Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,279 Members 52,881 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: What do you think of my rom?
It's really bad!!!! 20 3.67%
it's bad! 8 1.47%
Not that good 20 3.67%
Just ok 42 7.71%
It's a good rom 80 14.68%
I really like it! 142 26.06%
I absolutely love it!!!!! 233 42.75%
Voters: 545. You may not vote on this poll

[Rom][ICS 4.0.4][18/08]KA22 Ice Cream Sony [discontinued]

Tip us?
 
arquillos
Old
#1711  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 138
Join Date: Mar 2010
Location: Madrid
Hi everyone!
Really love this ROM but I have a silly question ....coming from GB Iīm not able to find the wifi IP and DNS settings...where is it in ICS beta? Iīm not able to find it.
(Iīd like to introduce a Ip and DNS value)
 
dclou
Old
#1712  
dclou's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 18
Join Date: Mar 2009
Location: Linko, Taiwan
Quote:
Originally Posted by arquillos View Post
Hi everyone!
Really love this ROM but I have a silly question ....coming from GB Iīm not able to find the wifi IP and DNS settings...where is it in ICS beta? Iīm not able to find it.
1.Setting=>Wifi=>Press "Menu"=>Advanced=>Here U can setup IP Address manually
2.For DNS Server, please Install "Rom Toolbox lite" from android play.
ROM Toolbox Lite=>Tool=>DNS Mamager=>Here u can setup DNS IP.
Just try it (If this helps...give me a "thanks")
 
arquillos
Old
#1713  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 138
Join Date: Mar 2010
Location: Madrid
Quote:
Originally Posted by dclou View Post
1.Setting=>Wifi=>Press "Menu"=>Advanced=>Here U can setup IP Address manually
2.For DNS Server, please Install "Rom Toolbox lite" from android play.
ROM Toolbox Lite=>Tool=>DNS Mamager=>Here u can setup DNS IP.
Just try it (If this helps...give me a "thanks")
Nope ...
When I get to the "Advanced" menu I canīt change the IP Address manually. It doesnīt matter If wifi itīs on or off

Any help?
 
syonatha
Old
#1714  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 54
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by redondogabriel View Post
What is Battery % mod?
It's modification of battery indicator, so you know how many percent left of your battery.
 
Aarush
Old
#1715  
Aarush's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 698
Posts: 1,485
Join Date: Jan 2012
Location: New Delhi
Just asking out of curiosity, i get 335MB of ram, how much do you guys get?

Night elf RC2 lite

| Xperia neo V | Nexus 5 (current) |
| My theme | My second theme | Transparent statusbar (ICS) | CRT Off (GB) |



 
janmae
Old
#1716  
janmae's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 387
Join Date: Nov 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Aarush View Post
Just asking out of curiosity, i get 335MB of ram, how much do you guys get?

Night elf RC2 lite
what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...
 
syonatha
Old
#1717  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 54
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by arquillos View Post
Nope ...
When I get to the "Advanced" menu I canīt change the IP Address manually. It doesnīt matter If wifi itīs on or off

Any help?
You are right, there's no network settings anymore.
The Following User Says Thank You to syonatha For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
theredsonja
Old
#1718  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 134
Join Date: Nov 2011
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by ymwca View Post
Same here, and it seems to happen more frequently...
For people having this issue, simply do a factory reset and reflash the rom. Had this, solved it this way.
You guys probably have some old wifi driver.

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by janmae View Post
what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...
He is talking about the maximum amout.
 
ymwca
Old
#1719  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by theredsonja View Post
For people having this issue, simply do a factory reset and reflash the rom. Had this, solved it this way.
You guys probably have some old wifi driver
I already did full wipe.........it doesn't help
the battery drain just happens randomly......
 
Aarush
Old
#1720  
Aarush's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 698
Posts: 1,485
Join Date: Jan 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by janmae View Post
what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...
LOL i meant total

Sent from my neo V

| Xperia neo V | Nexus 5 (current) |
| My theme | My second theme | Transparent statusbar (ICS) | CRT Off (GB) |




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes