Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,858 Members 36,679 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[6.10.2012][NT 5.10.8835.35 V1]Mozart_ML_51240106_R_5710902a_22515021U by ansar

Tip us?
 
skypeacock
Old
#61  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Mar 2012
Location: xi'an

 
DONATE TO ME
Smile Thank you for your attention

Quote:
Originally Posted by Krzyssss View Post
use proxy
How to proxy?

You can upload it to another network not let me download?
For example: skydrive or other sites
thank you very much
My friend
 
ansar.ath.gr
Old
#62  
ansar.ath.gr's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1,846
Posts: 2,767
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by skypeacock View Post
How to proxy?

You can upload it to another network not let me download?
For example: skydrive or other sites
thank you very much
My friend
Hi,

If you are downloading thru a company server you cannot

Somebody else?

Regards, ansar
 
amowolves
Old
#63  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Dec 2007
are we suposed to be able to use panorama and burst modes on our mozarts using this rom? as i cant get the features to work.
 
expressions104
Old
#64  
expressions104's Avatar
Member
Thanks Meter 46
Posts: 87
Join Date: May 2010
Location: Bulacan
Quote:
Originally Posted by nsajuve View Post
ok one has 18 languages , the other two? what's the differnce between the other 2?
to understand it better:

You're correct, "18L" have 18 languages installed.

"3La" have 3 languages installed which is English(US),Chinese(Traditional), and Chinese (Simplified).

while
"3Lb" is in English(US), Japanese, and Korean.
 
nttnn175
Old
#65  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Mar 2011
How can i change search key as default? its currently the "call history", and the value in registry is curently "124"
 
boneszbo
Old
#66  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 149
Join Date: Nov 2011
Use app SearchKeySettings
http://rghost.ru/37432353
 
blaster88
Old
#67  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 115
Join Date: Feb 2010
Hi!

When I use this ROM - which I really would like to try - what about getting "regular" updates from Microsoft? Will it still works? Or will I have to use a cooked ROM everytime?

Thanks in advance!!
 
boneszbo
Old
#68  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 149
Join Date: Nov 2011
U can try update via Zune, but if ur HSPL was overwritten to SPL 6.xx??
 
blaster88
Old
#69  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 115
Join Date: Feb 2010
Hi Ansar,

I really would like to try your ROM, but honestly I am a little bit confused .... I used to flash my Touch Pro 2 but with my HTC Mozart do not know what to do.

Regarding the Mozart I have already read a lot of here. Do I have to downgrade my bootloader but then I can only use some roms and others not? What about the way back - is it possible, e.g. when I have to send my phone back for warrenty or when I would like to sell it or I would like to use regular updates of Microsoft or my provider?

Here is the current status of my phone:

OSversion: 7.10.8107.79
Firmwareversion: 2250.21.51201.111
Hadwareversion: 0004
Radiosoftwareversion: 5.71.09.02a_22.51.50.21U
Radiohardwareversion: A.102.0.D4
Bootloaderversion: 5.12.2250.1(134578)

So, you see, I am a little bit confused what to do next without to brick my phone perhaps you can help me to get started

Thank you very much for all your support!!!
 
boneszbo
Old
#70  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 149
Join Date: Nov 2011
U can only Downgrade your SPL via Y-Cable
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1429318

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes