Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

XDA Premium HD for ICS Builds

OP gordec

17th April 2012, 03:42 PM   |  #11  
ryandelman's Avatar
Senior Member
Flag South Jersey
Thanks Meter: 54
 
265 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by merlinsrealm

Paying is not the issue. HD version does not show up on Google play on the note. Not everyone has a seperate tablet


+1 to this. I want the app but no tablet to dld it to first.

I have no problem paying for the app (bought XDA Premium), but if I can't get at it, what to do??

-Ryan
17th April 2012, 03:55 PM   |  #12  
e30andrew's Avatar
Senior Member
Flag Davenport
Thanks Meter: 81
 
274 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
for some reason its compatible with my Moto Atrix running cm9 lol.

where can i find the APK once ive downloaded it to that phone?

Thanks!
17th April 2012, 04:10 PM   |  #13  
bclark's Avatar
Senior Member
Flag Blue Point
Thanks Meter: 227
 
1,220 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by e30andrew

for some reason its compatible with my Moto Atrix running cm9 lol.

where can i find the APK once ive downloaded it to that phone?

Thanks!

/data/app/tapatalk_hd(or something similar)
17th April 2012, 04:19 PM   |  #14  
e30andrew's Avatar
Senior Member
Flag Davenport
Thanks Meter: 81
 
274 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
hmm i found it in /data/app, but unlike all the other .apk files, this one is a .zip, and CWM wont flash it.
17th April 2012, 04:55 PM   |  #15  
e30andrew's Avatar
Senior Member
Flag Davenport
Thanks Meter: 81
 
274 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Decided to try OP's method and it worked like a charm! Good lookin out, this is very nice.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA Premium HD app
17th April 2012, 05:27 PM   |  #16  
lactardjosh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 303
 
550 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Compatible with my Captivate running CM9, also. Strange, but I'll be giving it a shot
17th April 2012, 06:35 PM   |  #17  
gordec's Avatar
OP Senior Member
San Francisco, CA
Thanks Meter: 236
 
886 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
For those without tablets, try to change your build.prop's device to a tablet using rom toolbox and see if the app will show up in Play Store.

Update: I tried to play with few values in rom toolbox to GT-P7510 which is my Galaxy Tab 10.1 but no luck. But there got to be a way to trick play Store into thinking that you are on a tablet.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA Premium HD app
Last edited by gordec; 17th April 2012 at 06:57 PM.
17th April 2012, 06:42 PM   |  #18  
lactardjosh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 303
 
550 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
I got this on the Note a little differently than the OP. I installed it on my Captivate with CM9, then copied the file from data/app (.zip file) AND data/app-private (the actual .apk file) to my Note and installed the apk from the sd card.

I'm writing this post from xda premium HD. I gotta say, I already like it better. It's very clean looking.
The Following User Says Thank You to lactardjosh For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 07:16 PM   |  #19  
ryandelman's Avatar
Senior Member
Flag South Jersey
Thanks Meter: 54
 
265 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by lactardjosh

Compatible with my Captivate running CM9, also. Strange, but I'll be giving it a shot


same with my Captivate....

Seems backwards, doesn't it??
17th April 2012, 07:24 PM   |  #20  
gordec's Avatar
OP Senior Member
San Francisco, CA
Thanks Meter: 236
 
886 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
It does crash here and there on DaGr8's ics alpha 2. Not sure what others are experiencing.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA Premium HD app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes