5,606,297 Members 33,052 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]ICS-4.0.4 FLEX-Ressurrection-Aroma_Rev1 (Flexreaper newest edition)(02-Nov-2012)

Tip us?
 
civato
Old
#1781  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 11889
Posts: 3,467
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by crandy2 View Post
Wish you could issue that as a patch if possible. Thanks again for this great rom.

Sent from my A500 using Tapatalk 2
DSP settings will be lifted as it keeps messing up sound , will try to find solution but it seems DSP got lots of problems with ICS .

Learns me a lesson again not to quickly add something on user request.
The Following User Says Thank You to civato For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lessio.a1
Old
#1782  
lessio.a1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 228
Join Date: Jan 2012
I think you did well at least we've tried I try to uninstall it

Send by PB G100 Flexreaper R12
Quadrant Points 2.666
 
civato
Old
#1783  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 11889
Posts: 3,467
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lessio.a1 View Post
I think you did well at least we've tried I try to uninstall it

Send by PB G100 Flexreaper R12
Quadrant Points 2.666
MusicFX is integrated in framework I see now and even when you select dsp it still starts when you use music player.
 
shaun298
Old
(Last edited by shaun298; 16th April 2012 at 03:19 PM.) Reason: more info
#1784  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 583
Join Date: Jun 2011
Location: Union City Indiana
Quote:
Originally Posted by civato View Post
Can you try something for me?

Take a nandroidbackup when you are using R10.
Do a full wipe and install R12, then you restore in advanced restore only the boot.
In that way it will restore boot.img of r10 for you.
I hope it won't effect camera, but I think that can be a solution for you.
And if that works you will have the 99% of the benifits of R12.
Ok, will give it a go and report back. Sound like that will do it. I will post back when I get back home. Later on and thanks.

could not wait, so did the cwm full backup. Under backup and restore > advanced restore, their is no option to restore only boot. when I select anvanced restore, it looks like it is going to restore the full cwm backup. One note,

Just did the nand backup of 10 and did not install 12, I just looked for the restore boot option for test. Maybe have to install 12 first to make the boot option show up.
 
lessio.a1
Old
#1785  
lessio.a1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 228
Join Date: Jan 2012
Hello I solved replacing / system / app application dsp.apk equalizer.apk now works with and is recognized by the System .... change the settings and also the quality of music

Send by PB G100 Flexreaper R12
Quadrant Points 2.666
 
Spikelangelo
Old
#1786  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 247
Join Date: Apr 2010
Location: Philadelphia
Quote:
Originally Posted by e240 View Post
Alright did a clean install of r12 and restored data only.. Running great but only problem is that HDMI out no longer works at all but it did on r11... Can anyone else confirm?
My hdmi works just fine.

Sent from my A500 using xda premium
 
lessio.a1
Old
#1787  
lessio.a1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 228
Join Date: Jan 2012
The screenshot.....

Send by PB G100 Flexreaper R12
Quadrant Points 2.666
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334594419423.jpg
Views:	259
Size:	39.3 KB
ID:	1007213   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334594439845.jpg
Views:	266
Size:	46.3 KB
ID:	1007214  
 
bpuli
Old
#1788  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jul 2008
Installed R12. Few things I noticed:

1. Noticed that WiFi does not turn on anymore. The first time around it says turning wifi on but then becomes unresponsive.
2. The soft "home" button does not do anything. Have to keep hitting the "escape / back" soft button to go back.
3. Also, curiously there is no screen lock anymore - hitting the power switch foes directly to the home screen.
4. When I reboot, a "maps failed to start" popup appears.

Anybody else noticing these things? R11 worked perfectly with the GPS fix.
 
civato
Old
#1789  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 11889
Posts: 3,467
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bpuli View Post
installed r12. Few things i noticed:

1. Noticed that wifi does not turn on anymore. The first time around it says turning wifi on but then becomes unresponsive.
2. The soft "home" button does not do anything. Have to keep hitting the "escape / back" soft button to go back.
3. Also, curiously there is no screen lock anymore - hitting the power switch foes directly to the home screen.
4. When i reboot, a "maps failed to start" popup appears.

Anybody else noticing these things? R11 worked perfectly with the gps fix.
all you say is related to not doing a full wipe before installation.
 
civato
Old
#1790  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 11889
Posts: 3,467
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by shaun298 View Post
Ok, will give it a go and report back. Sound like that will do it. I will post back when I get back home. Later on and thanks.

could not wait, so did the cwm full backup. Under backup and restore > advanced restore, their is no option to restore only boot. when I select anvanced restore, it looks like it is going to restore the full cwm backup. One note,

Just did the nand backup of 10 and did not install 12, I just looked for the restore boot option for test. Maybe have to install 12 first to make the boot option show up.
Update to the latest cwm . If you make a full backup of R10 it means the boot.img is also backuped so it should be available for restore.

The Following User Says Thank You to civato For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes