Post Reply

{X10} [Discussion Room] CyanogenMod by Team FreeXperia

OP Arnold.Alexius

18th April 2012, 09:27 PM   |  #1101  
kindred7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
204 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Anyone else having trouble with wifi? Im on FXP116 7.2.0 and i notice when i turn wifi on more often them not the network Im trying to connnect to gets disbled.

This only seems to happen on custkm roms though, I dont recall having this problem on stock. Can somone confirm or give a solution?

Sent from my X10i using XDA
19th April 2012, 02:07 AM   |  #1102  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Angry lets be real FXP Saved the x10 Butt lol
Just flashed CM9.0 And Wow ,beside the cam not working(for now) , this Project is Amazing .running smoothed, like everything bout it ,Looking forward to the future progress ,Keep up the work FXP TEAM.
19th April 2012, 02:20 AM   |  #1103  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
154 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by princemarcus19

Just flashed CM9.0 And Wow ,beside the cam not working(for now) , this Project is Amazing .running smoothed, like everything bout it ,Looking forward to the future progress ,Keep up the work FXP TEAM.

I dying to go up to CM9.
Could you use it as your daily phone?
19th April 2012, 04:16 AM   |  #1104  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Angry Very stable
Quote:
Originally Posted by mugsy730

I dying to go up to CM9.
Could you use it as your daily phone?

you can ,
only if you don't mine the cam not working for now and
FB don't sync for me but idc not a biggy for me.

Just make sure to save you contacts either with ur google account or on sd card cause you won't be able to import them from your sim card or use back up and restore. i had to go back on another rom n save my contacts to sd to get them.

everything is smoothed on my end thou am sticking with it ,its been 3hrs and i have no problems, if i do get problems i'll let ppl know
The Following User Says Thank You to princemarcus19 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 05:43 AM   |  #1105  
Member
Thanks Meter: 22
 
85 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by mugsy730

I dying to go up to CM9.
Could you use it as your daily phone?

There is no deep sleep and battery drain because of it


Sent from my X10i using XDA
The Following User Says Thank You to michal04.90 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 06:50 AM   |  #1106  
Junior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 11
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Talking Very Nice - Good ROM
I have Installed this ROM (7.2)

Works everything...

Excellent Work..... Looking forward for ICS.....

Thanks for this ROM...
19th April 2012, 12:26 PM   |  #1107  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Exactly, source links does not work, can the developers make other mirrors?
19th April 2012, 12:53 PM   |  #1108  
EquilibriumIX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by kindred7

Anyone else having trouble with wifi? Im on FXP116 7.2.0 and i notice when i turn wifi on more often them not the network Im trying to connnect to gets disbled.

This only seems to happen on custkm roms though, I dont recall having this problem on stock. Can somone confirm or give a solution?

Sent from my X10i using XDA

Same problem here...It happened earlier too, on other custom ROM-s Never on stock...
19th April 2012, 03:39 PM   |  #1109  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by michal04.90

There is no deep sleep and battery drain because of it


Sent from my X10i using XDA

Hmm I haven't experience any battery drainage, am using a 2600mah battery so it probably depends on what battery is being used.

Sent from my Xperia X10 using XDA
19th April 2012, 03:56 PM   |  #1110  
mauri82's Avatar
Member
Flag Rosario
Thanks Meter: 3
 
32 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
I'm having problems with wifi (both 115 and 116), sometimes when I turn it on, it doesn't connect or shows me the available networks, and the configuration screen stops responding. I have to turn it off and remove the battery to make work again.
Any idea?
Thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes