5,605,311 Members 38,784 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Playground ICS [New Era]

Tip us?
 
twistedumbrella
Old
#1081  
twistedumbrella's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 6192
Posts: 6,082
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yodatom10 View Post
Is the new thunderbolt build currently available to download. I'm not seeing download links anywhere on the new website that or I'm just missing them. Keep up the great work
Expand the device name

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2 Beta-5
 
i'manoob
Old
#1082  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 39
Join Date: Oct 2011
I have a Tbolt with boot manager and would be glad to help with testing if needed just let me know
 
armada786
Old
#1083  
armada786's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 220
Join Date: Feb 2011
Location: Pittsburgh
Quote:
Originally Posted by mrkite38 View Post
Yeah, being the first LTE device really fouled us up. I think some of us realized that going in. I wouldn't trade 4g for ICS.

And to the guy talking about how hard it is to write a RIL, the HTC Vogue had an epic Android port (pre-HD2, I might add) including a seriously hacked together RIL. When that happened, android didn't have a CDMA framework, so the devs made the RIL pretend to be GSM. Good times, that.
Obviously it's not impossible, it just takes some serious know-how and dedication. Unfortunately, everything I've heard about LTE radios has been not so great. Just trying to explain the why behind the RIL. Not that that'll get everyone to simmer down.
 
what be up
Old
#1084  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 352
Join Date: Sep 2011
When I try to open chrome beta, it just hot reboots my phone. Is it the rom or the app? O and just fyi, the camcorder's display shows up, but it doesn't record or save. Keep up the good work
 
Link_of_Hyrule
Old
#1085  
Link_of_Hyrule's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 355
Posts: 997
Join Date: Oct 2010
Location: Alabama/Utah
Quote:
Originally Posted by what be up View Post
When I try to open chrome beta, it just hot reboots my phone. Is it the rom or the app? O and just fyi, the camcorder's display shows up, but it doesn't record or save. Keep up the good work
I only had that problem with Chrome when I changed the DPI. The Camcorder has shown a preview for quite a while it's the actual recording and saving of the file that has been the problem.
 
twistedumbrella
Old
#1086  
twistedumbrella's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 6192
Posts: 6,082
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
New toy while I finish up the rest: http://d-h.st/08w
 
Link_of_Hyrule
Old
(Last edited by Link_of_Hyrule; 12th April 2012 at 12:11 PM.)
#1087  
Link_of_Hyrule's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 355
Posts: 997
Join Date: Oct 2010
Location: Alabama/Utah
Cool I'll check it out!

EDIT: What all was new on that just the Theme Section had some stuff moved into it?
 
twistedumbrella
Old
#1088  
twistedumbrella's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 6192
Posts: 6,082
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Link_of_Hyrule View Post
Cool I'll check it out!

EDIT: What all was new on that just the Theme Section had some stuff moved into it?
For now, but also how it works.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2 Beta-5
 
Link_of_Hyrule
Old
#1089  
Link_of_Hyrule's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 355
Posts: 997
Join Date: Oct 2010
Location: Alabama/Utah
how is the new build coming along?

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2 Beta-5
 
twistedumbrella
Old
#1090  
twistedumbrella's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 6192
Posts: 6,082
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Link_of_Hyrule View Post
how is the new build coming along?

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2 Beta-5
Not bad. Taking a step back from things and trying to explore life outside android, but it's still getting there

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2 Beta-5

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes