FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[MOD] "More AOSP Looking" no AM/PM or Carrier Label Status Bars for different roms!

68 posts
Thanks Meter: 110
 
By theHOTNESS, Member on 9th April 2012, 09:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
17th April 2012, 01:34 PM |#31  
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,291
 
Donate to Me
More
I was just wondering have you done this on a GB rom as of yet. I saw where you told another member it may take a minute since GB does it differently. If you can please PM or post where to make the change. I have no problem trying this myself... I am trying it on the Epic Touch running 2.3.6

Thanks in Advance!
 
 
17th April 2012, 03:33 PM |#32  
rjohnstone's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, AZ.
Thanks Meter: 150
 
More
Here is the stock (deodexed of course)UCLD2 SystemUI file.
Can you perform your magic on this one please?
Attached Files
File Type: zip SystemUI.zip - [Click for QR Code] (734.7 KB, 4 views)
17th April 2012, 03:54 PM |#33  
OP Member
Philadelphia
Thanks Meter: 110
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rjohnstone

Here is the stock (deodexed of course)UCLD2 SystemUI file.
Can you perform your magic on this one please?

done

someone give me a gb systemui.apk if you want it done, ill make the edits and i need you to test em for me
The Following 2 Users Say Thank You to theHOTNESS For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 03:57 PM |#34  
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,291
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by theHOTNESS

done

someone give me a gb systemui.apk if you want it done, ill make the edits and i need you to test em for me

Here you go but I would also like to know the edits that need to be made... thanks for your help

Edit: Reuploaded
Attached Files
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (785.3 KB, 2 views)
Last edited by playya; 17th April 2012 at 04:09 PM.
17th April 2012, 03:58 PM |#35  
OP Member
Philadelphia
Thanks Meter: 110
 
Donate to Me
More
yeah ill let you know, im not quite sure yet, im gonna need you to test it
17th April 2012, 04:12 PM |#36  
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,291
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by theHOTNESS

yeah ill let you know, im not quite sure yet, im gonna need you to test it

try it again or this link http://d-h.st/z1Y
17th April 2012, 04:53 PM |#37  
rjohnstone's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, AZ.
Thanks Meter: 150
 
More
Quote:
Originally Posted by theHOTNESS

done

someone give me a gb systemui.apk if you want it done, ill make the edits and i need you to test em for me

Hmm... something appears to have gone wrong.
The file size is significantly smaller (876k) than the original (1,026k) and I no longer get a status bar or wallpaper.

I'll re-upload it without zipping it first.
Attached Files
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (1.00 MB, 0 views)
Last edited by rjohnstone; 17th April 2012 at 04:57 PM.
17th April 2012, 04:55 PM |#38  
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,291
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by playya

try it again or this link http://d-h.st/z1Y

here you go
Attached Files
File Type: jar services.jar - [Click for QR Code] (872.3 KB, 2 views)
17th April 2012, 05:04 PM |#39  
OP Member
Philadelphia
Thanks Meter: 110
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rjohnstone

Hmm... something appears to have gone wrong.
The file size is significantly smaller (876k) than the original (1,026k) and I no longer get a status bar or wallpaper.

I'll re-upload it without zipping it first.

try this one:

http://d-h.st/gAm
this one is a cwm flashable zip

the other was just the apk and it was from romracers alien (stock deodexed zip-aligned)
17th April 2012, 05:30 PM |#40  
rjohnstone's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, AZ.
Thanks Meter: 150
 
More
Quote:
Originally Posted by theHOTNESS

try this one:

http://d-h.st/gAm
this one is a cwm flashable zip

the other was just the apk and it was from romracers alien (stock deodexed zip-aligned)

That one worked.
Thanks again!
17th April 2012, 06:46 PM |#41  
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,291
 
Donate to Me
More
Thanks for trying but it seems like that edit is not working... GB is different and seems to be a P.I.T.A. and I cant seem to find this mod anywhere....

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ampm, clock, status bar, stock, thehotness
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes