + power) and flash the fixed sbf with rsd lite 4.9 or above. Then wipe data (hold X + power button then vol up + vol down), or you will get bootloop

I'm a bit stuck... so far I've:

- restored MS2Ginger 3 RTM
- installed Milestone 2.zip
- rebooted holding 'up' on the volume...

...now all I get is the red Moto logo. Can't get RSD Lite 5.6 to recognise the phone. Tried stock boot (vol up + camera) and RSD detects the phone but not the IMEI etc. Then tried flashing the fixed SBF like you told me but it won't flash... I get a critical error FEBE 0047 response on the phone. Any ideas?

Ta.
Last edited by crazyteknohed; 7th April 2012 at 04:40 PM.
7th April 2012, 05:38 PM   |  #789  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 151
 
298 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by crazyteknohed

I'm a bit stuck... so far I've:

- restored MS2Ginger 3 RTM
- installed Milestone 2.zip
- rebooted holding 'up' on the volume...

...now all I get is the red Moto logo. Can't get RSD Lite 5.6 to recognise the phone. Tried stock boot (vol up + camera) and RSD detects the phone but not the IMEI etc. Then tried flashing the fixed SBF like you told me but it won't flash... I get a critical error FEBE 0047 response on the phone. Any ideas?

Ta.

Try with rsdlite 4.9 and wipe data in stock recovery

Sent from my MotoA953 using XDA
The Following User Says Thank You to Motodoido For This Useful Post: [ View ]
8th April 2012, 06:05 PM   |  #790  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Motodoido

Try with rsdlite 4.9 and wipe data in stock recovery

Sent from my MotoA953 using XDA

Gave up in the end and just flashed the GB kernel update in this thread. Didn't like the ROM (k/b backlight only worked intermittently) so flashed a Nandroid of the UK GB ROM off the net. Now trying to downgrade using this method but it doesn't appear to be working. The downgrade SBF flashes fine but the multi-touch bug seems ever present.

Crapping myself now as it looks like I'm stuck with the buggy UK GB kernel for life

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Milestone 2 Android Development by ThreadRank