Post Reply

[ROM] Official Port of Android Revolution HD™ 7.3 | 6.3.3 | High Quality

OP saranhai

16th April 2012, 09:11 PM   |  #571  
saranhai's Avatar
OP Recognized Contributor / Developer
Flag Nowhere
Thanks Meter: 3,332
 
4,881 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 4Orr

Team Inferno, you guys are the best! Guys! Is there an off chance you can release 7.0.3 without the new kernel so we can have WiFi calling back or does it hinge on this new kernel? Thanks again, guys!

Actually the main thing is Camcorder FC...no idea how to fix it...
Would you like a release though? We will add back Wifi Calling yeah.

Sent from my Infernalized Glacier
The Following User Says Thank You to saranhai For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 09:47 PM   |  #572  
estallings15's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,595
 
6,005 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by saranhai

Actually the main thing is Camcorder FC...no idea how to fix it...
Would you like a release though? We will add back Wifi Calling yeah.

Sent from my Infernalized Glacier

I tested 7.0.3. It was great other than that bloody camcorder FC.

Sent from my HTC Glacier using XDA
17th April 2012, 07:41 AM   |  #573  
Member
Flag Garden Grove
Thanks Meter: 11
 
67 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by saranhai

Actually the main thing is Camcorder FC...no idea how to fix it...
Would you like a release though? We will add back Wifi Calling yeah.

Sent from my Infernalized Glacier

I dont think that Camcorder FC is a big problem since we are still using the 7.0.2

Please just release the new update that would be great. lol
The Following 2 Users Say Thank You to atdang87 For This Useful Post: [ View ]
17th April 2012, 07:38 PM   |  #574  
4Orr's Avatar
Senior Member
Dallas
Thanks Meter: 125
 
436 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by saranhai

Actually the main thing is Camcorder FC...no idea how to fix it...
Would you like a release though? We will add back Wifi Calling yeah.

Sent from my Infernalized Glacier

Thank you, Saranhai!
18th April 2012, 06:13 PM   |  #575  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
215 posts
Join Date:Joined: May 2011
Can someone tell me how to install Tweaks from second post (first page)???
Thank's in advance!
18th April 2012, 07:11 PM   |  #576  
coupetastic-droid's Avatar
Senior Member
Flag cali
Thanks Meter: 326
 
2,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by toci1980

Can someone tell me how to install Tweaks from second post (first page)???
Thank's in advance!

Download and flash through recovery
18th April 2012, 07:34 PM   |  #577  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
215 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by coupetastic-droid

Download and flash through recovery

Can you be "a little" precise about flash??? Must I do some wipe data, cache or dalvik?
Thank's!
Also, can u tell me how to insert wi-fi icon in Quicks Settings (Additional settings)?
And, what's happening with HTC Hub? I can't start it!
Last edited by toci1980; 18th April 2012 at 10:18 PM.
19th April 2012, 12:00 AM   |  #578  
coupetastic-droid's Avatar
Senior Member
Flag cali
Thanks Meter: 326
 
2,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by toci1980

Can you be "a little" precise about flash??? Must I do some wipe data, cache or dalvik?
Thank's!
Also, can u tell me how to insert wi-fi icon in Quicks Settings (Additional settings)?
And, what's happening with HTC Hub? I can't start it!

Is always good to wipe cache and dalvik but its not necessary.
You should already have wifi toggle. Unless you're on sense 3.0. Which you won't be able to flash the tweaks because it will nit work with sense 3.0 only 3.5.
19th April 2012, 12:22 AM   |  #579  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
215 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by coupetastic-droid

Is always good to wipe cache and dalvik but its not necessary.
You should already have wifi toggle. Unless you're on sense 3.0. Which you won't be able to flash the tweaks because it will nit work with sense 3.0 only 3.5.

My HTC Sense Version is: 3.5 (at least write in Settings--->About Phone--->Software version)
Now I will try to install it!
After I have installed tweaks, I've got "a lot of togles" in quick settings !!!
Last edited by toci1980; 19th April 2012 at 12:41 AM.
19th April 2012, 09:07 PM   |  #580  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
215 posts
Join Date:Joined: May 2011
Oooo, I have a problem now!!! In RC tweaks I changed lock screen style, restart phone, and after that it's restarting all time by it's self!!! How to boot the system?
Can the reason of my problem be that I delete PD15IMG file from SD????
Last edited by toci1980; 19th April 2012 at 09:14 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in myTouch 4G Android Development by ThreadRank