FORUMS

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

[ROM] [ICS 4.0.4] JJ's HYBRID ROM v3.3b (HotUpdate) ROM Control | 12 Aug |

2,705 posts
Thanks Meter: 4,182
 
By jjdoctor, Recognized Developer on 8th March 2012, 12:24 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th April 2012, 04:09 PM |#571  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Question How can I incstall it cuz i have tryed with no succes
I have allready tried and i got a bootloop. Can you explain to me how to install it Sorry but everyone are noobs at the beginning. Please give me a chance
 
 
11th April 2012, 05:20 PM |#572  
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 320
 
More
Quote:
Originally Posted by jjdoctor

hehe... if u find it u will get 10$ bet...

looks like test version is stable... I will link that to OP....

u fixed it, so nice
11th April 2012, 05:53 PM |#573  
OP Recognized Developer
Flag Rawalpindi
Thanks Meter: 4,182
 
More
Quote:
Originally Posted by funiewski

u fixed it, so nice

yeah...... SU really hates me...

but plz don't flash busy box from sirkay thread...
11th April 2012, 06:02 PM |#574  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
More
So can i flash the fixed v4 rom over v4 without full wipe? I am to lazy to do a titanium backup And thanks jjdoctor for this awesome rom.



" edit "

Well if i had bothered to read on the first page i would have my answer Sorry for my stupid post.
Last edited by Rechargelegend; 11th April 2012 at 06:05 PM.
11th April 2012, 06:58 PM |#575  
stinky dentist's Avatar
Senior Member
Flag Egypt
Thanks Meter: 16
 
More
great awsome work but if u can upload a video plz :$
11th April 2012, 07:35 PM |#576  
OatnezrA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
Just installed v4 fixed while ago.. and it kept showing fc notif on some of my apps.
Restore back to v4.

Sent from my ST18i using XDA
11th April 2012, 07:40 PM |#577  
sirkay's Avatar
Senior Member
Flag KL
Thanks Meter: 2,137
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jjdoctor

hehe... if u find it u will get 10$ bet...

looks like test version is stable... I will link that to OP....

i will try find it .. wait a min, want to connect my usb

EDIT: supercharge in hw_config.sh ??!

EDIT2: 2G/3G fixed? cos after i flash v4(fixed) 2G/3G still not work
Last edited by sirkay; 11th April 2012 at 08:59 PM.
11th April 2012, 08:23 PM |#578  
Member
Flag Bagan Serai
Thanks Meter: 7
 
More
can i flash the aosp ics theme for v4??
11th April 2012, 10:23 PM |#579  
Ammadon's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by albagani

can i flash the aosp ics theme for v4??


No !!

Read the Changelog!

6) Black Theme by default (will provide AOSP Later)
12th April 2012, 12:04 AM |#580  
perkabalo's Avatar
Member
Thanks Meter: 33
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by sirkay

i will try find it .. wait a min, want to connect my usb

EDIT: supercharge in hw_config.sh ??!

EDIT2: 2G/3G fixed? cos after i flash v4(fixed) 2G/3G still not work

+1

Can confirm this too.
12th April 2012, 12:05 AM |#581  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
no music playing bug?
Hello jjdoctor

I'd like to report a bug. I have encountered it in v3 and now v4 and do not now the cause or the solution. (I never tried v1 or v2)

Symptom:

When trying to play music with the stock music player, no music is available or found on the SD card or playable. When pressing play, it opens the player, tries to start playing (black music screen) and responds with the message (in Dutch): "Muziek is gestopt" which would translates into "Music stopped or music has stopped or music stopped playing". The message can only be removed by pressing 'ok'. The player then closes and after a few seconds the same message pops up again. But no music.

It is possible to play music (for example through the filemanager) so the hardware is in order as far as I know.

In v3 I removed some services so I thought that was the cause. But in v4 the same thing happens and this time i did not thinker with anything (stock install with stock apps). Now the strange thing is: This 'bug' starts only after a few reboots. The first few times the music on the SD card is indexed correctly and plays fine with the stock player. But then suddely the stock player stops playing without a reason. In v3 I 'solved' it by trying a few non stock players. In Poweramp I could select the music dir manually so it played my music. But I would like to use the stock player so maybe you have a solution or tips for things I should check. Al the media indexer services are running fine.

Other than this bug I totally love v4!!! it's rock stable, very battery friendly and fast. so thumbs up for your hard work!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aosp, ics, jj's hybrid rom, xperia ray
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes