Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,957 Members 54,865 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[SKIN][mi7ROM][13.07.2012] mi7ROM V1e contable NOKIA edition released !

Tip us?
 
daddyrazzy
Old
#171  
daddyrazzy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 239
Join Date: Apr 2011
Location: Sint-Niklaas
Omg, this Development is getting epic. To bad there is a limit to the thans button!

Sent from my OMNIA7 using XDA Windows Phone 7 App

Omnia 7 with latest from MiroLG and Contable

Flash-aholic & XDAddict
Thnx to MIROLG & CONTABLE for supporting my flash addiction
The Following User Says Thank You to daddyrazzy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
contable
Old
#172  
contable's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daddyrazzy View Post
Omg, this Development is getting epic. To bad there is a limit to the thans button!

Sent from my OMNIA7 using XDA Windows Phone 7 App
Indeed the development goes to the right direction...

mi7ROM is the world first full-skinned WP7 rom on the planet (if not somebody please correct me), besides itīs user-friendly and permanently supported...
The Following 3 Users Say Thank You to contable For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
contable
Old
(Last edited by contable; 9th April 2012 at 02:11 PM.)
#173  
contable's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
For users of the latest base rom:

here an update cab which will reduce the size of the notification icons (phone, sms, email).

Important note: this cab isnīt for initial installation (canonical) !!!

Download

Why smaller icons for those tiles ?

If the size of the tileicon is bigger than 80x80 and you get for example more than 9 emails the number disappears...

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenDump_2012-04-09 02 04 55 8770 PM.jpg
Views:	137
Size:	114.0 KB
ID:	992262   Click image for larger version

Name:	ScreenDump_2012-06-09 03 06 14 3580 PM.jpg
Views:	121
Size:	113.5 KB
ID:	992300  
The Following 2 Users Say Thank You to contable For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
contable
Old
(Last edited by contable; 9th April 2012 at 01:57 PM.)
#174  
contable's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
@Miro:

Just open the .dsm file with DSM Editor 1.7, change the build entrys as you can see on the screenshot, switch from canonical to update, save the dsm and build the update cab.

Important: Leave all files in the source folder, updating only one file doesnīt work for me so far. This means as far as I can see the update cab must contain all files from the canonical installation, you canīt add or delete files...

BTW your remove cabīs are working well. Thanks for that !

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenieUpdateCab.png
Views:	128
Size:	28.9 KB
ID:	992292  
The Following User Says Thank You to contable For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mirolg
Old
(Last edited by mirolg; 9th April 2012 at 02:32 PM.)
#175  
mirolg's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 2,503
Posts: 3,234
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
cool, NOW we have the really right tool. And the best at all- we never give up and are independent thank you very much, now we can develop cab updates, updates ..., updates
like you to make your contable skin sys package as a cab?
 
contable
Old
#176  
contable's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mirolg View Post
cool, NOW we have the really right tool. And the best at all- we never give up and are independent thank you very much, now we can develop cab updates, updates ..., updates
like you to make your contable skin sys package as a cab?
With this tool I only could create update cabs... for canonical cabs it didnīt work.
 
daddyrazzy
Old
(Last edited by daddyrazzy; 9th April 2012 at 06:51 PM.)
#177  
daddyrazzy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 239
Join Date: Apr 2011
Location: Sint-Niklaas
is there a possibility to have a update cab for the contable yaskbar only? for the moment?

or can you tell where i have to edit to get the office and xbox tile in the accent theme?
i wanna create a update cab with contable's taskbar and those 2 til's in the accent color

or at least try it XD

Omnia 7 with latest from MiroLG and Contable

Flash-aholic & XDAddict
Thnx to MIROLG & CONTABLE for supporting my flash addiction
 
mirolg
Old
(Last edited by mirolg; 9th April 2012 at 09:56 PM.)
#178  
mirolg's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 2,503
Posts: 3,234
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daddyrazzy View Post
1. is there a possibility to have a update cab for the contable yaskbar only? for the moment?

or 2. can you tell where i have to edit to get the office and xbox tile in the accent theme?
3. i wanna create a update cab with contable's taskbar and those 2 til's in the accent color

or at least try it XD
you use my latest mi7ROM_v1c_contable BASIS skin, yes? IF:
frist send REMOVE_contable_skin.cab or REMOVE_mi7SKIN.cab (if use) then send contable_taskbar_skin.cab to have only the taskbar skin.

2./3. little bit tricky, will try to make a cab for the both tiles (then i will explan you how)

cheers, miro
The Following User Says Thank You to mirolg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mezzanine24
Old
#179  
mezzanine24's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 13
Join Date: Nov 2007
Location: The Pott
@contable ...i have Problems with connecting with wmdc (you mean the soft by j.shapman?);
it starts and closes rapidly so i couldnt transfer the new icons to my Omnia in the right direction.
deploying aps via ms Aplication Deployment is working fine but i wish to have my own icons in my Phone with the full functionalty like in your icon set or the mirolg glass icons.
could you give me a tip i think my icons would work perfectly in a perfect rom
 
contable
Old
#180  
contable's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mezzanine24 View Post
@contable ...i have Problems with connecting with wmdc (you mean the soft by j.shapman?);
it starts and closes rapidly so i couldnt transfer the new icons to my Omnia in the right direction.
deploying aps via ms Aplication Deployment is working fine but i wish to have my own icons in my Phone with the full functionalty like in your icon set or the mirolg glass icons.
could you give me a tip i think my icons would work perfectly in a perfect rom
WMDC = Windows Mobile Device Center (by Microsoft)

WPDM = Windows Phone Device Manager (by Julien Schapman)

If you have problems with WPDM, use WMDC (app is included in the rom, you just have to install it to your desktop)

BTW your icons are looking very well but how you wanna inject them into the rom without editing the resource files ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes