Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,535 Members 39,874 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

At&t uverse app doesn't work

Tip us?
 
Cor-master
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 510
Posts: 3,295
Join Date: Apr 2011
Location: Indianapolis IN
Default At&t uverse app doesn't work

This was a very handy app on my Captivate but I can't get it to work on the vivid. Tells me my wifi can't connect to atts server. Doesn't work on my wife's vivid either. Can't tell you if it worked on gingerbread or not, didn't use it while I had gb.
Sent from my HTC PH39100 using XDA
 
aaronv89
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 282
Join Date: Jan 2011
Sorry I can't help but what does it do?

Sent from my HTC PH39100 using XDA
lmftmf Old
#3  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
The live Tv?

Sent from my HTC PH39100 using xda premium
 
Cor-master
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 510
Posts: 3,295
Join Date: Apr 2011
Location: Indianapolis IN
No not the live tv app the one that controls the dvr

Sent from my HTC_Flyer_P512_NA using XDA
lmftmf Old
#5  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Your on a completely stock rom? Like no mods?
 
Cor-master
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 510
Posts: 3,295
Join Date: Apr 2011
Location: Indianapolis IN
Unrooted and completely stock

Sent from my HTC PH39100 using XDA
lmftmf Old
#7  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Cor-master View Post
Unrooted and completely stock

Sent from my HTC PH39100 using XDA
Try uninstalling any updates for it if there are any and if not try checking for updates. OR try clearing the apps data and/or cache. This is on your home wifi that your trying to connect with as well correct?
 
Cor-master
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 510
Posts: 3,295
Join Date: Apr 2011
Location: Indianapolis IN
Well to clarify I get the same error message on mobile data too. I've also uninstalled it and reinstalled and same issue

Sent from my HTC PH39100 using XDA
 
adv_dp_fan
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2008
Seems to be working on my phone. I can browse my dvr and do everything fine. Stock ICS non-rooted. Tried over mobile data as I wasn't near wifi. Not sure what could be the issue with yours. Maybe the U-verse router or the DVR? I've had issues before where resetting either seemed to clear it up.
lmftmf Old
#10  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
If the phone cant connect to at&t's server it seems like its a problem with the phone. Im sure you've tried to do a battery pull.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Monitor What Your Phone’s Camera Sees with Android Wear

Having a smart device strapped to your wrist certainly has its merits. A … more

Mod Lets You Have Stereo Speakers on Your Sony Xperia Z1 (Sort Of)

The stereo speakers onthe Sony Xperia Z2areprobably a relatively large … more

Give Your Screen Some Color with HexaTime Live Wallpaper

We don’t often cover very many live wallpapers here on the XDA Portal. You may … more

Android Wear App Review: Command Google Now with Commandr – XDA Developer TV

OK Google. Make Me a sandwich. How many times have you … more