FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

Safestrap forcloses

64 posts
Thanks Meter: 2
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
I downloaded safestrap 1.0 and it installs and every time i try to open it. It forcloses. Any ideas?

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
 
 
19th April 2012, 04:44 PM |#2  
eye__dea's Avatar
Senior Member
Wisconsin
Thanks Meter: 51
 
More
yes, you need 1.07.
Get it here.. http://blog.hash-of-codes.com/downloads/safestrap/
19th April 2012, 05:18 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
I installed that one, it still for closes..

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
19th April 2012, 06:11 PM |#4  
eye__dea's Avatar
Senior Member
Wisconsin
Thanks Meter: 51
 
More
In application settings...do you have from "unknown sources" checked?
19th April 2012, 07:05 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Make sure your rooted. When I lost root with the 902 update that happened to me.

sent from my CM9 Bionic
19th April 2012, 08:49 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
I am rooted and it still for closes

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
20th April 2012, 02:19 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Make sure boostrap is uninstalled before trying safestrap that may be causing the issue? Like a failsafe built into the app so you wont accidentally try flashing to different recoveries?

Sent from my DROID BIONIC using XDA
20th April 2012, 02:33 AM |#8  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
I do not have boot strap installed. When i go to the boot loader and choose recovery it takes me to stock recovery. So i dont have bootstrap installed

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
20th April 2012, 05:18 AM |#9  
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by brandonnichols360

I do not have boot strap installed. When i go to the boot loader and choose recovery it takes me to stock recovery. So i dont have bootstrap installed

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2

That's not how Bootstrap or Safestrap works. The bootloader will always invoke stock recovery no matter if safestrap or bootstrap are installed. The locked bootloader of the Bionic prevents Stock Recovery from being replaced.

Do other root apps work on your phone? Maybe try grabbing SetDNS, or the free version of Screenshot ER?
20th April 2012, 01:03 PM |#10  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
I finnally got it to install

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
27th April 2012, 02:50 AM |#11  
ZuneNinja!'s Avatar
Senior Member
Flag Prior Lake, MN
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by brandonnichols360

I finnally got it to install

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2

lol best post ever. You're not going to say what you were doing wrong?

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes