FORUMS

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

[ROM][9/25/12] MIUI.us Presents MIUI v4.1 2.9.21 Jelly Bean [4.1.1][Stock CM9 Kernel]

563 posts
Thanks Meter: 552
 
By weblexa, Senior Member on 24th March 2012, 03:40 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th April 2012, 05:17 AM |#151  
weblexa's Avatar
OP Senior Member
Flag Spokane, WA
Thanks Meter: 552
 
More
Quote:
Originally Posted by weblexa

Having trouble getting 2.4.13 to boot... Probably something I'm over-looking. I'll have the build up when I can.

Figured out the issue. My 3-way reboot mod is causing a boot loop for some reason. Just got the build booted, gonna upload it here in a bit... no reboot recovery option so you'll need to use updater app to boot to recovery. I'll try to find a fix for next week.

Sent from my SCH-I500 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to weblexa For This Useful Post: [ View ]
 
 
15th April 2012, 03:15 PM |#152  
weblexa's Avatar
OP Senior Member
Flag Spokane, WA
Thanks Meter: 552
 
More
Quote:
Originally Posted by weblexa

Figured out the issue. My 3-way reboot mod is causing a boot loop for some reason. Just got the build booted, gonna upload it here in a bit... no reboot recovery option so you'll need to use updater app to boot to recovery. I'll try to find a fix for next week.

Sent from my SCH-I500 using xda premium

2.4.13 is live at roms.miui.us. Mesmerize and Showcase builds will be uploaded later today.

Sent from my SCH-I500 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to weblexa For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 05:32 PM |#153  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Dumb question...got it loaded and it's working great so far...how do you alphabetize items in a folder??? I usually create an app drawer and when I used MIUI a while ago there was an option to change the listing of it.
15th April 2012, 05:34 PM |#154  
weblexa's Avatar
OP Senior Member
Flag Spokane, WA
Thanks Meter: 552
 
More
Quote:
Originally Posted by Shakes The AssClown

Dumb question...got it loaded and it's working great so far...how do you alphabetize items in a folder??? I usually create an app drawer and when I used MIUI a while ago there was an option to change the listing of it.

MIUI hasn't implemented that functionality in ICS yet.The only way you can arrange icons in folders for now is by long pressing the icon and manually moving each icon where you want it.

Sent from my SCH-I500 using xda premium
15th April 2012, 05:48 PM |#155  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Ummm..never mind....toggled back and forth on wifi and 3g...and now the pages are showing up...weird.

Thanks...also one more thing...I am using the browser...every page I type in or pick from the bookmarks just brings up a blank page...any ideas?
Last edited by Shakes The AssClown; 15th April 2012 at 06:01 PM. Reason: Found correction
15th April 2012, 06:36 PM |#156  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by weblexa

bln should work out of the box. Have you tried wiping data/cache/dalvik and fixing permissions?

Yep, I've done all three. Weird... maybe it's just my phone?
15th April 2012, 06:53 PM |#157  
Neuman.Tim's Avatar
Senior Member
Flag Santa Barbara
Thanks Meter: 106
 
More
Hey weblexa I noticed in the bug list it shows wifi tethering isn't functional. Do you mean native wifi tethering or in general? Wifi tether works great for me if I set it to the nexus S.

This also may have been posted before lol but I saw the bug and figured I'd find out.

Sent from my SCH-I500 using XDA
15th April 2012, 06:53 PM |#158  
Senior Member
Iowa
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by Shakes The AssClown

Thanks...also one more thing...I am using the browser...every page I type in or pick from the bookmarks just brings up a blank page...any ideas?

I have had this issue with browser in ics and have found that if I scroll down and back to the top it would appear. Maybe it is same for you.


Sent from my SCH-I500 using xda premium
15th April 2012, 07:45 PM |#159  
weblexa's Avatar
OP Senior Member
Flag Spokane, WA
Thanks Meter: 552
 
More
Quote:
Originally Posted by Neuman.Tim

Hey weblexa I noticed in the bug list it shows wifi tethering isn't functional. Do you mean native wifi tethering or in general? Wifi tether works great for me if I set it to the nexus S.

This also may have been posted before lol but I saw the bug and figured I'd find out.

Sent from my SCH-I500 using XDA

Native wifi tether doesn't work. I personally haven't tested any 3rd party apps.

Sent from my SCH-I500 using xda premium
15th April 2012, 08:30 PM |#160  
Senior Member
Flag West Palm Beach
Thanks Meter: 3,909
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by weblexa

Native wifi tether doesn't work. I personally haven't tested any 3rd party apps.

Sent from my SCH-I500 using xda premium

Have you tried just turning security to open? That works in all my roms.

Sent from my Glitched AOKP Unicorn.
15th April 2012, 11:38 PM |#161  
DrkGhst87's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 21
 
More
Hey Weblexa, you running a custom made kernel??? Don't know if this has anything to do with the problems I'm having but man for the life of me I can't figure out why I can't get SMS or MMS working. I can send all day but I don't recieve anything.

At first I was coming from 2.3.30 since 2.4.6 was running a lil late and 2.4.13 came out when I was planning on upgrading, so I wiped all 3 since that was recommended on 2.4.6 and continued to flash the latest and greatest in 2.4.13 skipping 2.4.6 altogether. After the successful install I went with the Glitch kernel I've been using a while (Glitch v14 b6 with Fastcharge and Sensor Fix by Ssew2kx). Before going back and restoring everything with Titanium Backup I usually go through my settings making sure the basics work, went on to test SMS and MMS and like I said before sending works flawlessly but on the other hand recieving doesn't. Don't know what I did wrong and figured it was a bad flash so I did the usual and busted out Odin and flashed back to stock. Flashed THS 2 > 2.4.13 > Glitch kernel and figured all would be well and again ... sending works but recieving doesn't ...

Any light on the subject would be great and if it means not flashing the other Glitch kernel I won't.

Edit: Just went back and flashed the ROM again without flashing the Glitch kernel I used and I get the same result...
Last edited by DrkGhst87; 15th April 2012 at 11:56 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm10, jelly bean, jellybean, miui, miui.us
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes