Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][ICS][3.33.401.53][12/07/13]HyperNonSense

OP Splder

16th April 2012, 05:37 AM   |  #471  
AllAboutAndroids's Avatar
Senior Member
Flag Vaughan, Canada
Thanks Meter: 698
 
722 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Talking HTC Sensation ROM video overview
Our Video Overview of HyperNonSense v2.1:

Hope you like it! And if you do, please press the Thanks button. If you do have a few clicks to spare, please go to our YouTube channel and subscribe



Thanks again!
The Following 4 Users Say Thank You to AllAboutAndroids For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 08:07 AM   |  #472  
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
377 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
I'm currently quite satisfied with the ROM as I have set it up for now. I'll might try newer version later this week. I do have another suggestion: supply the md5 value of the ROM's. I always check these before flashing as strange bugs may occur when there's (a few) bits off.
16th April 2012, 08:52 AM   |  #473  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2011
In the ad dons when I try to install the hotspot nothing shows up, and in the phone If i click it in the settings it stopped, also I installed this ROM fresh.
16th April 2012, 09:24 AM   |  #474  
swift2fly's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
573 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Wi-fi hotspot isn't working for me

sent from the Penh.
16th April 2012, 10:15 AM   |  #475  
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
377 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
What have you tried?
- Checked md5 sum?
- What version of the ROM / Addons did you flash?
- Did you do a full wipe?
- Did you do a super wipe?
- Do you get an error notice, if so, what do you see?

WiFi hotspot does work for (some) others so you'd have to give more information.
16th April 2012, 10:26 AM   |  #476  
Splder's Avatar
OP Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 1,145
 
1,069 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by fuel3100

i have see bugs.. display timeout not working and i cant import my contacts from sdcard...

and it is possible to change keyboard ui???

Timeout works fine for me i have not backed up from sd before has anyone else managed to get this to work ?
Quote:
Originally Posted by AllAboutAndroids

Our Video Overview of HyperNonSense v2.1:

Hope you like it! And if you do, please press the Thanks button. If you do have a few clicks to spare, please go to our YouTube channel and subscribe



Thanks again!

nice
Quote:
Originally Posted by swift2fly

Wi-fi hotspot isn't working for me

sent from the Penh.

it should work but if you like you can try this http://www.mediafire.com/?h3jnz770h90d73p
The Following User Says Thank You to Splder For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 10:37 AM   |  #477  
Member
Thanks Meter: 1
 
48 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
found another bug:
while phoning the display turns off - this works.

but after ending call or when i'm getting away the phone from my head, the display stays off or it takes a long time to get on again.
16th April 2012, 10:47 AM   |  #478  
Splder's Avatar
OP Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 1,145
 
1,069 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by yasinis

found another bug:
while phoning the display turns off - this works.

but after ending call or when i'm getting away the phone from my head, the display stays off or it takes a long time to get on again.

i don't have this problem
16th April 2012, 10:49 AM   |  #479  
Member
Thanks Meter: 1
 
48 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
ok, it's annoying me
gonna try some touchscreen boosting apps...
16th April 2012, 11:06 AM   |  #480  
Dionysis's Avatar
Member
Flag Leeuwarden
Thanks Meter: 1
 
70 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
a2sd
Is a2sd not working in 4.0?

I just cant seem to transfer simple programms to my SD card (not even with the help of a2sd programms, this used to work just fine with my previous rom (not 4.0))

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
hypernonsense
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes