FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more

 View Poll Results: what would you consider this rom to be

pre-alpha
 
4 Vote(s)
5.63%
alpha
 
15 Vote(s)
21.13%
beta
 
42 Vote(s)
59.15%
stable
 
7 Vote(s)
9.86%
other
 
1 Vote(s)
1.41%
crap
 
3 Vote(s)
4.23%
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[MIiui.us]MIUI/ICS port [unlocked] 5/19/2012

16th April 2012, 04:14 AM |#1431  
bytethegroove's Avatar
Senior Member
Flag Berwyn, IL
Thanks Meter: 162
 
More
also, was there any plans to offer a fix for the dual signal icons, even if it is native, i hate it, and love options, and if its not too much trouble to offer a small flashable fix...that would be awesome

appreciate everything you guys do
peace
byte
Last edited by bytethegroove; 16th April 2012 at 12:29 PM.
 
 
16th April 2012, 04:20 AM |#1432  
Senior Member
Flag Qinhuangdao
Thanks Meter: 24
 
More
Quick question, So i suppose bluesleep fix is already included in the latest bulid?
16th April 2012, 06:30 AM |#1433  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Flag Where I Am
Thanks Meter: 9,073
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dxl880517

Quick question, So i suppose bluesleep fix is already included in the latest bulid?

Yes it is
The Following User Says Thank You to Th3Bill For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 08:26 AM |#1434  
MobileAllStar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Guys... I still feel like the wifi may be buggy... Can bill or spleef let me know if I'm trippin... I still find mine not being connected when it says it is... Either that or it's actually connected but for some reason when I go to settings, says obtaining then connected
16th April 2012, 02:19 PM |#1435  
bytethegroove's Avatar
Senior Member
Flag Berwyn, IL
Thanks Meter: 162
 
More
Quote:
Originally Posted by MobileAllStar

Guys... I still feel like the wifi may be buggy... Can bill or spleef let me know if I'm trippin... I still find mine not being connected when it says it is... Either that or it's actually connected but for some reason when I go to settings, says obtaining then connected

Let me ask you...have you tried another device on your wifi...just to rule out it's not your wifi.

I've been running wifi all night without a hitch

Peace
Byte
16th April 2012, 02:31 PM |#1437  
bytethegroove's Avatar
Senior Member
Flag Berwyn, IL
Thanks Meter: 162
 
More
i love suprises, and if its what I think it is, Ill have a suprise for the suprise this evening

peace
byte
16th April 2012, 02:33 PM |#1438  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Flag Where I Am
Thanks Meter: 9,073
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bytethegroove

i love suprises, and if its what I think it is, Ill have a suprise for the suprise this evening

peace
byte

It is...and it works GREAT!
16th April 2012, 02:36 PM |#1439  
bytethegroove's Avatar
Senior Member
Flag Berwyn, IL
Thanks Meter: 162
 
More
buuf themed aroma installer to come tonight(its 90% done but left my files on my home pc, will finish when I get home)...
ill be taking request aswell

peace
byte
16th April 2012, 03:03 PM |#1440  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Flag Where I Am
Thanks Meter: 9,073
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MobileAllStar

Guys... I still feel like the wifi may be buggy... Can bill or spleef let me know if I'm trippin... I still find mine not being connected when it says it is... Either that or it's actually connected but for some reason when I go to settings, says obtaining then connected

I'm gonna have to work on this. I've been really working hard to get Aroma properly set up.

It's strange, as wifi tether works 100%. I'm not sure if this has something to do with the new setting for wifi...if they changed something. I will have to take a deeper look
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm9, miui, miui photon, miui/ics, motorola photon
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes