Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ICS 4.0.4_431 Battery mods + Power Statusbar widgets Arc/Arc S [25-June-2012]

OP zohaib0001

8th April 2012, 05:57 PM   |  #31  
h.debnath's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 41
 
249 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Can you also add the battery mod known as 'hybrid' from UOT kitchen thanks
10th April 2012, 06:05 PM   |  #32  
Member
Flag zabol
Thanks Meter: 16
 
95 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
hi

thanks for hard work

please modify this mod whit new build (4.1.A.0.562 )
10th April 2012, 06:08 PM   |  #33  
h.debnath's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 41
 
249 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by ALIRAFAAT

hi

thanks for hard work

please modify this mod whit new build (4.1.A.0.562 )

it does work with .562, I'm using it right now and it runs great.
10th April 2012, 08:09 PM   |  #34  
zohaib0001's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3,110
 
1,324 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by h.debnath

it does work with .562, I'm using it right now and it runs great.

yap

i think this will work on newly 562 firmware

please test and post you comment here

sorry i am working on my custom Rom 2.3.7 xperia S , So i can not test it

but i am sure this will work with 562 firmware
10th April 2012, 08:52 PM   |  #35  
Member
Flag zabol
Thanks Meter: 16
 
95 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
yes

working for me too but with few lag ( in menu )

system ui in new build ( stock ) different with system ui in older build ( stock )

There are big differences within new build and older

new build with old system ui
11th April 2012, 11:13 AM   |  #36  
zohaib0001's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3,110
 
1,324 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by ALIRAFAAT

yes

working for me too but with few lag ( in menu )

system ui in new build ( stock ) different with system ui in older build ( stock )

There are big differences within new build and older

new build with old system ui

What kind of lags you are facing ?????????
12th April 2012, 08:53 AM   |  #37  
Member
Flag zabol
Thanks Meter: 16
 
95 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
when touch the home tab or run page to page
13th April 2012, 03:45 AM   |  #38  
lzyllp's Avatar
Senior Member
Flag fuzhou
Thanks Meter: 239
 
536 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Delete.......................
Last edited by lzyllp; 13th April 2012 at 03:57 AM.
13th April 2012, 04:06 PM   |  #39  
helleon's Avatar
Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1
 
34 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
I installed in arconium ICS v7, Qiucksetting works but my status bar disappeared.
15th April 2012, 05:57 AM   |  #40  
soumya_digi's Avatar
Recognized Themer
Flag Kolkata
Thanks Meter: 1,508
 
1,031 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Working fine on Arconium ICS 1.0 (.562 Final)!

Edit: Status bar not showing up after few restarts.
Last edited by soumya_digi; 15th April 2012 at 09:50 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes