Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,962 Members 51,064 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: What do you think of my rom?
It's really bad!!!! 20 3.68%
it's bad! 8 1.47%
Not that good 20 3.68%
Just ok 42 7.72%
It's a good rom 79 14.52%
I really like it! 142 26.10%
I absolutely love it!!!!! 233 42.83%
Voters: 544. You may not vote on this poll

[Rom][ICS 4.0.4][18/08]KA22 Ice Cream Sony [discontinued]

Tip us?
 
wilsonchuchu
Old
#1521  
wilsonchuchu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 494
Join Date: Jan 2012
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by krabappel2548 View Post
I can't see the image.. But I think I know what's your problem
Do this to update Flashtool: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=270
After I replace the files to folder Flashtool...
Flashtool give error to me
If you like my post please give me a thank
Please respect to other and try your best
Sorry for my bad English...

HTC One XL
Sony Ericsson Xperia Neo V(with 8 GB sd card)
iPod touch 4 8GB
Wish list:Xperia S,Xperia Arc S,Galaxy Nexus,Arix 2

Quote:
Originally Posted by kormatoes View Post
It is things finally coming together now thanks to testers and people xda roxs
 
krabappel2548
Old
(Last edited by krabappel2548; 16th April 2012 at 02:05 PM.)
#1522  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13,394
Posts: 6,144
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by brumgav View Post
Looks like I had a really old version of flashtool.....just downloading v0.6.9.1 from flashtool website (34 mins to go.....sooooo slow) and will then apply the update and hopefully be back in the game
ok hope I helped you to get back in the game

Quote:
Originally Posted by arquillos View Post
Excellent work krabappel2548!
the first ICS ROM working flawlessly.
Even apps like acar and astrid are fully working again!!!

Thank you very much!
KA15 for Neo & Neo V is ready

Full changelog:
Quote:
==KA15 Ice Cream Sony [16/04]==
- Fully deodexed framework
- 100% Supercharged
- Link2SD included
- Updated some apps
- CRT Effects enabled by default
- Included SystemUI widgets
- Included Auto-rotating home
- Reboot menu + 30 steps media volume included
- Powersaver app included
- Xperia S Music + edit & download music info + color change in background + DSP manager
- Sound Enhancements like previous versions
- Various tweaks
- Updated add-ons
- Updated Defaultthemes.apk
- Removed Live Wallpapers => add-on
- Probably more I can't remember right now
Changes since test version:
Quote:
==KA15 Ice Cream Sony [16/04]==
- Swipe to remove is smoother
- Overall rom is smoother
- Fixed Home.apk GB widgetpicker
- Fixed Trackid
- Some more small changes
- Xperia S Music + edit & download music info + color change in background + DSP manager
The Following User Says Thank You to krabappel2548 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
arquillos
Old
#1523  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 135
Join Date: Mar 2010
Location: Madrid
Quote:
Originally Posted by krabappel2548 View Post
KA15 for Neo & Neo V is ready
Oh My! Just a few minutes after I flashed KA14

Thank you very much!
 
noowb00
Old
#1524  
noowb00's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 479
Join Date: Feb 2012
Location: Subang Jaya
Oh yeah!! The final release it out! Maybe i'll download it tomorrow. Thanks krabappel ! KA's the best

Sent from my MT11i using Forum Runner
 
krabappel2548
Old
#1525  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13,394
Posts: 6,144
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by noowb00 View Post
Oh yeah!! The final release it out! Maybe i'll download it tomorrow. Thanks krabappel ! KA's the best

Sent from my MT11i using Forum Runner
Ok, I'm going to upload it in a minute

One more change in the changelog

- Xperia S Music + edit & download music info (no soundenhancement yet)
to ======>>>>
- Xperia S Music + edit & download music info + color change in background + DSP manager
 
emaxxim
Old
#1526  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 89
Join Date: May 2011
Location: palermo

 
DONATE TO ME
Hi krabappel i can't test your KA15 because when i'm trying to flash the .70 baseband flashtool send me this text red coloured:

16/017/2012 15:17:11 - ERROR -
16/017/2012 15:17:11 - ERROR - Error flashing. Aborted

I follow your instruction and i update the flashtool to 0.7 and the drivers for NEo it's ok, but i don't know how it's happened. this means i can't use neither your stable KA15?
 
krabappel2548
Old
#1527  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13,394
Posts: 6,144
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by emaxxim View Post
Hi krabappel i can't test your KA15 because when i'm trying to flash the .70 baseband flashtool send me this text red coloured:

16/017/2012 15:17:11 - ERROR -
16/017/2012 15:17:11 - ERROR - Error flashing. Aborted

I follow your instruction and i update the flashtool to 0.7 and the drivers for NEo it's ok, but i don't know how it's happened. this means i can't use neither your stable KA15?
Yes you can
If you open up Flashtool, then the flashmode and choose the MT11i blablabla package I posted on first post. On the right side check the bottom box (No final data verification)

It must be like this before you start flashing: picture in attachment
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Flashtool.jpg
Views:	2583
Size:	87.3 KB
ID:	1007110  
 
th3discodancer
Old
#1528  
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 563
Join Date: Oct 2011
Just a clean install incase one already has .70 baseband, correct?
 
krabappel2548
Old
#1529  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13,394
Posts: 6,144
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by th3discodancer View Post
Just a clean install incase one already has .70 baseband, correct?
Yes, if you come from official ICS only a clean install
 
JohnnyCarlos
Old
#1530  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 72
Join Date: Jul 2008
Hi

Which lockscreen does KA15 has? Stock sony or wave lockscreen (I think that's wave lockscreen that is in KA13 and previous releases).

Regards

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes