FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

[KITCHEN+ROMS][WWE][Jun.28.2010] WM6.5.1 23504 - WM6.5.5 23569 M2D Blue Re-Visit

3,173 posts
Thanks Meter: 567
 
By SuperSport, Recognized Contributor on 28th June 2010, 09:04 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th March 2012, 01:39 PM |#161  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
How to change the URL for htc accuweather?
Hi,
since a few days the weather app in the rom is unable to retrieve any data. I have read that htc may have changed the url and that you should change it in the registry. But i can not find any url values for the weather app in my registry. Can you help me fix the problem? Sorry for my bad english!!
 
 
7th March 2012, 01:12 AM |#162  
SuperSport's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Northern California
Thanks Meter: 567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nube84

Hi,
since a few days the weather app in the rom is unable to retrieve any data. I have read that htc may have changed the url and that you should change it in the registry. But i can not find any url values for the weather app in my registry. Can you help me fix the problem? Sorry for my bad english!!

Do you know what the new URL is? I'll see what I can find to change it.
7th March 2012, 10:48 PM |#163  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi Nube,

I had the same problem. The URL had been changed. In another forum I found a solution that solved it.
You need to add the following key to your registry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\Weather.Serv erURLOverride=h.t. t.p.://htc.accuweather.com/widget/htc/forecast-data_v3.asp?ac=TR2cra9U&locCode=%25ls

Of course without the dots in h.t.t.p. (the website does not allow me to post outside links.
The Following User Says Thank You to karmangul For This Useful Post: [ View ]
8th March 2012, 04:16 PM |#164  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SuperSport

Do you know what the new URL is? I'll see what I can find to change it.

The URL is : h.t.t.p://htc.accuweather.com/widget/htc/forecast-data_v3.asp?ac=TR2cra9U&locCode=%25ls

same as above: without the points between h.t.t.p!

I already tried to write the key in the registry in HKCU\Software\HTC\Manila but it still doesnt work.

THX for your help!
8th March 2012, 09:59 PM |#165  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi Nube

I had added the key with Mobile Registry Editor (freeware). In the registry this looks as in the attached screenshot. You will have to reboot the device before it can download data from Accuweather.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Key.jpg
Views:	53
Size:	30.0 KB
ID:	938062  
8th March 2012, 11:21 PM |#166  
SuperSport's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Northern California
Thanks Meter: 567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by karmangul

Hi Nube,

I had the same problem. The URL had been changed. In another forum I found a solution that solved it.
You need to add the following key to your registry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\Weather.Serv erURLOverride=h.t. t.p.://htc.accuweather.com/widget/htc/forecast-data_v3.asp?ac=TR2cra9U&locCode=%25ls

Of course without the dots in h.t.t.p. (the website does not allow me to post outside links.

Thank you for your help! I'm planning on creating a CAB file to install the changes, but I cannot find my WinCE Cabmanager installer anywhere. When I find it, I'll get something posted.
30th March 2012, 07:34 PM |#167  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks Thanks
30th March 2012, 07:54 PM |#168  
SuperSport's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Northern California
Thanks Meter: 567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SuperSport

Thank you for your help! I'm planning on creating a CAB file to install the changes, but I cannot find my WinCE Cabmanager installer anywhere. When I find it, I'll get something posted.

I've attempted making the changes listed above, but they don't seem to work on this ROM. If I run into something else that works, I'll try to create a CAB for it.
8th April 2012, 11:33 PM |#169  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SuperSport

I've attempted making the changes listed above, but they don't seem to work on this ROM. If I run into something else that works, I'll try to create a CAB for it.

That would be nice. I still havenīt found a solution.
1st July 2012, 12:21 AM |#170  
disaster2009's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Wink
HI long time i dont post in this topic
i dont have now my trinity
good updates Super sports
The Following User Says Thank You to disaster2009 For This Useful Post: [ View ]
1st July 2012, 04:03 PM |#171  
SuperSport's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Northern California
Thanks Meter: 567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by disaster2009

HI long time i dont post in this topic
i dont have now my trinity
good updates Super sports

Hi disaster2009, good to see you. I do still have my Trinity, but I don't use it anymore. I currently use the Nokia Lumia 900. I enjoy it very much!

Thanks for stopping by, talk to you later.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
23504, 23569, kitchen, m2d, rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes