Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[CM7] Nyan Colonel v4.1 (Atarashii)

OP MДЯCЦSДИT

19th April 2012, 04:46 PM   |  #31  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
203 posts
Join Date:Joined: May 2011
For the life of me I can't get wifi tethering to work on this kernel...
Haven't tried others.

Computer conects sometimes but no data gets sent. What settings should I use in wifi tether?

Computer asks me for a password sometimes but I didn't set one up. Also log says ad hoc not enabled in the issues section.

Thanks.

Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App
Last edited by BrooklynsFinest; 19th April 2012 at 04:57 PM.
19th April 2012, 05:02 PM   |  #32  
MДЯCЦSДИT's Avatar
OP Recognized Developer
Flag in a box
Thanks Meter: 4,623
 
6,129 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BrooklynsFinest

For the life of me I can't get wifi tethering to work on this kernel...
Haven't tried others.

Computer conects sometimes but no data gets sent. What settings should I use in wifi tether?

Computer asks me for a password sometimes but I didn't set one up. Also log says ad hoc not enabled in the issues section.

Thanks.

Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App

What ROM is that? CM7 has tether built into settings.

--------------------------------------
19th April 2012, 05:12 PM   |  #33  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
203 posts
Join Date:Joined: May 2011
It is cm7 . It looks like wifi and 4g are trying to turn on at the same time and both are failing

Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App
19th April 2012, 07:49 PM   |  #34  
Senior Member
Thanks Meter: 211
 
852 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
how come no special recovery with this kernel like the ics version has?
20th April 2012, 06:03 AM   |  #35  
Fire n mage's Avatar
Senior Member
Flag newport news, VA
Thanks Meter: 88
 
793 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Hey Marcusant, what exactly does "Powersave bias" do in the NSTools?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
20th April 2012, 02:00 PM   |  #36  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Flag Right behind you!
Thanks Meter: 27,268
 
28,960 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Marcus...congratulations on your 3000th cherry pop...uh "thanks" I mean.
The Following User Says Thank You to KennyG123 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 09:30 PM   |  #37  
Member
Thanks Meter: 3
 
51 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
not sure if it's just me but using this kernel, when I play a video using hw codec, cpuspy says it's running at 1300 mhz. I set maximum cpu speed at 1000mhz and 1300mhz only happens during video playback.
22nd April 2012, 02:43 AM   |  #38  
grey.ghost's Avatar
Senior Member
Flag North Carolina
Thanks Meter: 107
 
346 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Bump
23rd April 2012, 04:48 PM   |  #39  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
203 posts
Join Date:Joined: May 2011
Will this work on the new cm7 update?

Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App
23rd April 2012, 04:52 PM   |  #40  
MДЯCЦSДИT's Avatar
OP Recognized Developer
Flag in a box
Thanks Meter: 4,623
 
6,129 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BrooklynsFinest

Will this work on the new cm7 update?

Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App

It should but I need to add some patches

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes