Watch This Now!

GPS Dongle Application Available

57 posts
Thanks Meter: 28
By Severion, Member on 16th April 2012, 11:05 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th April 2012, 05:08 PM |#51  
jjdevega's Avatar
Senior Member
Flag Bothell, Washington
Thanks Meter: 226
Originally Posted by Andreas527

Looks like you can apply for a dongle on the serie number from the dock to.. Will be good to have 1 extra =)

Asus Prime & Tapatalk

Where you actually successful at applying using your Keyboard dock? I tried to apply myself but I get an error saying....

Sorry but your serial number could not be recognized. Please check your serial number to ensure that your model is a TF201, and try again

So looks like you can't do it.
Last edited by jjdevega; 16th April 2012 at 05:15 PM.
16th April 2012, 05:20 PM |#52  
the_game_master's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 54
I applied, the process was painless.
16th April 2012, 05:33 PM |#53  
crishna's Avatar
Junior Member
Flag Longueuil
Thanks Meter: 0
from canada too, quebec montreal...
16th April 2012, 05:37 PM |#54  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Got mine ordered as well. It was having problems recognizing my serial number too, but after logging out and coming back in it worked fine. I had entered the model # and everything before the sn on the first go around, so that may have thrown it off as well. When I went back in I put the sn in first, and it populated the family and model for me.
16th April 2012, 05:39 PM |#55  
Junior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 0
Wink The best tech company
Just registered to recieve my GPS dongle. This TFP is my third tablet. After having Playbook for 3 month and Acer Iconia for 2 weeks i got my TFP in January and ASUS has proved it's good reputatiopn as the company which is loyal to its customers. So i'm using my tablet as workstation(i'm Microsoft SQL DBA) and will start using it as a GPS. This dongle will save me another 150-200$.... I just hope it will take less time to deliver the dongle than it took to deliver Prime to Canada.
16th April 2012, 05:58 PM |#56  
Flag Chambersburg
Thanks Meter: 14
Originally Posted by flub

Am I the only one getting " Sorry sever too busy try again later " message every time I try
Have tried from pc & prime

Just registered here in the US. Very quick, and easy.
The Following User Says Thank You to knowaczark For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 06:07 PM |#57  
Scumbag Inc.'s Avatar
Senior Member
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 20
If this thread is a running total of members who have applied, I will post that I too have applied.
Just hope we don't see a logistic cluster-**** like when the tablet was launched.
16th April 2012, 06:29 PM |#58  
Snook321's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas, Nevada
Thanks Meter: 46
I just sent off my application as well...

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
16th April 2012, 06:34 PM |#59  
dude6595's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 285
Did mine earlier, I don't think it could've been easier! Thanks Asus, glad you listened to your customers and I hope you keep it that way!

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
16th April 2012, 06:47 PM |#60  
Thanks Meter: 2
ordered one too. nice and easy!

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
16th April 2012, 07:45 PM |#61  
Senior Member
Flag San Francisco, CA
Thanks Meter: 37
I purchased my Prime in the US, but I'll be in Spain for the next few months. I had no problems registering to have the dongle sent to my Spain address.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

gps available dongle extension kit

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes