Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,424 Members 36,142 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Everyone can now get the cdma RAZR ICS leak

Tip us?
 
yalkowni
Old
#791  
Senior Member - OP
Thanks Meter 551
Posts: 5,312
Join Date: Feb 2011
Location: LA JOLLA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hawkz28 View Post
I don't know WTF was going on, but I tried it again, and it worked just fine.....you fellas were correct- internet/data connection......since my phone is a 'certified' refurb now, I'm sure it's got to be a hardware issue.

No bootstrap, BTW.
Just have one to be on the safe side droidrzr has a ics working one

Sent from my DROID RAZR using XDA
 
newskate9
Old
#792  
Member
Thanks Meter 14
Posts: 96
Join Date: Jul 2011
I asked this over on DroidRzr, I'll ask here too:

Sorry guys, not to search 80+ pages for this one...........

I'm about to do this and I cannot get past the file name for the LEAK. 6.12.173.xt912......... that's what I have now. (running Eclipse)

The new ICS Lead build is 6.14xxxxxxxxx

I'm obviously missing something.

Also, on the other sites (these reference each other) two files are to be downloaded, on this site, just one. Why is that?
 
Ronin3178
Old
#793  
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 498
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by newskate9 View Post
I asked this over on DroidRzr, I'll ask here too:

Sorry guys, not to search 80+ pages for this one...........

I'm about to do this and I cannot get past the file name for the LEAK. 6.12.173.xt912......... that's what I have now. (running Eclipse)

The new ICS Lead build is 6.14xxxxxxxxx

I'm obviously missing something.

Also, on the other sites (these reference each other) two files are to be downloaded, on this site, just one. Why is that?
The zip file file name is the version you are coming FROM, not what you are going to. Could the one zip file contain a zip file and a .crc file?

Sent from my DROID RAZR using xda premium
 
newskate9
Old
#794  
Member
Thanks Meter 14
Posts: 96
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Ronin3178 View Post
The zip file file name is the version you are coming FROM, not what you are going to. Could the one zip file contain a zip file and a .crc file?

Sent from my DROID RAZR using xda premium
Thank you! I get the version number. Still not sure about the two files, but I'll give it a go.
 
Rolfsted
Old
#795  
Rolfsted's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 259
Join Date: Sep 2011
Location: Illinois
I've tried several times and it makes it halfway then reboots. I have safestrap installed could that be it?

If I do a factory reset won't I lose es explorer and rom manager? I'm missing something .....I've flashed many times.....there is just a step I'm missing.

Sent from my DROID RAZR using XDA
 
triphop631
Old
#796  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Dec 2010
I had to revert 100% to 173. I also had safestrap. You will lose es and rom but you just need to reroot and install them. Then install ICS.

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
 
krazie1
Old
#797  
krazie1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,783
Posts: 3,942
Join Date: Jun 2010
If i install this will it erase my SD Cards? And will it factory reset my phone?
 
HotShotAzn
Old
#798  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 406
Join Date: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by krazie1 View Post
If i install this will it erase my SD Cards? And will it factory reset my phone?
No. And it shouldnt BUT lots/most people factory reset/clear cache and data (basically, wipe and start like new) anyways.
 
razball
Old
#799  
razball's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 627
Join Date: Jan 2012
Location: Tampa
Wondering if anyone found out if android beam works.
Not what youve heard but what youve tried.
I heard some company took apart the razr and found and nfc chip and it didnt work because of lack of ics. But I dont have friends with Ics so I cant test it.

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

FOR ANYONE HAVING TROUBLE INSTALLING CLICK THIS LINK HE AUTOMATED IT.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1599234
 
krazie1
Old
#800  
krazie1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,783
Posts: 3,942
Join Date: Jun 2010
Ok i want to factory reset my phone after installing ICS, if i do will i lose root? How do i go about resetting my phone and keeping root?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes