Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ICS here: (more to come) (no bugs)

OP Ryanscool

16th April 2012, 07:19 AM   |  #861  
Ljdd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
231 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
What's the proper apn settings sorry man

Sent from my SGH-I997 using XDA
16th April 2012, 07:54 AM   |  #862  
indymx's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis, IN
Thanks Meter: 114
 
404 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Radiotsar

I had the same issue, but I figured out there was an extra step I had to take. After hanging at the Galaxy S/Cyanomod screen and rebooting into the cyan colored CWM, I had to UNMOUNT the system first. Once I did that, I followed the rest of the steps & now have CM9.
I kept wondering why I had to mount the system when it was already mounted.

Once I got back to a usable ROM with GTG's unbrick, I followed the original instructions and it worked..

Who knows why it borked the first time. I think it was due to the fact that I was at work and couldn't get to a PC to fix it. Just how things work for me.
16th April 2012, 10:35 AM   |  #863  
stratatak7's Avatar
Recognized Contributor / Swappa Representative
Flag Blacksburg, VA
Thanks Meter: 2,516
 
1,559 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ljdd

What's the proper apn settings sorry man

Sent from my SGH-I997 using XDA

See my post with screenshots of APN settings that seem to work for just about everyone in Q&A. Results, obviously, may vary.

http://forum.xda-developers.com/show...5#post24867545
The Following User Says Thank You to stratatak7 For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 02:59 PM   |  #864  
goobieracing's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
278 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by stratatak7

See my post with screenshots of APN settings that seem to work for just about everyone in Q&A. Results, obviously, may vary.

http://forum.xda-developers.com/show...5#post24867545

The first apn setting to work 4 me! Thanks

Sent from my SGH-I997 using xda premium
16th April 2012, 03:37 PM   |  #865  
zsdersw's Avatar
Member
Flag Milwaukee
Thanks Meter: 13
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by stratatak7

See my post with screenshots of APN settings that seem to work for just about everyone in Q&A. Results, obviously, may vary.

http://forum.xda-developers.com/show...5#post24867545

I think this will work for me, too... I had a buddy send me a MMS to test it out and up until I entered these settings there was a "Download" button... now it just says "Downloading". It hasn't downloaded yet, though.. so I'm gonna have someone send me another MMS.
16th April 2012, 03:53 PM   |  #866  
Ljdd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
231 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Mines won't download maybe I should try again and has anybody ever tried getting the lte to work I kinda want to try that

Sent from my SGH-I997 using XDA
16th April 2012, 03:57 PM   |  #867  
Ljdd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
231 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Awesome its working now back to my lovely tasty infuse I can't wait till the camera fixed and tethering **** the BT man

Sent from my SGH-I997 using XDA
16th April 2012, 04:08 PM   |  #868  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 24,855
 
13,541 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ljdd

Mines won't download maybe I should try again and has anybody ever tried getting the lte to work I kinda want to try that

Sent from my SGH-I997 using XDA

LTE on this device is impossible, we don't have the hardware. If there were ANY way for the XMM6260 radio chipset to support LTE, Samsung wouldn't have put Qualcomm chips in their LTE devices.
16th April 2012, 04:12 PM   |  #869  
Ryanscool's Avatar
OP Senior Member
Denver
Thanks Meter: 194
 
1,149 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Entropy512

LTE on this device is impossible, we don't have the hardware. If there were ANY way for the XMM6260 radio chipset to support LTE, Samsung wouldn't have put Qualcomm chips in their LTE devices.

+1. Idk why there is a lte apn in jts cm9 lol. Knd of useless.
16th April 2012, 04:28 PM   |  #870  
goobieracing's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
278 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
This might help people get a little better battery life. This is how far I could unvolt my phone before it started to reboot itself. If your gonna try this make sure u don't have set on reboot checked until u know this will work on ur phone.
Sent from my SGH-I997 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334586314829.jpg
Views:	334
Size:	49.6 KB
ID:	1007190  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes