Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,052 Members 43,766 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CLOSED] [STOCK + ROOTED] Velocityš [Telstra/X710b Model only]

Tip us?
Wild Child Old
#71  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
No need to be ported,its already running on our devices, hense the generic build i released

Quote:
Originally Posted by slapdaddy View Post
Forgive me but I don't have time to do a thorough search here. Am I correct in assuming that once our devices get a proper S-OFF, this ROM could be ported to the Vivid and Vivid-specific ROMs to the Velocity?
 
Aus_Azn
Old
#72  
Aus_Azn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 896
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by slapdaddy View Post
Forgive me but I don't have time to do a thorough search here. Am I correct in assuming that once our devices get a proper S-OFF, this ROM could be ported to the Vivid and Vivid-specific ROMs to the Velocity?
Once you pass the HBOOT check, any CWM-flashable ROMs are interchangeable. The moment we got root and CWM, I put the SKT ROM on my phone; once we got ICS, I was stuck on ATT crap until Telstra gave out ICS, and I'm now on Telstra's ICS.
Goodbye XDA, you won't be missed. Never have I seen a lousier Android community unwilling to take care of its devs.

Also, give me a refund for my XDA Premium app.
 
slapdaddy
Old
#73  
slapdaddy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 380
Join Date: Apr 2008
Location: Louisiana
Okay, got it! Thankyou both very much for the reply! I'm itching to get my Vivid....I'm getting flash-happy.
 
Leigh Kennedy
Old
#74  
Leigh Kennedy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 101
Posts: 152
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Victoria

 
DONATE TO ME
Sorry that I haven't been here for a while.

I've been working really hard on a project that is set to produce at least $10,000.00 a week in profit, and as you can imagine, I'm pretty keen on getting this project due soon as it gets me closer to my expanding upon my goal of investing in property.

Anyway, I haven't abandoned you fellow XDA developers and testers. I'm still hard at work at Velocity-related projects which possibly won't be done as quick seeing I do have this project I am working on with a friend of mine who is also a Property Developer.
 
noone606
Old
#75  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 89
Join Date: Dec 2010
Any one managed to get terminal emulator running on this keep getting segmentation fault error?
Planned to use this to rename system files to install Faux123's Kernel on this ROM as the flash.bat install method isn't working for me, keep getting bootloops?

Sent from my HTC Velocity 4G using XDA
 
noone606
Old
(Last edited by noone606; 10th April 2012 at 08:19 AM.)
#76  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 89
Join Date: Dec 2010
double post
 
thewarchild
Old
#77  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 54
Join Date: Sep 2010
question, will the adv power menu v2 found here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1555539

work?
 
Leigh Kennedy
Old
#78  
Leigh Kennedy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 101
Posts: 152
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Victoria

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thewarchild View Post
question, will the adv power menu v2 found here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1555539

work?
Why don't you try for us? This place is a developer forum after all...

I have updated the ROM with a deodexed one as the above-linked thread you posted required.
 
thewarchild
Old
#79  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 54
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Leigh Kennedy View Post
Why don't you try for us? This place is a developer forum after all...

I have updated the ROM with a deodexed one as the above-linked thread you posted required.
Done, will give it a go soon.
 
Leigh Kennedy
Old
(Last edited by Leigh Kennedy; 13th April 2012 at 06:02 AM.)
#80  
Leigh Kennedy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 101
Posts: 152
Join Date: Jan 2012
Location: Melbourne, Victoria

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thewarchild View Post
Done, will give it a go soon.
Awesome, look forward to hearing the news.

I might be helping Wajee with Aroma on his de-sensed ROM.

As far as the progress of this ROM goes, there really doesn't seem to be much issues with it, so it's safe to assume that I can give this one a short break.


EDIT:
Yes, Advanced Power Menu V2 does work on a HTC Velocity 4G. Wajee has it built into his ROM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes