Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Dzo's Aurora ICS for u8800 - General Discussion

OP Loureiro

17th April 2012, 05:44 PM   |  #241  
Ponder Stibbons's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
90 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by Short Viking

Found a bug. Screenshots doesn't work anymore after updating to 2.0.8 today. Wiped caches and installed the kernel update for sdcard fix. the only customization i have is the fonts.
Does anybody else have the same problem?

Hi,

I am coming from B528 over Aurora 2.04, Aurora 2.07-test to Aurora 2.08. Screenshot works for me. I have wiped all three caches and after wiping I have installed only aurora_2.08.zip.

Hth,
17th April 2012, 06:33 PM   |  #242  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
24 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi, DZO!
Any chance we can get other cpu governors, like interactive or smartassV2? Ondemand is too slow sometimes (really slowand "performance" is great but eats battery.
Thanks for everything!
17th April 2012, 07:05 PM   |  #243  
Loureiro's Avatar
OP Senior Member
Flag Alentejo
Thanks Meter: 273
 
657 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
After 6 hours of intense use with wifi on, battery only dropped 20%. Seems very good indeed.
17th April 2012, 07:20 PM   |  #244  
Short Viking's Avatar
Member
Flag Trondheim
Thanks Meter: 24
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
My bad. The screenshot function works great. my sdcard was full, so the screenshots didn't save.

Sent from my Ideos X5 (Aurora ICS) using xda premium
The Following User Says Thank You to Short Viking For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 11:52 PM   |  #245  
bassdrum01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
134 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
can anyone use the internal sd when connect to pc?
18th April 2012, 03:11 AM   |  #246  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
491 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Why does it seem like I'm the only one with battery draining? 3.5hrs and my battery is 64%, all I did was send like 5 texts, and browsed a little bit xda.. maybe another 15mins! oh and 5 mins playing temple run.

What the hell... and look at what happened to me yesterday..
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-17-15-42-53.jpg
Views:	74
Size:	21.9 KB
ID:	1010408
It went down then i plugged it into USB and after a second it came up to 50%...
18th April 2012, 03:27 AM   |  #247  
Loureiro's Avatar
OP Senior Member
Flag Alentejo
Thanks Meter: 273
 
657 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Tcm9669 check your running apps. something's wrong there

Here's my battery log with intensive usage all day. starts with aprox 80%

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-18-02-25-12.jpg
Views:	75
Size:	21.7 KB
ID:	1010410

I've noticed one thing. You have 3g on all the time?
Last edited by Loureiro; 18th April 2012 at 03:30 AM.
18th April 2012, 04:33 AM   |  #248  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
491 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Yes of course I have 3g on at all times. It doesnt mean that I should have such bad battery life. I do need 3g, I don't like slow internet... and I need to receive gmail pushes etc..

As for running apps, I constantly close them from time to time to free RAM and stuff... because sometimes phone starts lagging.
18th April 2012, 05:11 AM   |  #249  
bassdrum01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
134 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
can't use flash here!

edit: opera, firefox, stock browser all 3 can't run flash!
Last edited by bassdrum01; 18th April 2012 at 05:32 AM.
18th April 2012, 05:38 AM   |  #250  
Member
Thanks Meter: 24
 
77 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by bassdrum01

can't use flash here!

edit: opera, firefox, stock browser all 3 can't run flash!

Have you installed the Adobe Flash app?

Have you enabled Plugins to always on?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes