5,600,612 Members 33,708 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]Thrill Seeker 2.1 <A little MOAR V20p Ginger Goodness>

Tip us?
 
rodcleve
Old
#141  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: May 2009
Location: DFW
Quote:
Originally Posted by CallMeAria View Post
So far no fix for 4g other than reverting the flex.xml.
What is the real problem with 4g. Is indicator not just showing or are you not really getting 4g speed? I'm thinking about flashing to ROM.

Also, what is reverting the flex.xml? I thought others were getting no results from doing that.
Nook Tablet (Rooted)
Samsung Captivate (Stock ROM - Rooted)
HTC Tilt II (TPC ROM)
HTC Fuze (TPC ROM - Sold)
Samsung Blackjack II (Back-up Phone)
HTC Cingular 2125 (Broken screen)
HP Jornado 545 (Still works with power adapter only)

I don't drink Apple Kool-aid.
 
hackedout
Old
#142  
hackedout's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 77
Join Date: Feb 2010
Editting the flex xml has done numerous things to my phone. On most roms, in my experience it will cause the contact's to force close, the keyboard fails in landscape(but only on home screens; it works in the browser.), in the bio rom changing to the wrong xml causes the bluetooth crash. It will however put an H+ at the top of your screen; but I get the same speeds nomatter what my notification bar says. Do some speed tests, if your willing to sacrifice the stableility of your phone you can get an H+ at the top of your phone.
 
metalgod862
Old
(Last edited by metalgod862; 17th April 2012 at 07:44 AM.)
#143  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by rodcleve View Post
What is the real problem with 4g. Is indicator not just showing or are you not really getting 4g speed? I'm thinking about flashing to ROM.

Also, what is reverting the flex.xml? I thought others were getting no results from doing that.
I would like to know the answer as well, is it only 2.1 that doesn't have 4g as well?


EDIT: I ended up just flashing it anyways I still have an H in the top corner
 
rodcleve
Old
#144  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: May 2009
Location: DFW
Quote:
Originally Posted by metalgod862 View Post
I would like to know the answer as well, is it only 2.1 that doesn't have 4g as well?


EDIT: I ended up just flashing it anyways I still have an H in the top corner
Have you done a speed test to see if speeds changed? I'm about to flash but don't want to loose any 4g speed I have now. If it is just cosmetics with the icon, I'm OK with that.
Nook Tablet (Rooted)
Samsung Captivate (Stock ROM - Rooted)
HTC Tilt II (TPC ROM)
HTC Fuze (TPC ROM - Sold)
Samsung Blackjack II (Back-up Phone)
HTC Cingular 2125 (Broken screen)
HP Jornado 545 (Still works with power adapter only)

I don't drink Apple Kool-aid.
 
hackedout
Old
#145  
hackedout's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 77
Join Date: Feb 2010
Great. Now if you go into system/etc/flex/flex.xml and change USA to US, you will get the H+, but things will go wrong. do speed tests with each and pick witch one you want to keep. If you change flex back to USA and reboot all will be norm again.
 
rodcleve
Old
#146  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: May 2009
Location: DFW
Quote:
Originally Posted by hackedout View Post
Great. Now if you go into system/etc/flex/flex.xml and change USA to US, you will get the H+, but things will go wrong. do speed tests with each and pick witch one you want to keep. If you change flex back to USA and reboot all will be norm again.
Thanks, but I think I will wait on Aria to fix 4g or someone give an update on 4g speed test with this ROM before installing. Can't Wait!!!!
Nook Tablet (Rooted)
Samsung Captivate (Stock ROM - Rooted)
HTC Tilt II (TPC ROM)
HTC Fuze (TPC ROM - Sold)
Samsung Blackjack II (Back-up Phone)
HTC Cingular 2125 (Broken screen)
HP Jornado 545 (Still works with power adapter only)

I don't drink Apple Kool-aid.
 
kurrptsenate
Old
#147  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 148
Join Date: May 2011
This phone is not a 4g phone. It's a misnomer. Its more like 3G+. The thrill is not an LTE phone.

Just remember that
 
WattB006
Old
#148  
WattB006's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 277
Join Date: Sep 2011
Location: Nebraska
I just switched it back to USA from US in the flex.xml file. I didn't notice and significant increase in data speed and was getting tired of seeing FC every now and again. Still an excellent ROM and cant wait to see whats next.
 
donavo
Old
#149  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 177
Join Date: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by kurrptsenate View Post
This phone is not a 4g phone. It's a misnomer. Its more like 3G+. The thrill is not an LTE phone.

Just remember that

Can someone please verify this? If this is true then what the hell? Everywhere I looked this phone was advertised as 4g lte. But I've never been able to compare my network speed to any of the newer ones... They completely beat my phone always........ This is crazy.... So this phone is not even legit 4g.....?
 
JReeher
Old
#150  
JReeher's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 466
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by donavo View Post
Can someone please verify this? If this is true then what the hell? Everywhere I looked this phone was advertised as 4g lte. But I've never been able to compare my network speed to any of the newer ones... They completely beat my phone always........ This is crazy.... So this phone is not even legit 4g.....?
HSPA+ I believe its different than LTE

Sent from my LG Thrill dripping AcidHAZARD

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes