Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,492 Members 39,697 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[BUILD] **Complete FroYo Bundle** FRX07.1 - Maintenance Release

Tip us?
 
adeb2
Old
(Last edited by adeb2; 8th April 2012 at 04:42 PM.)
#581  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 31
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
Can you donate one for more development? 10 is a lot... x)
Well, I think I can. Incidentally, I will visit the Boom festival in Portugal this summer, but that's not until July 28th :-p
Or should it be sent to someone else ?

Edit: arrrghhh, I think it should go to arrrghhh
The Following User Says Thank You to adeb2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
(Last edited by mfsr98; 8th April 2012 at 10:11 PM.)
#582  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,203
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by adeb2 View Post
Well, I think I can. Incidentally, I will visit the Boom festival in Portugal this summer, but that's not until July 28th :-p
Or should it be sent to someone else ?

Edit: arrrghhh, I think it should go to arrrghhh
Portuguese? Olá
I think somebody told me ACL, which is a developer, but ask arrrghhh, he'll know what to do and will be happy(at least I think xD)
Don't send it to me, I have one :P
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
arrrghhh
Old
#583  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3381
Posts: 11,049
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
arrrghhh, will this work on htc tytn II?and if so, what's the startup? I'm asking because this phone is not in the FAQ...
Does not work on that device, to my knowledge. I don't think that hardware is the same (all XDAndroid devices are very similar hardware-wise - but not identical...)

Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
Portuguese? Olá
I think somebody told me ACL, which is a developer, but ask arrrghhh, he'll know what to do and will be happy(at least I think xD)
I'll see if ACL is willing. Not sure if he would be or not. We don't have many active devs left in general unfortunately .

I could certainly clean some stuff up for it, but I doubt I'd be able to fix any serious issues plaguing it.

Either way, dude... that signature is WAY too big. You post one line and your sig takes up 6!!
The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
#584  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,203
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by arrrghhh View Post
Either way, dude... that signature is WAY too big. You post one line and your sig takes up 6!!
Ok, I'll remove it
PM adeb2 if you have somebody available to do the development...
Thanks
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
Heiermann
Old
#585  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: May 2009
Exclamation android.process.acore has stopped

Hello,

after a few weeks of running android on my BlackStone HD I today ran into a big problem. After trying to install a new app I had to Hard-reset the phone (removing the battery) because the phone did n ot work anymore (no chance to switch it off)
Now I cannot start Froyo anymore.
The first message is: process com.google.android.gm unexpected stopped, please try again (Kill process - button works)
The second message is: process android.process.acore unexpected stoped, please try again. Kill process - button dies not work. From this point I do not get any further. I can only switch the phone off.
Does anyone has an idea what I can do?
Thanks
Heiermann
The Following User Says Thank You to Heiermann For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
#586  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,203
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by Heiermann View Post
Hello,

after a few weeks of running android on my BlackStone HD I today ran into a big problem. After trying to install a new app I had to Hard-reset the phone (removing the battery) because the phone did n ot work anymore (no chance to switch it off)
Now I cannot start Froyo anymore.
The first message is: process com.google.android.gm unexpected stopped, please try again (Kill process - button works)
The second message is: process android.process.acore unexpected stoped, please try again. Kill process - button dies not work. From this point I do not get any further. I can only switch the phone off.
Does anyone has an idea what I can do?
Thanks
Heiermann
Data corruption. Reinstall is needed. Format your sd card and do all the same stuff.
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
arrrghhh
Old
#587  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3381
Posts: 11,049
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mfsr98 View Post
Data corruption. Reinstall is needed. Format your sd card and do all the same stuff.
Don't need to get that drastic.

Delete your data.img is all that is needed. You can try backing up your data.img and renaming it to data.bak (it will create a new data.img on boot.)

Sometimes the fix_permissions.sh script from Cyanogen can fix it, but it's usually not worth the effort.
The Following User Says Thank You to arrrghhh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mfsr98
Old
#588  
mfsr98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 1,203
Join Date: Nov 2011
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by arrrghhh View Post
Don't need to get that drastic.

Delete your data.img is all that is needed. You can try backing up your data.img and renaming it to data.bak (it will create a new data.img on boot.)

Sometimes the fix_permissions.sh script from Cyanogen can fix it, but it's usually not worth the effort.
Ok :P
Since we're talking about corruption, I don't have a single app that crashed without use, like happened to facebook.
I'm happy
Galaxy Nexus i9250
ROM: CyanogenMod (Kitkat 4.4.2)
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Bootloader: Unlocked
Status: Primary
HTC Touch HD
ROM: IceBread
Kernel: fagyi's
SPL: hard-SPL1.56
Recovery: CWM
Radio: 1.17.25.09
Status: Basically dead
HTC tytn II
ROM: eOS WinMo 6.1
SPL: hard-SPL3.56
Radio: 1.70.18.02
Status: Not reading SIMs
 
Heiermann
Old
#589  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: May 2009
Talking Worked

Thank you very much!

-Heiermann
 
Heiermann
Old
#590  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: May 2009
Default USB-Connection

Hello again,

unfortunately I am having problems to install apps out og the market.
The download fails all the time.
Now I would like to install my apps from my Notebook by copy them to the phone.
But I do not see my phone in Windows. USB-Debugging is turned on.
In WM I do not have problems to connect. Where should I place the apk-Files?

-Heiermann

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes