Post Reply

[ROM] ICS 4.04 for u8800pro - Version 4.1 .35 Kernel

OP pikachukaki

14th April 2012, 05:03 PM   |  #321  
qwerty12's Avatar
Senior Member
Flag (*England).London
Thanks Meter: 279
 
417 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Quote:
Originally Posted by Filatov.p

There are so many new process and system apps, I'm sure most of them may be safely deleted, but which exactly? No one wanna find out?

I'm running 2.07 and I could swear that removing Wiper.apk has re-enabled the use of my Camera again (either that or the switching of the /system/lib/ folder with the 2.06 one and then back again)...

Quote:
Originally Posted by Filatov.p

2.06 search button behave like power button O_o

Quote:
Originally Posted by qwerty12

Open /system/usr/keylayout/Generic.kl and change "key 217 POWER" to "key 217 SEARCH"

The Following 3 Users Say Thank You to qwerty12 For This Useful Post: [ View ]
14th April 2012, 05:42 PM   |  #322  
Senior Member
Flag Kursk
Thanks Meter: 83
 
383 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by qwerty12

I'm running 2.07 and I could swear that removing Wiper.apk has re-enabled the use of my Camera again (either that or the switching of the /system/lib/ folder with the 2.06 one and then back again)...

where did you get 2.07 for Pro? Share it!
The Following User Says Thank You to Filatov.p For This Useful Post: [ View ]
14th April 2012, 06:08 PM   |  #323  
qwerty12's Avatar
Senior Member
Flag (*England).London
Thanks Meter: 279
 
417 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Quote:
Originally Posted by Filatov.p

where did you get 2.07 for Pro? Share it!

I "made" it by comparing dzo's 2.06 release to Sakura's 2.06 and then applying the differences to 2.07.

It's really bad with regards to video related stuff, however, because dzo has updated Qualcomm stuff in the ROM to work better with his 3.0 kernel. When I was first using it, MX Video Player would crash and the Camera wouldn't start; I somehow fixed it by transferring 2.06's lib folder and then restarting, and then transferring 2.07's lib folder again and restarting. I then got a message saying that "Wiper had a problem" (because it's not able to find the library it needs in the lib folder - I transferred the lib folder from a ZIP file which does not store symlinks and the file Wiper wants is a symlink) so I deleted the Wiper APK and my camera started working.

However, video related stuff is still odd - AVIs are now H/W accelerated but Flash acts a little weird when going fullscreen (some overlay elements aren't visible) and when playing one WMV file I have that would automatically put MX Video Player into S/W decoding mode and play fine now causes a black screen with audio present but I have to force MX to play in S/W mode manually.

To be honest, I'd downgrade but like an idiot I deleted my modified 2.06 ZIP so I can't... I also deleted my 2.07 ZIP because I'm the the process of migrating from Xubuntu to Arch Linux and need all the space I can get... I do have some hacks that I need to share like almost-working keypad backlight without automatic brightness (although it still goes off randomly and I have to use the backlight widget to turn it on again) and data roaming notifications removed because my phone keeps switching between T-Mobile and T-Mobile Orange networks. If you really want to try 2.07, I'll prepare a ZIP again in a few days (hopefully, Sakura beats me to it) but I recommend staying with 2.06 for now
Last edited by qwerty12; 14th April 2012 at 06:11 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to qwerty12 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 04:22 PM   |  #324  
Member
Thanks Meter: 11
 
71 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Everything great with this rom, but sometimes i get a strange issue.

I can't read a mail or a webpage because it's totally white! I get the same problem sometimes with Instagram and alway with Pulse.

Is it just me?

I'm using 2.06
15th April 2012, 05:08 PM   |  #325  
Senior Member
Flag Kursk
Thanks Meter: 83
 
383 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by alfaomega93

Everything great with this rom, but sometimes i get a strange issue.

I can't read a mail or a webpage because it's totally white! I get the same problem sometimes with Instagram and alway with Pulse.

Is it just me?

I'm using 2.06

I'm ok with that, never white screen appeared.

I wonder where should we see the real number oа free RAM? Standard app shows 160-170, ES says it's 80-90. Who's right?
16th April 2012, 02:28 AM   |  #326  
Junior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by alfaomega93

Everything great with this rom, but sometimes i get a strange issue.

I can't read a mail or a webpage because it's totally white! I get the same problem sometimes with Instagram and alway with Pulse.

Is it just me?

I'm using 2.06

I have this issue too, only on facebook app and w/2d hwa forced on

Enviado desde mi U8800pro usando Tapatalk
17th April 2012, 06:23 AM   |  #327  
Senior Member
Flag Kursk
Thanks Meter: 83
 
383 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
DZO is uploading 2.08 version, since we have only 2.06. If it continues I will buy 8800Pro for him myself!

UPD: Version 2.07 by Louie, core 2.6.35.7
Download
Gapps
Last edited by Filatov.p; 17th April 2012 at 06:37 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to Filatov.p For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 07:45 AM   |  #328  
Junior Member
Flag Joniskis
Thanks Meter: 5
 
15 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
can you add changelog?
17th April 2012, 08:47 AM   |  #329  
Senior Member
Flag Kursk
Thanks Meter: 83
 
383 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by bagde

can you add changelog?

what takes you so hard to read it in Dzo's thread by side?

Version 2.07_test
Update to latest tagged release for msm7x30 (M7630AABBQMLZA4040305I)
Change touchscreen mode to avoid jitter
Update some proprietary binaries
Fix failure to send vreg rpc to the modem from causing battery drain sometimes
Wifi fix for occasional reboots
In /system/etc/firmware/wlan/qcom_cfg.ini I have set gMaxPsPoll=1 because without this wifi doesn't stay connected during sleep. Some people claim this gives problems when connecting to certain APs but I have never seen this.
17th April 2012, 06:09 PM   |  #330  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Used 2.0.1 and 2.0.6 both at first evrything is good, but after some daily use they get laggy, and some bugs starts apearing, but on the other hand updates are prety fast, so in my opinion this room has bright future.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Ideos X5 U8800 Pro Android Development by ThreadRank