Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,879 Members 43,720 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

651.167.3331.xt910.FIDO.en.CA

Tip us?
 
gunness1991
Old
(Last edited by gunness1991; 13th April 2012 at 04:26 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 112
Join Date: Feb 2012
Location: Toronto
Default 651.167.3331.xt910.FIDO.en.CA

651.167.3331.xt910.FIDO.en.CA

ignore the filename it is the update
flash over stock fido rom!
wont flash over rogers rom for some odd reason.

http://www.2shared.com/file/W6zVGhX3...T910Fidoe.html
The Following User Says Thank You to gunness1991 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
theZest
Old
#2  
theZest's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 243
Join Date: Oct 2010
Location: Vladivostok
Quote:
Originally Posted by gunness1991 View Post
Fido ROM, might be of some use. just found it on my phone lol.
http://www.2shared.com/file/W6zVGhX3...T910Fidoe.html
Well, this actually is OTA update, dude, and its verson is as follows:
651.167.3331.xt910.Rogers.en.CA. Am I wrong?
Cannot install this on my Rogers device BTW
 
pedrotorresfilho
Old
#3  
pedrotorresfilho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1095
Posts: 1,590
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by theZest View Post
Well, this actually is OTA update, dude, and its verson is as follows:
651.167.3331.xt910.Rogers.en.CA. Am I wrong?
Cannot install this on my Rogers device BTW
Why not? Can't you nandroid stock rom 'em flash recovery this?

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
 
theZest
Old
#4  
theZest's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 243
Join Date: Oct 2010
Location: Vladivostok
I've got 2 explanation (in my opinion):
1) Fido Rom differs from Rogers' one (I will highly appreciate if smb explain what is Fido )
2) Argentina firmware with manually restored (via nandroid) Rogers Rom.
Installation itself ends with the following message:
Code:
E:unknown command [un_configure]
assert failed: file_getprop("/system
/build.prop", "ro.build.fingerprint"
) == "MOTO/FDOCA/umts_spyder:2.3.5/6
5.1_73_SLC-24/1322150184:user/relea
se-keys" ||       file_getprop("/sys
tem/build.prop", "ro.build.fingerpri
nt") == "MOTO/FDOCA/umts_spyder:2.3.
6/6.5.1-167_SLC-M33.1/1330125235.173
241:user/release-keys"
E:Error in /sdcard/update.zip
(Status 7)
Installation aborted
 
pedrotorresfilho
Old
(Last edited by pedrotorresfilho; 13th April 2012 at 12:45 PM.)
#5  
pedrotorresfilho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1095
Posts: 1,590
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Will PM you my Gtalk
 
leisures
Old
#6  
leisures's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 167
Posts: 403
Join Date: Jul 2010
Location: Cordoba

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by theZest View Post
I've got 2 explanation (in my opinion):
1) Fido Rom differs from Rogers' one (I will highly appreciate if smb explain what is Fido )
2) Argentina firmware with manually restored (via nandroid) Rogers Rom.
Installation itself ends with the following message:
Code:
E:unknown command [un_configure]
assert failed: file_getprop("/system
/build.prop", "ro.build.fingerprint"
) == "MOTO/FDOCA/umts_spyder:2.3.5/6
5.1_73_SLC-24/1322150184:user/relea
se-keys" ||       file_getprop("/sys
tem/build.prop", "ro.build.fingerpri
nt") == "MOTO/FDOCA/umts_spyder:2.3.
6/6.5.1-167_SLC-M33.1/1330125235.173
241:user/release-keys"
E:Error in /sdcard/update.zip
(Status 7)
Installation aborted
Lol... U can't use a ota update from other carrier... At least not that way:banghead:

Enviado desde mi XT910 usando Tapatalk 2
 
gunness1991
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 112
Join Date: Feb 2012
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by theZest View Post
Well, this actually is OTA update, dude, and its verson is as follows:
651.167.3331.xt910.Rogers.en.CA. Am I wrong?
Cannot install this on my Rogers device BTW
yeah youre right lol my mistake ill change the thread title
its the FIDO OTA to .3331
 
pedrotorresfilho
Old
#8  
pedrotorresfilho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1095
Posts: 1,590
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gunness1991 View Post
yeah youre right lol my mistake ill change the thread title
its the FIDO OTA to .3331
It can't be done. Only with an original fido razr firmware, what doesn't exist.
 
gunness1991
Old
#9  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 112
Join Date: Feb 2012
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by pedrotorresfilho View Post
It can't be done. Only with an original fido razr firmware, what doesn't exist.
what cant be done?

i have a fido phone and flashed this update perfectly fine.
 
leisures
Old
#10  
leisures's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 167
Posts: 403
Join Date: Jul 2010
Location: Cordoba

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gunness1991 View Post
what cant be done?

i have a fido phone and flashed this update perfectly fine.
Read again.... You will find out.

Enviado desde mi XT910 usando Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes