View Poll Results: CNA stop Developping. On what porting, should be based the Next Tiramisu?
AOKP 199 45.96%
Dark Knight 33 7.62%
Slim ICS 79 18.24%
CM9 130 30.02%
Other Tell me 20 4.62%
CNA (no new updates) 8 1.85%
Gummy 8 1.85%
Multiple Choice Poll. Voters: 433. You may not vote on this poll

Post Reply

[ICS ROM]Tiramisu+ I.C.E.A.G.E. V.1.9.6 I'M DIFFERENT![CWM FileManager][AROMA][OTA]

13th April 2012, 06:18 AM   |  #341  
chourmovs's Avatar
Senior Member
Flag lyon
Thanks Meter: 31
 
444 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by sUsH667

i have had problems with wifi on nearly every ics-rom with different radio/modem until i flashed jvu-modem again in the end, and that finally did the magic, dunno why or how, but since then everything worked liked charm.

so long story short, if i were you i would try flashing different modems til wifi is working as it is supposed to, maybe start with jvu, cause it is an overall good modem/radio, and if jvu doesn't work as it should, move on to others till you have everything working

Very interesting and similar to my experience
My problem begun nearly in the same period as my ics attempt
My other problem is that i already tested jvu, jvt,jvw,nexus modem and a few more without good result

Maybe time for me to reflash stock to see if it helps

To my Italian prefered team after juventus: congrats & thx for new tiramisu
Sent from my GT-I9000 using XDA
The Following User Says Thank You to chourmovs For This Useful Post: [ View ]
13th April 2012, 09:07 AM   |  #342  
Member
Thanks Meter: 18
 
95 posts
Join Date:Joined: May 2010
Why does it says lagfree, when it's not? All wiped and default installation.
13th April 2012, 10:32 AM   |  #343  
carols's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
469 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
i have installed this four times and every time i have the same problem the power button will only switch the screen off and not the phone i have to remove the battery to switch it off.
13th April 2012, 11:42 AM   |  #344  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
738 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by knesz

Why does it says lagfree, when it's not? All wiped and default installation.

Where is written this?? But maybe it's not lagfree for you not for all, have you followed install instruction in first page to the letter?

Quote:
Originally Posted by carols

i have installed this four times and every time i have the same problem the power button will only switch the screen off and not the phone i have to remove the battery to switch it off.

When you push power button appear the extended menu with reboot, shut down etc?
13th April 2012, 11:45 AM   |  #345  
ryandabao's Avatar
Senior Member
Flag Iloilo
Thanks Meter: 40
 
199 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Holy android! This rom is amazingly stable and pretty smooth for me. Thanks lulu

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
13th April 2012, 11:53 AM   |  #346  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
738 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ryandabao

Holy android! This rom is amazingly stable and pretty smooth for me. Thanks lulu

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Thank you for try it
13th April 2012, 11:56 AM   |  #347  
carols's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
469 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
When you push power button appear the extended menu with reboot, shut down etc?[/QUOTE]

no i dont get that all it does is switch the screen off.
13th April 2012, 12:36 PM   |  #348  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
738 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by carols

When you push power button appear the extended menu with reboot, shut down etc?

no i dont get that all it does is switch the screen off.[/QUOTE]

Have you activated the power menu from interface settings?
13th April 2012, 12:40 PM   |  #349  
carols's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
469 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
yes
13th April 2012, 01:33 PM   |  #350  
chourmovs's Avatar
Senior Member
Flag lyon
Thanks Meter: 31
 
444 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by carols

no i dont get that all it does is switch the screen off.

For me ait works
Sent from my GT-I9000 using XDA

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aroma, galaxy s, i9000, ics, tiramisu
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S I9000 Android Development by ThreadRank