T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more

Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more
Post Reply

Suggestions, need a good performance/ resource monitor

OP DeBoX

16th April 2012, 09:06 AM   |  #1  
DeBoX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
298 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Hi.

I've been looking for a good performance / resource monitor with quad core support.

Need an overview over memory , hdd space and cpu performance ( pref live monitor)

Any suggestions. Tried a few but with limited luck. It's either too limited or too cluttered .

Help?
16th April 2012, 02:13 PM   |  #2  
Pixelation's Avatar
Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 103
 
559 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by DeBoX

Hi.

I've been looking for a good performance / resource monitor with quad core support.

Need an overview over memory , hdd space and cpu performance ( pref live monitor)

Any suggestions. Tried a few but with limited luck. It's either too limited or too cluttered .

Help?

Elixir 2 & Elixir 2 Widgets, the default refresh is 10 ....widgets are totally customizable.
Good luck
Screen from my phone, don't have access to tab now, but I run it on my prime

This ISN'T my Transformer Prime
Last edited by Pixelation; 16th April 2012 at 02:17 PM.
16th April 2012, 02:30 PM   |  #3  
theandies's Avatar
Senior Member
Flag Anytown, USA
Thanks Meter: 75
 
432 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Tablet CPU Usage Monitor in the market.
17th April 2012, 01:17 PM   |  #4  
DeBoX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
298 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Question
Cool lads, thanks!

Checking out both of them asap.

Grand!

Cheers
D
17th April 2012, 05:41 PM   |  #5  
buxtahuda's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland, MS
Thanks Meter: 162
 
1,375 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by theandies

Tablet CPU Usage Monitor in the market.

Aye, I use Tablet CPU Usage Monitor so that I can keep up with what my CPU and RAM are doing even while I'm running benchmarks and using apps. The widget route is OK and all, but then you have to keep going to the homescreen.

Hopefully the dev may include CPU/GPU temperature as well as the clock rates, but I haven't heard back on that suggestion.
18th April 2012, 05:11 AM   |  #6  
theandies's Avatar
Senior Member
Flag Anytown, USA
Thanks Meter: 75
 
432 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by buxtahuda

Aye, I use Tablet CPU Usage Monitor so that I can keep up with what my CPU and RAM are doing even while I'm running benchmarks and using apps. The widget route is OK and all, but then you have to keep going to the homescreen.

Hopefully the dev may include CPU/GPU temperature as well as the clock rates, but I haven't heard back on that suggestion.

This app does clock rate etc. You can put clock rate, RAM usage and CPU usage on the notification area. You might have the buy it for those functions to work, I don't know. I bought it when it hit the market for the QUAD Core support.

Screenshots:




Here is the link to the market.

https://play.google.com/store/apps/d...Ntb25pdG9yIl0.
18th April 2012, 05:35 AM   |  #7  
Pixelation's Avatar
Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 103
 
559 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I think the main thing is refresh rate...that would determine most accurate to the millisecond, you know....System Panel if anything shows everything refreshes quick, but is super condensed...

This ISN'T my Transformer Prime

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes