FORUMS

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

Moto X Style, Moto X Play and Moto G Forums Are Here!

The latest family members of the new generation of Motorola devices are … more

[CLOSED] [STOCK + ROOTED] Velocityš [Telstra/X710b Model only]

152 posts
Thanks Meter: 103
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Wild Child
3rd April 2012, 01:04 AM |#71  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
No need to be ported,its already running on our devices, hense the generic build i released

Quote:
Originally Posted by slapdaddy

Forgive me but I don't have time to do a thorough search here. Am I correct in assuming that once our devices get a proper S-OFF, this ROM could be ported to the Vivid and Vivid-specific ROMs to the Velocity?

 
 
3rd April 2012, 02:31 AM |#72  
Aus_Azn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by slapdaddy

Forgive me but I don't have time to do a thorough search here. Am I correct in assuming that once our devices get a proper S-OFF, this ROM could be ported to the Vivid and Vivid-specific ROMs to the Velocity?

Once you pass the HBOOT check, any CWM-flashable ROMs are interchangeable. The moment we got root and CWM, I put the SKT ROM on my phone; once we got ICS, I was stuck on ATT crap until Telstra gave out ICS, and I'm now on Telstra's ICS.
3rd April 2012, 06:37 AM |#73  
slapdaddy's Avatar
Senior Member
Flag Louisiana
Thanks Meter: 78
 
More
Okay, got it! Thankyou both very much for the reply! I'm itching to get my Vivid....I'm getting flash-happy.
4th April 2012, 06:53 AM |#74  
Leigh Kennedy's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne, Victoria
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
Sorry that I haven't been here for a while.

I've been working really hard on a project that is set to produce at least $10,000.00 a week in profit, and as you can imagine, I'm pretty keen on getting this project due soon as it gets me closer to my expanding upon my goal of investing in property.

Anyway, I haven't abandoned you fellow XDA developers and testers. I'm still hard at work at Velocity-related projects which possibly won't be done as quick seeing I do have this project I am working on with a friend of mine who is also a Property Developer.
7th April 2012, 09:04 AM |#75  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Any one managed to get terminal emulator running on this keep getting segmentation fault error?
Planned to use this to rename system files to install Faux123's Kernel on this ROM as the flash.bat install method isn't working for me, keep getting bootloops?

Sent from my HTC Velocity 4G using XDA
8th April 2012, 06:45 AM |#76  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
double post
Last edited by noone606; 10th April 2012 at 08:19 AM.
12th April 2012, 12:12 PM |#77  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
question, will the adv power menu v2 found here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1555539

work?
12th April 2012, 03:26 PM |#78  
Leigh Kennedy's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne, Victoria
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thewarchild

question, will the adv power menu v2 found here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1555539

work?

Why don't you try for us? This place is a developer forum after all...

I have updated the ROM with a deodexed one as the above-linked thread you posted required.
12th April 2012, 10:34 PM |#79  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Leigh Kennedy

Why don't you try for us? This place is a developer forum after all...

I have updated the ROM with a deodexed one as the above-linked thread you posted required.

Done, will give it a go soon.
13th April 2012, 05:54 AM |#80  
Leigh Kennedy's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne, Victoria
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thewarchild

Done, will give it a go soon.

Awesome, look forward to hearing the news.

I might be helping Wajee with Aroma on his de-sensed ROM.

As far as the progress of this ROM goes, there really doesn't seem to be much issues with it, so it's safe to assume that I can give this one a short break.


EDIT:
Yes, Advanced Power Menu V2 does work on a HTC Velocity 4G. Wajee has it built into his ROM
Last edited by Leigh Kennedy; 13th April 2012 at 06:02 AM.
13th April 2012, 07:10 AM |#81  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Leigh Kennedy

Awesome, look forward to hearing the news.

I might be helping Wajee with Aroma on his de-sensed ROM.

As far as the progress of this ROM goes, there really doesn't seem to be much issues with it, so it's safe to assume that I can give this one a short break.


EDIT:
Yes, Advanced Power Menu V2 does work on a HTC Velocity 4G. Wajee has it built into his ROM

ok, I flashed your deodexed rom, I flashed the APMv2, works well.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes