Post Reply

|AOKP Discussion Thread|

17th April 2012, 12:09 PM   |  #141  
Senior Member
Thanks Meter: 597
 
1,392 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
for those with MMS problems, i saw this on cm9a3 thread:

This is posted in the CM Status page, but we figured we should post it here as well: if you're having difficulties with MMS, it is almost assured it's an issue with a bad telephony.db file in /data/data/*telephony*/databases/ which google may have restored during the initial setup. Just delete that file, reboot, and resend your MMS; it should work from then, on. Afterwards, you may have to clear the app cache for whatever app you're using to send MMS.
Last edited by cnstarz; 17th April 2012 at 12:15 PM.
17th April 2012, 01:20 PM   |  #142  
KBizzle's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Knoxville
Thanks Meter: 4,189
 
4,107 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by cnstarz

for those with MMS problems, i saw this on cm9a3 thread:

This is posted in the CM Status page, but we figured we should post it here as well: if you're having difficulties with MMS, it is almost assured it's an issue with a bad telephony.db file in /data/data/*telephony*/databases/ which google may have restored during the initial setup. Just delete that file, reboot, and resend your MMS; it should work from then, on. Afterwards, you may have to clear the app cache for whatever app you're using to send MMS.

I wonder if this fixes receiving MMS though cause aokp and codename don't have problems sending MMS, just receiving.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2 Beta-5
17th April 2012, 02:18 PM   |  #143  
Senior Member
Thanks Meter: 597
 
1,392 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by kbizzle

I wonder if this fixes receiving MMS though cause aokp and codename don't have problems sending MMS, just receiving.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2 Beta-5

oh i dunno o_o. i just saw it in the cm9 thread and i knew aokp and codename were having some sort of mms issues, so i thought it might be helpful.
The Following User Says Thank You to cnstarz For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 05:39 PM   |  #144  
Member
Thanks Meter: 0
 
57 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I can't use my groups to send out a text message to all of them at once. I am able to individually add them to my list of recipients though. User error or just a bug?
17th April 2012, 06:21 PM   |  #145  
dev_man77's Avatar
Senior Member
Flag Mankato, MN
Thanks Meter: 45
 
161 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Just finished setting up and checking out some of the themes. Diggin it so far. I just noticed that battery has been really hit or miss and I am pretty sure I narrowed it down to leaving notifications unattended and leaving the notification light to drain the battery. I read a while back something about the notification light causes the CPU to stay awake. Is there a setting that I am missing somewhere to turn it off?

Ive seen lightflow or w/e but im not sure if that turns the process off or not.
17th April 2012, 06:32 PM   |  #146  
sjsharksfan420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 781
 
2,853 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Any idea what FD14 & FD16 might have for AoKP?

sj


Sent from my sgs2e4gt on AoKPb32 FD10 aOS 4.0.4 using Tap@Talk 2 Beta 5
17th April 2012, 07:39 PM   |  #147  
gershee's Avatar
Senior Member
Flag Miami, Florida
Thanks Meter: 584
 
1,531 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Quote:
Originally Posted by sjsharksfan420

Any idea what FD14 & FD16 might have for AoKP?

sj


Sent from my sgs2e4gt on AoKPb32 FD10 aOS 4.0.4 using Tap@Talk 2 Beta 5

a kernel and modem.
17th April 2012, 08:15 PM   |  #148  
sjsharksfan420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 781
 
2,853 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by gershee

a kernel and modem.

ugh.. you know what I mean.. besides those. Lol

sj


Sent from my sgs2e4gt on AoKPb32 FD10 aOS 4.0.4 using Tap@Talk 2 Beta 5
17th April 2012, 11:56 PM   |  #149  
Senior Member
Thanks Meter: 202
 
565 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Just freakin loving the **** outta this w the black inifitum theme. Works perfect! The black Exodus one for the gNex has a couple issues w lining things up on our phones...
But thanks Erick/tcp!!! This is awesome!!

Sent from my SPH-D710 using XDA
The Following User Says Thank You to themisterwilson For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 02:49 AM   |  #150  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
172 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by themisterwilson

Just freakin loving the **** outta this w the black inifitum theme. Works perfect! The black Exodus one for the gNex has a couple issues w lining things up on our phones...
But thanks Erick/tcp!!! This is awesome!!

Sent from my SPH-D710 using XDA

Did you flash this?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1429170

Looks great!

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aokp, pwnage
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes