FORUMS

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

[ROM][SGH-I777][4.0.4] CyanogenMod 9 nightly builds | DISCUSSION THREAD

2,184 posts
Thanks Meter: 3,728
 
By atinm, Retired Recognized Developer on 28th March 2012, 11:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th April 2012, 08:01 AM |#1361  
apanihi's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by switters1

I updated but I don't think it helped. Gps lock still takes forever. And I also noticed that the compass seems really off. It will often point east when I am facing north and then it will drift around a bunch. Anybody else have this problem?

Sent from my SGH-I777 using xda premium

GPS locks within seconds here running 4/13. NFC working as well. Running UCLD3 getting 7/1Mbit. Thanks to CM9 team and others

Sent from my SGH-I777 using xda premium
 
 
15th April 2012, 01:13 PM |#1362  
thedude420's Avatar
Senior Member
Flag Nixa, MO
Thanks Meter: 140
 
More
Quote:
Originally Posted by apanihi

I dig your style there dude, but what's with all the swearing?

Sent from my SGH-I777 using xda premium

****, I know that guy. He's a nihilist.
Last edited by thedude420; 15th April 2012 at 01:16 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to thedude420 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 04:32 PM |#1363  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Freezing
I don't know about everyone else, but my phone is consistently freezing up and will not turn back on unless I do the whole power/volume keys holding deal. The other issue I'm having is I'll be using the phone, and randomly the keys/screen/buttons will not respond to touch/depress (resulting in holding power/volume up/down). I have tried wiping the cache/dalvik & re-installing the ROM, fixing permissions, etc... Any idea on a fix, or are these common problems with everyone?
15th April 2012, 04:34 PM |#1364  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
More
Quote:
Originally Posted by rytymu

I don't know about everyone else, but my phone is consistently freezing up and will not turn back on unless I do the whole power/volume keys holding deal. The other issue I'm having is I'll be using the phone, and randomly the keys/screen/buttons will not respond to touch/depress (resulting in holding power/volume up/down). I have tried wiping the cache/dalvik & re-installing the ROM, fixing permissions, etc... Any idea on a fix, or are these common problems with everyone?

I haven't had these issues. Are you running the stock kernel? I had these problems with siyah so I switched back. I'd suggest doing a full wipe and then flash the latest nightly and gapps.

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to KevinChaos For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 04:36 PM |#1365  
Quote:
Originally Posted by rytymu

I don't know about everyone else, but my phone is consistently freezing up and will not turn back on unless I do the whole power/volume keys holding deal. The other issue I'm having is I'll be using the phone, and randomly the keys/screen/buttons will not respond to touch/depress (resulting in holding power/volume up/down). I have tried wiping the cache/dalvik & re-installing the ROM, fixing permissions, etc... Any idea on a fix, or are these common problems with everyone?

My only suggestion would be to do what I did. Re-flash making sure to clear EVERYTHING... Delvik>Cache then data/factory reset.
The Following User Says Thank You to TonyStark For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 05:25 PM |#1366  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Oh yeah, duh, I'm running Siyah. Didn't do that before I flashed it, I should of thought of that...

Quote:
Originally Posted by KevinChaos

I haven't had these issues. Are you running the stock kernel? I had these problems with siyah so I switched back. I'd suggest doing a full wipe and then flash the latest nightly and gapps.

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------


So I just did the cache/dalvik wipe, and then the factory reset (followed by flashing the latest nightly), but the weird thing is, the gapps were already there (I realized upon boot that I forgot to flash the zip for them)... It asked for my Google login and everything... Everything appears to be working so far, but I'm 100% sure I did not flash gapps. Any thoughts on why they would be there?
The Following User Says Thank You to rytymu For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 05:42 PM |#1367  
Quote:
Originally Posted by rytymu

Oh yeah, duh, I'm running Siyah. Didn't do that before I flashed it, I should of thought of that...



---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------


So I just did the cache/dalvik wipe, and then the factory reset (followed by flashing the latest nightly), but the weird thing is, the gapps were already there (I realized upon boot that I forgot to flash the zip for them)... It asked for my Google login and everything... Everything appears to be working so far, but I'm 100% sure I did not flash gapps. Any thoughts on why they would be there?

it's fine, you didn't need to re-flash gapps I would have mentioned that
15th April 2012, 05:44 PM |#1368  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Has anyone put together a cm9 flashable zip for the new modem?

Edit: nm, just got posted in the modem thread.

Sent from my SGH-I777 using XDA
Last edited by jweitzel24; 15th April 2012 at 06:33 PM.
15th April 2012, 06:13 PM |#1369  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
More
Quote:
Originally Posted by jweitzel24

Has anyone put together a cm9 flashable zip for the new modem?

Sent from my SGH-I777 using XDA

Search. There are threads in general about it. I flashed it a few hours ago.

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app
15th April 2012, 06:20 PM |#1370  
Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
Quote:
Originally Posted by tomween1

Methods tried are way to many to list. Short version, I went back to Entropy512's I777UCKH7 OCD With Root, (made nandroid) and then installed RM. I tried installing CWM through RM but had no luck.. I then installed SUCK_ICS_04102012 (to gain cwm) I tried to load CM9 (from here forward consider I have done all the appropriate wipes) only to end up in a 20 min cymod bootscreen loop. restored backup and now flashed CWM through RM and tried installing CM9 through nightlies list. In this procedure, it went through its processes and put me back on tasks leak.

i cant tell if you fixed this or not so ill tell you how. This reply doesnt contain any information that i can use to help you fix your problem, what im looking for is in CWM it prints stuff out on the bottom of the screen. when something doesnt take the reason is there.

ok step 1) flash a CWM of your choice from a development thread. preferably the newest one. to do this DO NOT USE ROM MANAGER. reboot into recovery and do it the old fashioned way. look for those error messages

2) install CM9 from this thread LOOK FOR ANY ERRORS. with this they should stay at the bottom of the screen so you can read them
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, cyanogenmod, ice cream sandwich, ics, teamhacksung
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes