Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM] LeeDrOiD One Xtreme V6.4.0 - 31st May |EQS|APM|Tweaks|Aroma|1.29.401.11|EPIC!

OP LeeDroid

16th April 2012, 02:44 PM   |  #1011  
gerardroid's Avatar
Recognized Contributor
Flag zwollywood
Thanks Meter: 5,758
 
2,915 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Litewave

Really nice update.
Having with the V.2.2.0 version that my battery drains very quickly.
Is there a kind of fix for? I allready applied the Auto Brightness levels and set it to lowest.

go to settings /energy/batt.use, and see what drains your batt the most...might be a app or if you you have gps/ bluetooth/wifi etc etc on all the time..
16th April 2012, 02:45 PM   |  #1012  
Snah001's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 1,197
 
1,300 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by LeeDroid

Nothing has changed re GPS/location/weather..

Try opening the app and clearing data in settings.. may be worth reinstalling locations as well

Sent from my One Xtreme LeeDrOiD loaded Beast

Hi Lee,
Thanks for responding.
Can it be that during install in Aroma choosing not to install locations can be the cause?

Edit: just checked it is not an aroma option so discard this question.
I installed locations new but no success.
Also wiped data and installed on homescreen Clock/Weather widget new and now it won't display anything.
So what can be wrong (when installing Rom I made a fresh wiped install)?
Last edited by Snah001; 16th April 2012 at 03:12 PM.
16th April 2012, 02:47 PM   |  #1013  
loveboatcaptain's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 615
 
511 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gerardroid

ive used this thread and have no problems whatsoever read it maybe it can help you http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1574504
it also says you can redownload the a-gps data manuall with a market app called GPS-Status

Thanks for the Tipp, but i didnt help. Also tried to reflash the Rom without agps fix but no city is shown in weather app. I don't think that its GPS related cause the app always shows citys just with mobile network location via WiFi or mobile data. Very strange... :( will try a complete new flash with full wipe in the evening. Perhaps its just a troll in my device trying to fool me ;)

Best regards
16th April 2012, 02:55 PM   |  #1014  
Member
Flag Enschede
Thanks Meter: 22
 
79 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
This ROM looks great! Downloading now.....

EDIT: Lol WTF? I'm copying the ROM to my phone with 600kbps?!?!

EDIT2: WOOW... I have never seen such amazing ROM installer like Aroma! It's awasome!
Last edited by QUBiCA; 16th April 2012 at 03:12 PM.
16th April 2012, 02:57 PM   |  #1015  
joe_the_man's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
308 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by p2nv

I just wanted to put it out there that I always have maps running in tasks. I end the process and it comes back. Is anyone else experiencing the same and is it normal?

Sent from my HTC One X using xda premium

Same here

Sent from my HTC One X using Tapatalk
16th April 2012, 03:24 PM   |  #1016  
Junior Member
Flag melaka
Thanks Meter: 0
 
28 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
anyone can help me with changing splash screen? i have the splash1.img but stuck with flashing it...
16th April 2012, 03:24 PM   |  #1017  
jonas2295's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bavaria
Thanks Meter: 2,505
 
4,934 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by joe_the_man

Same here

Sent from my HTC One X using Tapatalk

yes you can see it in the app switch taskmanager
16th April 2012, 03:32 PM   |  #1018  
Member
Flag Enschede
Thanks Meter: 22
 
79 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by jonas2295

yes you can see it in the app switch taskmanager

Yup me too.
16th April 2012, 03:34 PM   |  #1019  
Member
Thanks Meter: 35
 
79 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I remember reading it somewhere. Turn off your location services then you won't see maps running in the background.

Edit: Yeap.. turn off location services in settings, reboot.. voila! no more maps in the task manager..
Last edited by wtfhax; 16th April 2012 at 03:36 PM.
16th April 2012, 03:35 PM   |  #1020  
broncogr's Avatar
Senior Moderator
XDA Central
Thanks Meter: 4,214
 
3,731 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
Quote:
Originally Posted by wintermute000

Seems like Sense tries too hard in this respect. Its done a full scan of my mp3s and even after that, every reboot takes 15+ minutes to settle down properly. I've seen this kind of issue before on other androids and TBH its disappointing that this kind of bug is still there. It would be great if its aggressiveness/impact on performance could be toned down, just my 2c

Do yoiu have all your mp3's in the same folder?
Try separating then By Artist or Song title in different folders and let me know...

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
android, fast, leedroid, one x, stable
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes