Post Reply

[TOOL/MT15-11] [UPDATE 07/01/2013] Flashtool version 0.9.10.0 - Windows / Linux / Mac

OP Androxyde

11th April 2012, 11:50 PM   |  #71  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,495
 
2,399 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Its hard because creators don't want people to mirror links for flashtool. Only advice I can give you is try to use proxy to download it.
15th April 2012, 06:30 AM   |  #72  
electricbluejase's Avatar
Senior Member
Flag Perth, Western Australia.
Thanks Meter: 26
 
232 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Tried that, one of the links had an issue with the code not working no matter what I did and the other I finally got it to download and the download cut out half way. I have found an alternative link to 0.6.9.0 but not .1, would love to be able to download via the official links, however it seems I am not the only one having a few issues with the current links they use. just informing the devs about this matter. Good work on creating flashtool, havn't had any issues with it no matter what OS I have used it on. :)
15th April 2012, 01:10 PM   |  #73  
Member
Flag In a cyber network
Thanks Meter: 0
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by Androxyde

Hello

Flashtool can be downloaded on the Flashtool Homepage (on Installation tab)

As Flashtool was originally developped for X10, you can find a lot of information on the Original X10 Flashtool thread

Major update for 0.6.8.0 : Ability to now install CWM from Flashtool on locked bootloader for LT15/LT18.
Fastboot now works fine under linux

Major new feature : Fastboot toolbox for 2011 line devices.

Please post fastboot issues here in this thread

Hi there . Can i get any mirror ? Mediafire please . Thanks !!
15th April 2012, 07:25 PM   |  #74  
yacloo's Avatar
Senior Member
Flag İstanbul
Thanks Meter: 97
 
157 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
didn't work Flashtool v0.7.0.0 on ubuntu 12.04 with updated over v0.6.9.0
Last edited by yacloo; 15th April 2012 at 07:34 PM.
16th April 2012, 08:12 AM   |  #75  
Recognized Themer
Flag Kandy
Thanks Meter: 10,934
 
3,031 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
I got a problem here with 0.6.9.1,happens when clicking the installer



kaspersky first detected this as a trojan & denied accessing,so I closed kaspersky and then I get this error.Hope someone can help me with this as downloading again from uploaded.to is really hard cos maximum speed I get is 10KBs :/ it took nearly 3 hours and now I started downloading again and it says 5 hours now and automatically cancelled now :/



I hope author can start using mediafire or dropbox ^^

Edit-ok rapid8 saved my a*s this time
everything works now
Last edited by ThilinaC; 16th April 2012 at 09:15 AM.
18th April 2012, 01:28 PM   |  #76  
electricbluejase's Avatar
Senior Member
Flag Perth, Western Australia.
Thanks Meter: 26
 
232 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Just noticed this for the Fiber upload mirror - This file reached max downloads limit for free users.

Still trying to get a copy of 0.6.9.1...

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

https://hotfile.com/dl/153074777/6ee...shtool.7z.html <- Flashtool 0.7.0.0 (latest) for those who are after the latest one. :)
The Following User Says Thank You to electricbluejase For This Useful Post: [ View ]
3rd May 2012, 06:40 PM   |  #77  
Senior Member
Flag Sędziszˇw Młp.
Thanks Meter: 38
 
304 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
To use flashtool on linux SDK Android is needed?
3rd May 2012, 08:57 PM   |  #78  
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 2,294
 
845 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kibol44

To use flashtool on linux SDK Android is needed?

nope
The Following User Says Thank You to Androxyde For This Useful Post: [ View ]
4th May 2012, 04:57 AM   |  #79  
max_r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
187 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
is it work with windows 7 64bit ?
4th May 2012, 05:51 AM   |  #80  
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 2,294
 
845 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by max_r

is it work with windows 7 64bit ?

yes

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes