FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

mod pls remove this thread

10th April 2012, 05:33 PM |#951  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Wonderful Rom. Just a few bugs on my xperia Active: the home key doesn't work, the torch doesn't work, the live wallpapers don't work and reboot to recovery hangs. But lots of promise in your rom. Keep it up!
 
 
10th April 2012, 06:26 PM |#952  
gandhar's Avatar
Senior Member
Flag Goa
Thanks Meter: 681
 
More
Quote:
Originally Posted by tenshi888

Wonderful Rom. Just a few bugs on my xperia Active: the home key doesn't work, the torch doesn't work, the live wallpapers don't work and reboot to recovery hangs. But lots of promise in your rom. Keep it up!

reboot recovery doesn't hang, just press home button when you get the sd card safe remove notation

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

Quote:
Originally Posted by tenshi888

Wonderful Rom. Just a few bugs on my xperia Active: the home key doesn't work, the torch doesn't work, the live wallpapers don't work and reboot to recovery hangs. But lots of promise in your rom. Keep it up!

also external torch apps work
The Following 2 Users Say Thank You to gandhar For This Useful Post: [ View ]
10th April 2012, 08:44 PM |#953  
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 16
 
More
The ROM is working great for me! I haven't really encountered any bugs other then the tilt mechanism (gyro?). It's very slow and makes it impossible to play Temple Run. This isn't a huge dealbreaker but I'd love for this to be fixed.Also for some reason, I can't find the Lockscreen Wallpaper in ROM Control. A little help would be much appreciated.

EDIT: And one last thing. Another bug I've encountered is that sometimes, the battery bar at times jumps to 100 percent even when it is discharging. But this was remedied with locking and unlocking my phone again.
Last edited by raginruski; 10th April 2012 at 08:51 PM.
10th April 2012, 09:02 PM |#954  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
I can't wait for the rc4 !!! This rom has awesome!!!!
11th April 2012, 01:36 AM |#955  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
[solution] home button doesnt work
Download stock rom zipped file, open itu via unzip app. Go to system, copy 'usr' folder. Then, goto root explorer, go to system, paste the usr folder. Reboot. Your home button should be working now
11th April 2012, 02:47 AM |#956  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 252
 
More
Guys... Can anyone tell me how to disable the music control on the lockscreen completely...
Thanks...

Sent from my Xperia Mini using xda premium
11th April 2012, 03:06 AM |#957  
singh_dd93's Avatar
Recognized Developer
Flag Ludhiana, Punjab
Thanks Meter: 3,522
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by raginruski

The ROM is working great for me! I haven't really encountered any bugs other then the tilt mechanism (gyro?). It's very slow and makes it impossible to play Temple Run. This isn't a huge dealbreaker but I'd love for this to be fixed.Also for some reason, I can't find the Lockscreen Wallpaper in ROM Control. A little help would be much appreciated.

I too have the gyro sensor problem. unable to play lane spillter or other games
11th April 2012, 05:30 AM |#958  
Member
Flag Peshawar
Thanks Meter: 5
 
More
Umm, as is always custom with a noob, how do I install this onto my active? Can anyone help? Or is there any tutorial?

Thanks!


Edit: I've only rooted my phone up till now. I know I'll have to unlock the bootloader as well. But what after that?
Last edited by gabloammar; 11th April 2012 at 05:33 AM.
11th April 2012, 06:18 AM |#959  
hnl_dk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 431
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gabloammar

Umm, as is always custom with a noob, how do I install this onto my active? Can anyone help? Or is there any tutorial?

Thanks!


Edit: I've only rooted my phone up till now. I know I'll have to unlock the bootloader as well. But what after that?

I always have this in my backhand, for my Xperia mini pro... you have not stated what phone you are using.
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Son...l_Update_Guide
The Following User Says Thank You to hnl_dk For This Useful Post: [ View ]
11th April 2012, 06:44 AM |#960  
Member
Flag Peshawar
Thanks Meter: 5
 
More
Oops sorry.. I forgot to use an 'A' when typing active.
Xperia Active :P

In any case, I just have to read that and that's all right? [I'm unlocking the bootloader as we speak but I'm completely lost as to what I do after that


Edit: Okay this is weird. I think I've made some retarded mistake [it's nothing serious, I mean I didn't brick the phone or anything]. I set everything up, and as I connected my phone to the computer, the blue LED turned on, which was fine, but then the computer started looking for drivers, but couldn't find anything, and now it's not rechecking for drivers NOR is it asking me to manually search for them. The SE website said that the computer would ask you to find the drivers, but it hasn't done so. What have I done wrong? [The only mistake I can possibly think of is that I installed the Android SDK, and then it asked to install around 7 other packages, but I deselected all of them and only selected the Google Drivers package. But I don't understand how that could be counted as a mistake. So in short, I'm kinda stuck -___- can someone help?

Edit no. 2: I hooked up the phone again, with the blue LED turned on again, and I went to Device Manager, looked in Other Devices, found S1 Boot Fastboot, which is good, and then when I clicked Update Driver Software, and pointed to the drivers folder in Program Files, I got 'Windows could not find driver software for your device.' Again, I'm stuck. Any help?
Last edited by gabloammar; 11th April 2012 at 07:18 AM.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes