FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[ROM]Cyanogenmod 7.2 RC1 for the HTC Wildfire

3,520 posts
Thanks Meter: 1,497
 
By usaff22, Senior Member on 19th March 2012, 06:04 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th April 2012, 11:34 PM |#151  
MkBy's Avatar
Senior Member
Flag Stockton-On-Tees
Thanks Meter: 75
 
More
tried this and the problems i have are:

- home button doesn't work
- lock-screen doesn't come on at all

going to reinstall fresh and see if it fixes it

EDIT - lockscreen now works and so does home button... full wipe both times dont know why it didnt work the first time WTF
Last edited by MkBy; 6th April 2012 at 11:39 PM.
 
 
9th April 2012, 12:48 PM |#152  
ak0r's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 323
 
More
The dialer force closes frequently. Also T9 search is no more working. Any idea what's causing this issue?
9th April 2012, 01:43 PM |#153  
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 59
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ak0r

The dialer force closes frequently. Also T9 search is no more working. Any idea what's causing this issue?

Extract the dialer app from the ROM you downloaded (located at /system/app/) and copy it to your phone's /system/app
This should work. If not, try a fresh install. (Wipe data and install)
Dialer is working fine here.
9th April 2012, 06:04 PM |#154  
slymobi's Avatar
Senior Member
Flag manchester
Thanks Meter: 5,388
 
Donate to Me
More
Predictive dialing is not assoiciated with the dialer.apk.
Its assoiciated with contacts.apk just in case you didn't know. Regards slym.

MANCHESTER together UNITED forever
9th April 2012, 08:24 PM |#155  
Junior Member
Flag Latvia, Balvi
Thanks Meter: 1
 
More
Dialer was force closing about 7 times when booted first time, and then forgot to do that.
10th April 2012, 09:53 AM |#156  
Senior Member
Flag STRASBOURG
Thanks Meter: 11
 
More
Hello,
How can I enable the bootsound with CyanogenMod 7.2 ?
Best Regards.
10th April 2012, 01:37 PM |#157  
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 59
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TF85

Hello,
How can I enable the bootsound with CyanogenMod 7.2 ?
Best Regards.

Refer this thread by Scratch

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1391986
10th April 2012, 03:41 PM |#158  
Senior Member
Flag STRASBOURG
Thanks Meter: 11
 
More
It works very good.
Thank you very much.
11th April 2012, 07:10 AM |#159  
Senior Member
Flag STRASBOURG
Thanks Meter: 11
 
More
Hello,
CyanoGenMod 7.2 needs a partition EXT2 or EXT3 on the SD card or I can create one FAT32 partition ?

Best Regards.
Last edited by TF85; 11th April 2012 at 05:31 PM.
11th April 2012, 04:19 PM |#160  
Member
Flag Milan
Thanks Meter: 6
 
More
I'm coming from the stock ROM and I've just installed the ROM

It seems to work fine, but I have a problem with the GPS: it doesn't work at all, there's not even the icon!

I've already tried to installed the AGPS patch and modified the build prop as suggested in that thread, but it didn't change anything.

I'm running on the latest radio 3.35.20.10.

Any suggestion?

(sorry if it's a dumb question, but it's the first cyanogen ROM I'v ever flashed)
11th April 2012, 04:21 PM |#161  
elia222's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,622
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Malobestino

I'm coming from the stock ROM and I've just installed the ROM

It seems to work fine, but I have a problem with the GPS: it doesn't work at all, there's not even the icon!

I've already tried to installed the AGPS patch and modified the build prop as suggested in that thread, but it didn't change anything.

I'm running on the latest radio 3.35.20.10.

Any suggestion?

(sorry if it's a dumb question, but it's the first cyanogen ROM I'v ever flashed)

you need to reflash latest radio.
it's a common cyanogenmod problem
The Following User Says Thank You to elia222 For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
7.2, candidate, cyanogenmod, latest, release
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes