5,605,438 Members 43,950 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.0.4] Android Open Kang Project Build 33 - v1.3 (4/23/12)

Tip us?
 
Jeremiah_1988
Old
#1121  
Jeremiah_1988's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 625
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by Charsher47 View Post
I tried it without and it gave me a few random errors so I would wipe.
Thank you

Sent from my EPAD using Tapatalk 2
 
Keion
Old
#1122  
Keion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 349
Posts: 1,312
Join Date: Nov 2011
Location: Danville, California

 
DONATE TO ME

I got you something Jermaine.(IDK if this is a riposte.)
 
kevincwelch
Old
#1123  
kevincwelch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 224
Join Date: Apr 2011
Default Hung on Eee Pad/ASUS logo

Have tried out Virtuous Prime and wanted to try your ROM this evening. Wiped data/factory reset, wiped cache, formatted /system, wiped dalvik cache. Then I flashed your ROM and the gapps. Install appeared to go without errors, but I couldn't get past the Eee Pad/ASUS logo. Waited a good 10 minutes, but there was no progression.

I was able to boot back into CWM and restore a nandroid.

I am trying to figure out the hang up here.

Thought #1: flashed from CWM 5.5.0.4 instead of the recommended. This hasn't been an issue necessarily in other ROMs on other phones/devices. But, I suppose it is possible.

Thought #2: bad part. The download and install went fine.

Could it really be the CWM issue? What else?

Thanks!
Shadow Death's Advice 101: Just try another ROM.
 
Swiftks
Old
#1124  
Swiftks's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1923
Posts: 3,713
Join Date: Mar 2011
Location: The Woodlands, TX
Quote:
Originally Posted by kevincwelch View Post
Have tried out Virtuous Prime and wanted to try your ROM this evening. Wiped data/factory reset, wiped cache, formatted /system, wiped dalvik cache. Then I flashed your ROM and the gapps. Install appeared to go without errors, but I couldn't get past the Eee Pad/ASUS logo. Waited a good 10 minutes, but there was no progression.

I was able to boot back into CWM and restore a nandroid.

I am trying to figure out the hang up here.

Thought #1: flashed from CWM 5.5.0.4 instead of the recommended. This hasn't been an issue necessarily in other ROMs on other phones/devices. But, I suppose it is possible.

Thought #2: bad part. The download and install went fine.

Could it really be the CWM issue? What else?

Thanks!
I defiantly update to the latest CWM Recovery Build, whether you choose the touch recovery, it shouldn't matter; but always have the most recent build installed.


_______________________________________________

 
jedi5diah
Old
(Last edited by jedi5diah; 15th April 2012 at 05:49 AM.)
#1125  
jedi5diah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 252
Join Date: Aug 2010
Hi jermaine, the screen diagonal glitch happens when you have more than 10 apps on the multi task tray. When you use the multi task it will glitch. Esp YouTube app also when on home screen of launcher.

I will test out 1.12 soon and report back!

Thanks again!

Sent from my HTC One X using xda premium
 
knives of ice
Old
#1126  
Senior Member
Thanks Meter 114
Posts: 901
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by jedi5diah View Post
Hi jermaine, the screen diagonal glitch happens when you have more than 10 apps on the multi task tray. When you use the multi task it will glitch. Esp YouTube app also when on home screen of launcher.

I will test out 1.12 soon and report back!

Thanks again!

Sent from my HTC One X using xda premium
yep it definitely does this on mine as well. its the same problem as the stock rom before asus had their .21 update which fixed things.
 
kevincwelch
Old
#1127  
kevincwelch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 224
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Swiftks View Post
I defiantly update to the latest CWM Recovery Build, whether you choose the touch recovery, it shouldn't matter; but always have the most recent build installed.
Defiantly?

Did you mean "I'd definitely"??
Shadow Death's Advice 101: Just try another ROM.
 
guy_smiley
Old
#1128  
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 194
Join Date: Dec 2008
Location: Perth
Quote:
Originally Posted by kevincwelch View Post
Defiantly?

Did you mean "I'd definitely"??
Sorry mate, but what part of the OP that has "Make sure you're on the latest CWM (Install CWM v5.8.2.0+ using Rom manager)" as the number one point for installation are you missing? Yes, it is definitely your old version of CWM. Please update this first.
 
rorytmeadows
Old
#1129  
rorytmeadows's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 205
Posts: 2,352
Join Date: Feb 2008
Location: Mt. Pleasant, SC
Please add known bugs list to OP.

Sent from my Transformer Prime TF201
RTM

XDA's #1 Apple hater

T-Mobile Samsung Galaxy S4 Rooted Stock 4.2.2
Transformer Prime Androwook 1.51 HairyBean 1.7Mhz, 4.2 Launcher
 
Swiftks
Old
(Last edited by Swiftks; 15th April 2012 at 07:54 AM.)
#1130  
Swiftks's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1923
Posts: 3,713
Join Date: Mar 2011
Location: The Woodlands, TX
Quote:
Originally Posted by kevincwelch View Post
Defiantly?

Did you mean "I'd definitely"??
Stupid auto correct... no I be defiant to the bitter end!!!!

Sent from my EPAD using XDA Premium HD app


_______________________________________________


THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes