FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

***Easiest Method for Keeping Root Thru the ZV8 Update***

1,150 posts
Thanks Meter: 1,121
 
By mtmichaelson, Senior Member on 5th April 2012, 07:14 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th April 2012, 06:03 PM |#51  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
Worked for me. Thanks mt. Will flash cwm later then broken out!


Sent from my LG Revolution using Tapatalk
 
 
11th April 2012, 06:41 PM |#52  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
Sound seems to be broken on zv8 ota..


Sent from my LG Revolution using Tapatalk
11th April 2012, 07:03 PM |#53  
jimmyhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by mursepaolo

Sound seems to be broken on zv8 ota..


Sent from my LG Revolution using Tapatalk

Mine is good. Ive seen some people talking about settings, sound, uncheck eri if its checked. That has helped some people

Sent from my VS910 4G using xda premium
11th April 2012, 08:53 PM |#54  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
Ok seems on stock zv8 I also can't hear the person nor can they hear me when I'm on the phone with them. This is a pretty big problem..

Edit: no sound from music either. Only sound that plays is the boot screen sound.

Sent from my LG Revolution using Tapatalk
Last edited by mursepaolo; 11th April 2012 at 09:32 PM.
11th April 2012, 10:15 PM |#55  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Delete the local.prop file or rename it to local.prop.bak and it should fix your sound.
The Following User Says Thank You to wslguy For This Useful Post: [ View ]
11th April 2012, 11:29 PM |#56  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by wslguy

Delete the local.prop file or rename it to local.prop.bak and it should fix your sound.

I'm assuming that's the one in the /data folder? Thanks. I'll reboot now.


Sent from my LG Revolution using Tapatalk
12th April 2012, 09:34 PM |#57  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
I'm going to need a different way of getting cwm into my phone. For some reason my usb connectivity won't stabilize long enough to run the bat file. It keeps going in and out repeatedly on both mass storage and Internet connection modes. Any ideas? I've tried on several pc. All the same.

Sent from my LG Revolution using Tapatalk 2
12th April 2012, 10:49 PM |#58  
Bait-Fish's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 237
 
More
Try a different cable? Play with the plug to the phone to see if it gets better or worse with different orientations. Hope you get it.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk 2
13th April 2012, 03:20 AM |#59  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
im trying to run the cwm bat file from my computer and i cant seem to get it to work im not sure why it says no path specified any help would be appreciated
13th April 2012, 08:38 AM |#60  
mursepaolo's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by Bait-Fish

Try a different cable? Play with the plug to the phone to see if it gets better or worse with different orientations. Hope you get it.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk 2

I'm almost positive it's not the cable because charge isn't affected when plugged into the wall. I'll try though.

Sent from my LG Revolution using Tapatalk 2
13th April 2012, 05:30 PM |#61  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
need help please
I'm completely stuck on what to do now i updated zip from zv7 to zv8 lost keyboard until i figured out how to get lg keyboard lost all sound even with eri unchecked and didnt have cwm and couldnt get the bat file to find "specified path" tried flashing cwm through rom manager with esteem said successful so i rebooted and now im stuck in lg boot screen have tried battery pulls and a factory reset twice. what should i do any advice or instructions would be greatly appreciated

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes