FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Also no radio after unlocking BL

18th April 2012, 10:32 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Hi people, I've unlocked the BootLoader following 9Lukas5's instructions (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1254087)
And now I don't have radio anymore.

I checked first with the s1tool and it said "SEMC SIMLOCK CERTIFICATE". I've used the correct bat file and it said that it was unlocked successfully.

It was unlocked because I could install the latest Doom's kernel and Wolf's rom. But I didn't have radio.

I've been searching through the threads looking for answers, but all the methods people suggested, didn't work.

What I've tried: re-locking the bootloader and restauring the phone with seus (still no radio), unlocking again and trying several kernels, basebands and roms (versions 2.1 and 2.3, but still no radio).

Any tips?
The Following User Says Thank You to ricardjorg For This Useful Post: [ View ]
 
 
18th April 2012, 10:37 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Unhappy
Im on the exact same page searched a ton of times this forum and the net and no solution seems to work
19th April 2012, 03:01 AM |#3  
laneyofdeath's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 329
 
More
Do u know how to check the status of your bootloader?

Sent from my X10S using XDA
The Following User Says Thank You to laneyofdeath For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 03:46 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I don't think so. How do I do that?
The Following User Says Thank You to ricardjorg For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 03:46 PM |#5  
laneyofdeath's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 329
 
More
Type *#*#7378423#*#*, go to software info, look at your s1boot version (it will be an r and some numbers) if the r is uppercase (R) it is still locked. If it's a lower case r it has been unlocked :)

Sent from my X10S using XDA
The Following 2 Users Say Thank You to laneyofdeath For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 04:17 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
It has an R..
So the bootloader isn't unlocked? Then how can I use Doom's kernel?
19th April 2012, 04:28 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Thumbs up
Solution found thanks to all of you guys.

First, use pc companion from sony to restore the mobile. (easy)


Then enable usb debug in the apps menu and with flash tools root the phone, it will restart.

Then with flashtools install the xrecovery (easy)

Again with flashtools in the plugins menu select unlock bootloader and run. Phone will restart a few times, do not unplug usb cable (i was unplugin after the first reboot) and it shall be done
The Following User Says Thank You to BrixSat For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 12:14 AM |#8  
laneyofdeath's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 329
 
More
Is it doomkernel for locked bootloader?

Sent from my X10S using XDA
20th April 2012, 01:51 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I have radio now. I tried to do what BrixSat said and on the second try it worked

Thanks everyone for your help
The Following User Says Thank You to ricardjorg For This Useful Post: [ View ]
4th September 2013, 09:37 PM |#10  
cikoxda's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 80
 
More
i have a similar problem...radio signal of my X10 is so bad and low, when i am at home the signal is 1/4 or 2/4 bar (before was always 3/4 or 4/4).
repair with pc companion or seus did not help me...tried to relock BL, repair with pc companion and unlock BL but the problem still here.
it is antenna problem or software problem?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes