Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] USB OTG Helper v6 ☰ Update 16-12-12 ☰ [ROOT] (Stock/Custom kernel)

OP shardul_seth

12th April 2012, 03:30 PM   |  #11  
shardul_seth's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,707
 
1,098 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Try Ebay.es
I got it through my local ebay..
16th April 2012, 07:28 PM   |  #12  
anuben's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
132 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I install this apk.and press setup button . And after connecting pen drive mount drive.. But its not working..PLZ.HELP

Sent from my MT11i using xda premium
Xperia NEO V ..ICS ..LOCKED BOOTLOADER STOCK ROM
17th April 2012, 04:17 AM   |  #13  
shardul_seth's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,707
 
1,098 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by anuben

I install this apk.and press setup button . And after connecting pen drive mount drive.. But its not working..PLZ.HELP

Are you rooted?
What is the program output on pressing "MOUNT"?
17th April 2012, 06:55 AM   |  #14  
anuben's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
132 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Output........like "No devices connected "

Sent from my MT11i using xda premium
17th April 2012, 10:23 AM   |  #15  
shardul_seth's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,707
 
1,098 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Are you rooted? This wont work without root!!
19th April 2012, 03:25 AM   |  #16  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 12
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
no file in usb drive
I successfully installed the UST OTG helper and set it up. I can mount my flash disk but when I look in the sdcard/usb_drive1 it says the folder is empty or have been banned. not retrieved the information.
I am using LT18i .62 build rooted stock firmware. What should i do?
19th April 2012, 07:30 AM   |  #17  
shardul_seth's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,707
 
1,098 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by ninehuss

I successfully installed the UST OTG helper and set it up. I can mount my flash disk but when I look in the sdcard/usb_drive1 it says the folder is empty or have been banned. not retrieved the information.
I am using LT18i .62 build rooted stock firmware. What should i do?

Did you push "SETUP" first?
Also, some drives need more power, so not supported.. Check with another flash drive.
21st April 2012, 09:56 AM   |  #18  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 12
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
USB OTG Helper
Quote:
Originally Posted by shardul_seth

Did you push "SETUP" first?
Also, some drives need more power, so not supported.. Check with another flash drive.

Here are my screenshots. I push the set up once, and the superuser granted permission. I used a 2GB Transcend Flash disk and 2GB PQI flashdrive. By the way files inside the flash drive are microsoft word documents only.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-04-21_1533.jpg
Views:	892
Size:	23.4 KB
ID:	1016775   Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-04-21_1535.jpg
Views:	780
Size:	22.2 KB
ID:	1016776   Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-04-21_1536.jpg
Views:	757
Size:	37.9 KB
ID:	1016777   Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-04-21_1536_1.jpg
Views:	708
Size:	16.5 KB
ID:	1016778  
21st April 2012, 02:48 PM   |  #19  
shardul_seth's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,707
 
1,098 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by ninehuss

Here are my screenshots. I push the set up once, and the superuser granted permission. I used a 2GB Transcend Flash disk and 2GB PQI flashdrive. By the way files inside the flash drive are microsoft word documents only.

Is it a NTFS formatted drive.. Then it wont appear other than in "Script manager"s file browser..

Please format it again with FAT / FAT32!
26th April 2012, 06:41 AM   |  #20  
sanzNya's Avatar
Senior Member
Flag tangerang
Thanks Meter: 296
 
1,181 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
great....
your app is helpfull for me... thankyou mate...

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Velcis Ribeiro

No result in ICS When i put SETUP, it says, Copy modules fialed. :X

Not failed, yes FIALED, and click mount and say no modules found.


im using k16 rom ( from Krabb), and its work great...

*p.s : i used night elf kernel v2 (without zram)

The Following User Says Thank You to sanzNya For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes