FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: What do you think of my rom?

It's really bad!!!!
 
20 Vote(s)
3.67%
it's bad!
 
8 Vote(s)
1.47%
Not that good
 
20 Vote(s)
3.67%
Just ok
 
42 Vote(s)
7.71%
It's a good rom
 
80 Vote(s)
14.68%
I really like it!
 
142 Vote(s)
26.06%
I absolutely love it!!!!!
 
233 Vote(s)
42.75%

[Rom][ICS 4.0.4][18/08]KA22 Ice Cream Sony [discontinued]

6,433 posts
Thanks Meter: 16,226
 
By krabappel2548, Recognized Developer on 26th February 2012, 07:50 PM
Post Reply Email Thread
19th April 2012, 03:47 PM |#1711  
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 23
 
More
Question
Hi everyone!
Really love this ROM but I have a silly question ....coming from GB I´m not able to find the wifi IP and DNS settings...where is it in ICS beta? I´m not able to find it.
(I´d like to introduce a Ip and DNS value)
 
 
19th April 2012, 03:57 PM |#1712  
dclou's Avatar
Junior Member
Flag Linko, Taiwan
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by arquillos

Hi everyone!
Really love this ROM but I have a silly question ....coming from GB I´m not able to find the wifi IP and DNS settings...where is it in ICS beta? I´m not able to find it.

1.Setting=>Wifi=>Press "Menu"=>Advanced=>Here U can setup IP Address manually
2.For DNS Server, please Install "Rom Toolbox lite" from android play.
ROM Toolbox Lite=>Tool=>DNS Mamager=>Here u can setup DNS IP.
Just try it (If this helps...give me a "thanks")
19th April 2012, 04:10 PM |#1713  
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 23
 
More
Question
Quote:
Originally Posted by dclou

1.Setting=>Wifi=>Press "Menu"=>Advanced=>Here U can setup IP Address manually
2.For DNS Server, please Install "Rom Toolbox lite" from android play.
ROM Toolbox Lite=>Tool=>DNS Mamager=>Here u can setup DNS IP.
Just try it (If this helps...give me a "thanks")

Nope ...
When I get to the "Advanced" menu I can´t change the IP Address manually. It doesn´t matter If wifi it´s on or off

Any help?
19th April 2012, 04:40 PM |#1714  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by redondogabriel

What is Battery % mod?

It's modification of battery indicator, so you know how many percent left of your battery.
19th April 2012, 04:52 PM |#1715  
Aarush's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 701
 
More
Just asking out of curiosity, i get 335MB of ram, how much do you guys get?

Night elf RC2 lite
19th April 2012, 04:59 PM |#1716  
janmae's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

Just asking out of curiosity, i get 335MB of ram, how much do you guys get?

Night elf RC2 lite

what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...
19th April 2012, 05:05 PM |#1717  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by arquillos

Nope ...
When I get to the "Advanced" menu I can´t change the IP Address manually. It doesn´t matter If wifi it´s on or off

Any help?

You are right, there's no network settings anymore.
The Following User Says Thank You to syonatha For This Useful Post: [ View ] Gift syonatha Ad-Free
19th April 2012, 05:29 PM |#1718  
Senior Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by ymwca

Same here, and it seems to happen more frequently...

For people having this issue, simply do a factory reset and reflash the rom. Had this, solved it this way.
You guys probably have some old wifi driver.

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by janmae

what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...

He is talking about the maximum amout.
19th April 2012, 05:45 PM |#1719  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by theredsonja

For people having this issue, simply do a factory reset and reflash the rom. Had this, solved it this way.
You guys probably have some old wifi driver

I already did full wipe.........it doesn't help
the battery drain just happens randomly......
19th April 2012, 05:55 PM |#1720  
Aarush's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 701
 
More
Quote:
Originally Posted by janmae

what?How much apps running?cant believe it.....i got 130MB while 10 apps running...

LOL i meant total

Sent from my neo V
19th April 2012, 06:05 PM |#1721  
janmae's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
LOL.....then I think it's normal...right?

Sent from my MT15i using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes