Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more

Nexus Player 5.1 LMY47D Rooted

We recently featured the Nexus Player, Google’s second attempt at a digital media … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

Safestrap forcloses

19th April 2012, 02:37 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I downloaded safestrap 1.0 and it installs and every time i try to open it. It forcloses. Any ideas?

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
19th April 2012, 04:44 PM   |  #2  
eye__dea's Avatar
Senior Member
Wisconsin
Thanks Meter: 51
 
156 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
yes, you need 1.07.
Get it here.. http://blog.hash-of-codes.com/downloads/safestrap/
19th April 2012, 05:18 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I installed that one, it still for closes..

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
19th April 2012, 06:11 PM   |  #4  
eye__dea's Avatar
Senior Member
Wisconsin
Thanks Meter: 51
 
156 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
In application settings...do you have from "unknown sources" checked?
19th April 2012, 07:05 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
177 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Make sure your rooted. When I lost root with the 902 update that happened to me.

sent from my CM9 Bionic
19th April 2012, 08:49 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I am rooted and it still for closes

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
20th April 2012, 02:19 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
116 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Make sure boostrap is uninstalled before trying safestrap that may be causing the issue? Like a failsafe built into the app so you wont accidentally try flashing to different recoveries?

Sent from my DROID BIONIC using XDA
20th April 2012, 02:33 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I do not have boot strap installed. When i go to the boot loader and choose recovery it takes me to stock recovery. So i dont have bootstrap installed

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
20th April 2012, 05:18 AM   |  #9  
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 90
 
409 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by brandonnichols360

I do not have boot strap installed. When i go to the boot loader and choose recovery it takes me to stock recovery. So i dont have bootstrap installed

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2

That's not how Bootstrap or Safestrap works. The bootloader will always invoke stock recovery no matter if safestrap or bootstrap are installed. The locked bootloader of the Bionic prevents Stock Recovery from being replaced.

Do other root apps work on your phone? Maybe try grabbing SetDNS, or the free version of Screenshot ER?
20th April 2012, 01:03 PM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I finnally got it to install

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes