Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM]LeeDrOiD HC V4.3.0 [KERNEL] V3.1.0|18th March | HC+Phone+HW Keys | Sense/NoSense

OP LeeDroid

17th April 2012, 06:59 PM   |  #2321  
mhkabir98's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 92
 
151 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Bob@Desire

I have one question before I start flashing the ROM. I am currently on a rooted 2.3 Stock-ROM. So is it possible to return to the CWM backup of this ROM after I flashed a HC ROM?

Thanks

Nope, as far as I know the CWM backup, more commonly known as the nandroid backup does only backs up the system image, the boot.img and the HC to GB downgrade/update requires new hboot and radio and stuff.

Sent from my HTC Flyer P510e using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to mhkabir98 For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 07:33 PM   |  #2322  
Bob@Desire's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
136 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Ok, so how can I go back from a custom HC ROM to the GB ROMs?
17th April 2012, 08:19 PM   |  #2323  
Senior Member
Flag Bavaro, La Alta Gracia, RD
Thanks Meter: 28
 
188 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Bob@Desire

Ok, so how can I go back from a custom HC ROM to the GB ROMs?

There are HC to GB downgrade instructions in the Development forum (the instructions apply to all HC builds, not just Lee's)
The Following User Says Thank You to jsimonson0 For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 09:43 AM   |  #2324  
Member
Thanks Meter: 15
 
63 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by Bob@Desire

I have one question before I start flashing the ROM. I am currently on a rooted 2.3 Stock-ROM. So is it possible to return to the CWM backup of this ROM after I flashed a HC ROM?

Thanks

No, you will need to follow the guide from Globaltron to get from GB towards HC and also when going back from HC towards GB....

Read the first post in this tread, there it is mentioned.

For the guide, look at this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1358758

Post 1 shows how to get from GB to HC...
Post 3 shows how to get from HC to GB...
The Following User Says Thank You to Infernoken For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 10:08 AM   |  #2325  
LeeDroid's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Darlington
Thanks Meter: 11,522
 
12,460 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Recruiter1

With all the problems you've had trying to fix BT for headsets it looks like something that may never be fixed, or perhaps not for a very long time, by which time there will be other toys come along that render the Flyer old and uninteresting and therefore not worth the effort any more.

From my point of view this ROM is almost there. It's already IMHO the best Flyer ROM going but just needs BT for headsets sorting and it's job done.

Is a BT fix is still a very long way away or should we just forget it?

Not forgetting it.. still trying lol, spent sooo many hours on it, its officially became my biggest challenge yet!

Sent from my One Xtreme LeeDrOiD loaded Beast
The Following User Says Thank You to LeeDroid For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 10:15 AM   |  #2326  
teorouge's Avatar
Senior Member
Flag Trento
Thanks Meter: 208
 
2,184 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
...and 10 seconds screen timeout!

EDIT: I almost forgot, this is actually the best Flyer Sense ROM. No other HC ROMs do phone calls and coolexe's a straight port from this one. Not offending anyone!
Last edited by teorouge; 18th April 2012 at 10:18 AM.
18th April 2012, 06:42 PM   |  #2327  
Senior Member
Flag Velenje
Thanks Meter: 74
 
487 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
10 sec delay
Just thinking here (not developer or programer) - hope thinking is not 2 delusionaly

Theres "somewhere" a place in the code where times for screen delays r defined and they r:

15 sec
30 sec
45 sec
1 min
2 min
10 min
Never off.

For obviuslly unknown bug flyer keeps falling back to those stupid 15 sec, basically smalest amount of time posible.

Is it posible to REDEFINe those times to like
1 min
2 min
3 min
5 min
10 min
Never

So basicaly lowest posible screen off time would be 1 min. So when bug would change screen off time it would set it to lowest time = 1 min.

Posible for developers? Good for users?
The Following User Says Thank You to jprednik For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 09:44 PM   |  #2328  
Pfeffernuss's Avatar
Senior Member
Flag Wassenaar
Thanks Meter: 770
 
3,061 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by jprednik

For obviuslly unknown bug flyer keeps falling back to those stupid 15 sec, basically smalest amount of time posible.

Ah this is a coincidence... Got the tablet yesterday and flashed this Rom and was deleting some (Sense) apk's when I suddenly noticed the bizarrely short screen time-out.

Really thought it was because I deleted too many things, like an app controlling the time-out. Hadn't noticed it before because I was continuously busy with the device. Tried numerous widgets but all with no avail, it remains 15 seconds.

So on this Rom the screen time-out is 15 seconds, period?! Will make it rather difficult to use if it really is. Had some games also blank the screen when there wasn't enough user input.
The Following User Says Thank You to Pfeffernuss For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 09:46 PM   |  #2329  
mcord11758's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,206
 
7,905 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Pfeffernuss

Ah this is a coincidence... Got the tablet yesterday and flashed this Rom and was deleting some (Sense) apk's when I suddenly noticed the bizarrely short screen time-out.

Really thought it was because I deleted too many things, like an app controlling the time-out. Hadn't noticed it before because I was continuously busy with the device. Tried numerous widgets but all with no avail, it remains 15 seconds.

So on this Rom the screen time-out is 15 seconds, period?! Will make it rather difficult to use if it really is. Had some games also blank the screen when there wasn't enough user input.

this appears to only be an issue if you are using it for phone calls. I do not have this problem at all with my wifi only flyer
18th April 2012, 11:25 PM   |  #2330  
Pfeffernuss's Avatar
Senior Member
Flag Wassenaar
Thanks Meter: 770
 
3,061 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by mcord11758

this appears to only be an issue if you are using it for phone calls. I do not have this problem at all with my wifi only flyer

Not using it for phone calls...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
flyer, honeycomb, leedroid, tablet
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes